28 Şubat 2011 Pazartesi

Ne Yapıyorsun sen Türk Telekom!!!

Geçen perşembeden beri Blogspot uzantılı hiç bir adrese giremiyordum. Önce bağlantı sorunu falan dedim ama bu sabah tekrar bloğuma girmeyi deneyince * Mahkeme Kararıyla Bu Siteye Erişim Engellenmiştir* gibi saçma sapan bir uyarı gördüm. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten kendimi alamadım. Bir de kocaman tokmak resmi koymuşlar allahım ya...
*Allah seni ne yapsın Türk Telekom diyorummmmmmmmmm ve başkaca bir şey demiyorummmmmm

21 Şubat 2011 Pazartesi

Cbelle Boom'un Pilates Sınıfında :)

Sevgili Styleboom'un yıldönümünü kutladığı hediyelerden biri de burada bahsettiği Puma'nın Body Train ayakkabıları tanıtımak amacı ile yapmış olduğu organizasyonla ilgili idi.
Çekiliş sonucu ben de sınıf üyelerinden biri oldum ve dün çok keyifli bir gün geçirdim.
Styleboom'un kendisi başta olmak üzere 12 bayanın oluşturduğu grup önce Puma tarafından giydirildi. Sonra 1 saat Pilates yapıldı. Dersten sonra bol bol şımarıldı ve ayrılırken ayakkabılar hariç:( giydiğimiz her şey Puma tarafından hediye edildi.

Bu bol eğlenceli, keyifli gün için katılan tüm arkadaşlarıma, sevgili Styleboom'a ve Puma'ya teşekkür ederim.

14 Şubat 2011 Pazartesi

Pasaj'ın Sevgililer Günü İndirimi

Sevgili Lale'nin Bloğunu ve yaptığı muhteşem takılarını bilmeyen var mı? Takılarını Carnavale Studio isimli sitesinden ve Pasaj sayfasından görebilirsiniz.
Ben daha önce bu kolyeyi almıştım kendisinden ve çok severek kullanıyorum. Cuma Günü Pasaj'ın Sevgililer gününe özel %30'luk indirimini duyunca çok beğendiğim Uykucu Kız figürlü kolyesinin siparişi verdim.




Yine çok ince ve titizlikle çalışmış sevgili Lale. Ellerine sağlık. Ben kolyemi çok sevdim. Bir iki ürününde daha gözüm kaldı ve stoğa geldikçe onları da alacağım.
Not: Resimler yan çıkmış ve programım çalışmadığı için düzeltemedim. Bu seferlik idare edin olu mu:)

Çok yaşa Shopbop:)

Epauletshop şokundan sonra sesimi duyan Shopbop 3 gün gibi rekor sürede %70 indirimden aldığım Michale Kors bootilerimi ulaştırdı bana:)


Bilindiği üzere shopbop kısa süre önce shipping ücreti almamaya başlamıştı. Ben de hamilelik ve doğum sonrası büyüyen ayaklarım sebebiyle eski ayakkabılarımı giyemeyince uygun fiyatlı ayakkabıl ve botlar arıyordum. Bu Michael Kors bootiler resmen düşeş oldu 1 adet 40 numara kalmış ve 146 TL gibi komik bir fiyata geldi:)



Booti çok yüksek olmasına rağmen inanılmaz rahat ve kauçuk taban olması sebebiyle çok kolay yürünüyor. Ben bu sabah Metro ile işe geldim düşünün artık:)!
Şimdi shopbopdan üç tane daha bootie beğendim ancak birini alacağım sözce hangisi daha güzel?
Birincisi;

İkincisi;


ve üçüncüsü;



Ben cumartesi gününden beri bakıp bakıp duruyorum ama hala karar veremedim.

