23 Aralık 2011 Cuma

H2O Sea Results ile zamanın önüne geçmek mümkün

Kısa süre önce burada H2O'nun bir iki ürününden sonra cilt bakımı ürünlerinde yavaş yavaş cildime uygun olanların tamamını denemeye niyetli olduğumu ve bazı ürünlerini de Amerika'dan getirttiğimi yazmıştım.
Getirttiğim ürünlerin başında ünlü Sea Result serisinin bakım kremi olan Sea Results Line Mender,


ve göz kremi Sea Results Eye Mender Plus geliyordu.

Henüz elimdekiler tam bitmediği için hala kullanmaya başlamadım ama ürünlerle ilgili basın bülteni gelince Sea Results serisi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi vermek istedim. Zira bu serinin yaşıma ihtiyacıma uygun olduğu için tüm ürünlerini kullanmak istiyorum.

Sea Results™ ürünleri, kalsiyum, potasyum, bakır, fosfor, magnezyum ve demir minerallerinin karışımı sayesinde cildin doğal olarak yerine getirdiği onarma işinin etkisini arttıran Yaşlanma Karşıtı Deniz Yosunlarının (himanthalia, spirulina ve nori) cilde aktarılımını maksimum seviyeye çıkaran, deniz kaynaklı sodyum, magnezyum, potasyum ve kalsiyumdan meydana gelen ve markanın simgesi haline gelmiş Deniz Mineral Kompleksi™ nem aktarma sistemiyle formüle edilmiş.

Seride toplam yedi ürün bulunmakta;

Cilt yüzeyindekiölü hücreleri temizlemeye, cilt tonunu dengelemeye ve tazelemeye yardımcı serum Sea Results™ Overnight Perfecting Peel,
cilde yoğun miktarda amino asit sağlayan, yoğun nem veren gece bakımı kremi Sea Results™ Deep Sleep Recovery Cream,
Cil yüzeyindeki kirleri ve kalıntıları cildi kurutmadan ve yıpratmadan temizleyem yardmcı Sea Results™ Sea Mineral Cleanser,
İlk kırışıklıklara savaş açan, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmeye yardımcı bakım yapan, 28 günlük düzenli kullanım sonucunda ciltteki kırışıklıkların derinliğinde %22azalmaya ve cilt sıkılığında %19 artış sağlayabilen gündüz bakım kremi Sea Results™ Line Mender,
Göz altlarındaki şişkinliği ve kırşıklıkları azaltmak için tasarlanmış yenileyen, 28 günlük düzenli kullanım sonucunda ciltteki kırışıklıkların derinliğinde %47 azalmaya ve cilt sıkılığında %19 artış sağlayabilen göz çevresi kremi Sea Results™ Eye Mender Plus ile Göz çevresinin hem nem hem de çizgi bakımı ihtiyacını bir arada sunan Sea Results™ Eye Defense Fortifying Serum,
Ve son olarak; Yaşlanma karşıtı deniz yosunlarıyla zenginleştirilmiş %100 mineral içeren bu güneş koruma ürünü PABA içermeyen akıcı yapısıyla Sea Results™ UV Plus Moisture Fluid SPF 30 ki kendisi denemek istediğim ilk sıradaki üründür.

Son yıllarda mineral içerikli makyaj ve cilt bakımı ürünlerin hızla sayısının artmasıyla ilgi haliyle bu alana yöneldi. H2O daha Türkiye'ye girmeden radarımda olduğu için ve kullandığım ürünlerinden çok memnun kaldığım için bu bilgileri sizletrle de paylaşmak istedim. Sea Results serisi 30 yaş üstü için uygun ürünler içeren bir seri. Daha genç ciltler için sadece nem bakımı yapan H2O Oasis serisi ile Yağlı ciltlerin ihtiyacını karşılayacak Sea Pure serileri mevcut.
Ben ayrıca Marine Nem maskesi ile Sea Mineral Scrub'ı almıştım.



Onları da kullnamaya başlayınca yorumlayacağım. Eğer cildiniz benimki gibi hem kuru hem de özel bakım gerektiren hassas bir yapıya sahipse üstüne üstün bir de yaşınız ilerledikçe extra bakıma ihtiyaç duyuyorsanız bu seriye bir göz atın derim.

Hiç yorum yok: