11 Eylül 2012 Salı

Bir Erkek daha mı???

Evet yanlış görmüyorsunuz ayan beyan ortada ikinc erkeğin yolda olduğu...Halbuki ne çok ummuş ve beklemiştim bir kız bebeğimin olacağını duymayı...Eren için muhteşem benim için azıcık beklenti dışı olsa da evlat evlattır diyip şansıma küsüyorum:) kız çocuğu sahibi tüm arkadaşlarım o minnoşları korusun benden. Zira mahrum kaldığım için hepsini ısırık manyağı yapacağım:)
İki erkek sahibi anneler var ise deneyimlerinizi bekliyor olacağım:)

8 yorum:

Mor Menekşe dedi ki...

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Benimde 21 aylık bir oğlum var bazen acaba kız olursa diye ikinci bir bebek nasıl olur diye düşünüyorum sonra ya ikinciside erkek olursa şans bu %50-%50 diyerekten bu düşünceden vazgeçiyorum.:))
Ne diyeyim Allah tüm oğlan annelerine kızı gibi olacak gelinler nasip etsin.(bkz: züğürt tesellisi:) şaka bir yana kız veya erkek fark etmez Allah herkese hayırlı evlatlar versin.:)

j.d. dedi ki...

Umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz ve her şey çok iyi olur ^^
Erkek bebişlerde çok tatlı oluyorlar ama.. Eren'e bakarsak ikinci minnoşta pek sevimli olucaktır ^^

PINKY FASHION dedi ki...

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benimde bütün arkadaşlarımın oğlu oldu tam kız hasreti çekiyordum bu ay doğan bir cimcime hasretimi giderdi;))

cangz dedi ki...

Benim iki oğlum var.İlk bebeğimi beklerken ikisinin de aynı cins olmasını çok istemiştim.Birbirlerine daha yakın,daha bağlı olurlar diye düşünmüştüm.Büyümeye başlayınca biraz zor dönemleri oluyor tabi.:)

Polish Addict dedi ki...

oyy pozunu yirim :) maşallah

petunya dedi ki...

Benimde biri 2,5 diğeri 3 aylık iki oğlum var.bende 2.bebeğimin erkek olacağını öğrendiğimde aynı tepkiyi vermiştim.kız çocuğumun olmasını çok istiyordum.şu anda ise kız çocuklarında hiç gözüm yok.erkek çocuklarıda çok şekermiş meğerse:))bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı dilerim.

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ahhha bir erkek daha! Bu sene kesinlikle erkek senesi canım, kimi duysam hamile diye hep erkek çıkıyor. Ben bayılırım erkek çocuklara o yüzden hiç mahsuru yok. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsi inşallah.

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim sevgili dostlarım. Aslında hemcinsi bir kardeş gelmedi ERen için muhteşem bir olay oldu. Ama insan hep kendinde olmayanı istiyor. Ben de babası da bir erkek sonrası şirin mi şirin bir cimcime kız çocuk hayali kurmuştuk ama olmadı. Bundan sonra sağlıklı sıhhatli bir çocuk olması için dua edeceğim:)Artık Eren ile uyumlu olmasına gerek olmayan ama anlamca güzel basit bir isim düşünüyoruz. Fikirleriniz var mıdır?
Herkese sevgilerrrr