Düzeltme ve Özür

Burada bahsettiğim www.epauletshop.com cuma günü ufak çaplı bir şok yaşattı bana ve üzdü maaelesef:(
bahsettiğim gibi çokkkk istediğim melissalarımı almış ve mutlu mesut beklemedeydim. Cuma günü gelen mailde site Türkiye'ye gönderdikleri paketlerin çok fazla kaybolduğunu, mağdur oldukları için Türkiye'ye shippinglerini kaldırdıklarını belirtmiş. Ben de hemen cevap yazarak hala neden seçeneklerde Türkiye'nin olduğunu sorup onların da beni mağdur edip üzdüğünü üztelik bunu bloğumdan pek çok kişiyle paylaştığımı falan söyledim aslında çemkirmek daha doğru olur. Gelen cevap tabii ki olumsuzdu:( En kısa sürede gerekli düzeltmeyi yapacaklarını ve bir amerika adresi almamı önerdiler. Benim zaten bir adresim var ama o kadar sinirleindim ki paramı iade etmelerini söyledim.
Ama şimdi de biraz pişman oldum çünkü benim istediği model 2009 koleksiyonuna ait olduğu için zaten hiç bir yerde yok. O yüzden yeniden sipariş vereceğim galiba:(
İstemeden de olsa sizlerle yanlış bir bilgi paylaştığım için özür dilerim dostlar.
Sevgiler

10 Şubat 2011 Perşembe

Ba-yı-lı-yo-rum sana MAC

Bloğunu takip edenler makyaj deyince iki markaya ağırlık verdiğimi bilirler. NARS ve MAC'in hemen hemen her ürününe bayılıyorum. Elimdce iki markaya ve başka markalara ait bir çok fondoten olmasına rağmen hayatımın fondotenin MAC Mineralize SPF15 olduğunu söyleyebilirim. Ürünü aldığımda burada bahsetmiştim ve o günden beri ne zaman mayaj yapsam hep bu fondoteni kullandım ve nihayet bitridim. Buna ben bile inanamıyorum ama ilk defa bir fondotenin sonunu getirdim:)


Hamilelik döneminde pek çok bayanın başına geldiği gibi cildim çok hassaslaştı ve değişti. Yaz döneminin aşırı sıcaklarında bile bu fondoteni kullandım ve çok memnun kaldım. Bir kere içerik olarak mineral olması ve SPF özelliği artı puan. Ama bu fondotenin en sevdiğim yanı compact yapıda olmasına rağmen renklli nemlendirici kıvamında hafif ve kolay uygulanabilir olması. İster fırça ile ister sünger ile uygulayın hiç bir şekilde kalın bir görüntü oluşmuyor. Aydınlık ve pürüzsüz bir görüntü sunuyor. Hamilelikte normalden kuruya dönük olan cildim yağlıya dönmesine rağmen hiç bir parlama, akma, çizgi veya gözeneklere dolma sorunu yaşamdım. Şimdi cildim normale döndü ve yine aynı memnuniyetle kullanmaya devam ediyorum. Yani cilt tipiniz ne olursa olsun cildinizi yormayacak, saptırmayacak bir ürün. Bu aralar compact yapıdaki fondotenlere sarmış bulunmaktayım. Elimde Chanel, Sisley ve Clinic'e ait compactlar var ve en kısa zamanda Dior'un Nude gel ve Guerlain Parure Gold'u deneyeceğim. Ama mutlaka bir tane daha MAC Mineralize alınacak:)

ASOS'dan ilk alışverişim

Uzun zamandır Asos'dan alışveriş yapmak istiyordum ama bir türlü fırsat olmamıştır. En sonunda indirimden ERen için bir pantolon seçtim ve attım sepete bir de aksesuar bölümünden mninik bir melek kanadı kolye seçip verdim siparişi ve 4 günde paketim geldi. Şaka gibi:)





Pantolonun cep telefonuyla fotoğrafını çekmek zorunda kaldığım için rengi belli olmamış ama çok çok güzel bir kobalt mavi. Eren'e de çok yakıştı:) Kolye beklediğimden daha minik çıktı ama çok şirin. Bundan sonra rahat rahat Asos'dan sipariş verebilirim özellikle ayakkabı ve çantaları çok güzel.

8 Şubat 2011 Salı

Amerika'dan güzel bir site üstelik 0 shipping!!!

1 haftadır deli gibi Vivien Westwood'un Melissa için tasarladığı Lady Dragon ayakkabıların geçen seneki koleksiyonuna ait olan beyaz üstü lacivert kalpli olanını arıyorum.

Özellikle İngiltere menşeli pek çok sitede pound üzerinden yüksek shippingli yeni sezon koleksiyonu varken benim aradığımı hiç bir yerde bulamadım:(
neyse ki dün tam umudu kesmişken burada aradığımı buldum.

epauletshop.com'dan hem dolar üzerinden alışveriş yapabilirsunuz hem de türkiye'ye shipping yok!!! nasıl mutlu oldum anlatamam. Üstelik Amerika menşeli bu sitede pek çok markaya ait ürün var. kullanımı ve alışveriş yapması kolay bir site. Ben paypal üzerinden ödememi yaptım ve paketimi garantiye aldım.
Kaç günde geleceği ve paketleme vs. konularda mutlaka görüşlerimi da yazar sizleerle paylaşırım. Bir an önce gel güzel kalpli ayakkabım gellllll

2 Şubat 2011 Çarşamba

Bağımlıklık yaratacak yepyeni bir site...Alamarka


Günümüzün %60'a yakınını hatta daha fazlasını internet başında geçirdiğimiz bir gerçek. Özellikle biz bayanların son zamanlarda bi hayli çoğalan ucuz marka alışveriş sitelerini kullanma oranı çok yükseldi. Ben Markafoni, Limango ve Trendyol'u fazlasıyla kullanıyorum. Şimdi yepyeni bir site daha aralarına katıldı. ALAMARKA... Ünlü markalara ait ürünleri ve hot couture kıyafetleri %80 indirimle bulabileceğimiz bir site.
Üstelik sizlere asıl duyurmak istediğim bir kampanyaları var. 15 Şubat’a kadar arkadaşını davet edip en çok üye kazandıran ilk 5 üye iPod Shuffle kazanacak.
buradan üye olup kampanya için kolları sıvayabilirsiniz:)

1 Şubat 2011 Salı

400. izleyiciye ulaşmışım ne mutlu bana:)))


Kaç gündür bloğuma bakamıyordum.İzindeyken ara sıra nete girdiğimde takip ettiğim blogları hızlıca okuyup yaramaz oğlumun bakımıyla günlerimi geçiriyordum. Ne takı tasarımı, ne dikiş ne de makyaj...hiç bir şeyle ilgilenmeye vakit bulamadım. Nihayet işbaşı yapıp işleri de hızlıca topartlayınca ilk işim birazcık kendi bloğumla ilgilenmek oldu. Yaılacak, anlatacak, paylaşacak o kadar çok şey birikti ki nerden başlayacağım bilmiyorum:)
Bu sabah o kadar araya rağmen bir de baktım ki 400. izleyiciye ulaşmışım:)
Bloğumu kurduğum günden beri hamileliğimin son zamanlarına kadar hemen hemen hergün ciddi mesai harcıyordum sizlerle hayatı paylaşmak için ama bebekle birlikte iyice koptu, kopmak zorunda kaldım!!! şimdi geri dönme vakti, hayata kaldığım yerden devam etme vakti!!!
Bugüne kadar bir kaç blog dışında hiç bir bloğun hediye kampanyalarına katılmamıştım ama diyorum ki artık benim de bu 400. sayıyı kutlamam lazım:))) Diyorum ki pek yakında sürpriz hediyelerle yeniden burada olacağım. Beni unutmadığınız için teşekkür edeceğim:)))
Kocaman sevgiler sevgili dostlar kocamannnnn:)