11 Mart 2010 Perşembe

Ben de Yaratıcı Blogger'ım:)


Sevgili Boyaküpü bana çok güzel bir ödül layık görmüş. Yaratıcı Blogger'ların arasında sayılmak çok mutlu etti beni:) Son zamanlarda her ne kadar bloğumu istemeyerek ihmal etsem de kendi çapımda sizlerle bir şeyler paylaşmak, karşılıklı bir şeyler öğrenmek beni hem rahatlatıyor hem de mutlu ediyor.
Bu ödülün bazı kıstasları var tabii; öncelikle aldığın ödülü en az 7 bloğa yollayacaksın ve kendin hakkında bilinmeyen 7 şey yazacaksın. Daha önce kendim hakkında 7 bilinmeyenli bir denklem kurmuştum ama bu soru üçüncü defa gelince aynı postu tekrarlamak riskini göze alarak ordan alıntı yapıyorum.

1. Ben bir modern Polyanna'yım... İyi ya da kötü her olayda bardağın hep dolu tarafını görmeye çalışır ve gülümsememi soldurmamaya çalışırım.

2. Tam bir krem manyağıyım. Her gece yatmadan cildimi kremledikten sonra ellerimi, ayaklarımı, dudaklarımı, tırnak etlerimi bile kremlemeden yatmam!

3. Hiç bir arızası, yamukluğu vs. olmamasına rağmen bacaklarımdan nefret ederim. Buna rağmen elbise, etek giymeden duramam.

4. En az erkekler kadar çevremdeki bayanları izlerim:) sapıklık gibi algılanmasın yanlış anlamayın ama bir kadın olarak beğendiğim bir kadının tarzını, kombinini, makyajını incelerim.

5. Akrep kelimesi yazarken bile ürkütür beni. Resmini gördüğüm anda baygınlık geçiriyorum kendisini görsem ne olur tahmin edin.

6. Büyük insan suratları ve göz fotoğraflarına bakamam. Hiç bir zaman bol posterli bir odam olmadı. Hatta sinema salonlarında büyük maketlerin yanından bile geçerken gözlerimi kaparım. Aylık kadın dergilerindeki tam sayfa surat fotoğraflarından ödüm patlar sayfayı açamam o derece...( hypnose rimel yeni çıktığında aylarca cosmopolitan, elle gibi dergilerin arka kapağında kocaman bir çift göz reklamı yayınlamıştı. O dönem aldığım tüm dergilerin arka sayfasını yırtarak okudum, Stephan Meyer'in Göçebesini'de bir broşü ile kapladıktan sonra okuyabildim kapaktaki o göz oldukça kitaba elimi bile süremiyorum)

7. Süper yemek yaparım. Bilmediğim, yapmadığım yemek yok. Keşke bir de mutfakta kalabilecek vaktim olsaaaaaaaa

8. 7 tane sorulsa da bir tane de benden olsun. Hayatım boyunca hep yanlış mesleği yaptığımı düşünüyorum. Kesinlikle sanatla uğraşmam gerekiyordu ama hayat...

9. Bu yeni bir gelişme...Yakında anne olmaya hazırlanıyorum. Hiç aklımda yokken kocaman bir sürpriz oldu benim için :) Ona alışmak, hem fiziksel hem de ruhsal değişime ayak uydurmak bir yandan da hayattan zerre kadar kopmamak çok zormuş çok...

Yesssss işte bu 9 madde beni fazlasıyla anlatıyor...Zaten tipik bir ikizler kadını olarak bir yanım, başka yanım, bilinmeyen taraflarım falan yoktur. Neysem o...oldukça şeffaf...Bu nedenle beni tanımak çok kolaydır. Şifresizim yaneeeeeee:)))

Şimdiii bu ödülü benim 7 bloğa yollamam gerekiyor ya işte ben bu noktada çok zorlanıyorum. Benim takip ettiğim, her gün mutlaka "bugün ne yapmış acaba" diye merakla sayfasını açtığım 7 değil pek çok blogger dostum var. Bence hepsi kendi alanında güzel şeyler yapıyor ve yaratıcılıklarını konuşturuyor. Bu nedenle ödülümü ayırım yapamadan, listemde olduğunu bilen, bloğumu okuyarak bundan haberdar olan tüm blog dostlarıma göndermek istiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Sevgiler....

17 yorum:

Shopp-ing-bag dedi ki...

yeni bir anne olarak yazmadan duramadım.. öncelikle hayırlı olsun.. bu küçük süprizin kucağına aldığında büyük bir mucizeye dönüşüyor.onunla herşey bambaşka olacak.hazır ol :))

Adsız dedi ki...

Siboşummmm çok sevindim canım benim.Ama böyle anne olucam falan demekle olmaz.Detay lazım.Kaçıncı haftan nasıl gidiyor anlatman lazım.Artık moda,makyaj blogları yerine annelerin bloglarına göz gezdirmeni tavsiye ederim.Zira daha önce başımıza gelmeyen bir durum olduğu için insan bir ara boşluğa düşüyor ne yapıcam,nasıl yapıcam diye (:

http://blogcuanne.com/

http://houseofvintagedreams.blogspot.com/

http://bebeimgeliyor.blogspot.com/
http://annelerindunyasi.blogspot.com/

buradaki hamişlerin ve annelerin fikirlerinden faydalanabilirsin.dahası da var tabii.yardımcı olabileceğim bişi olursa seve seve koşarım canım.

C-belll dedi ki...

Mydeepcim, Mubişcim çok çok teşekkür ederim. Valla hayatımın ortasına geldi oturdu bebiş ben de anlaamdım daha ne olduğunu. şimdilik 14. haftadayız. 2 hafta sonra cinsiyetini öğreneceğim. Zaten kalp atışlarını duyduğum an her şey durdu sanki tek o vardı çok garip bir duyguymuş çok:)))
mubişcim senin durumunu forumdan takip ediyorum sık sık. bu adresler çok iyi oldu henüz bir şeyler okumaya başlamamıştım yavaş yavaş bakmalıyım:) sen ne durumdasın, nasıl geçiyor hamilelik???

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Tebrikler canım.
Teşekkür ederim.
Sevgiler...

Shopp-ing-bag dedi ki...

kızlar bu arada taze anne olarak bilgilerimde taze iken her konuda yardımcı olabilirim. neye ihtiyaç var neye yok, ne nerde, hangisi iyi gibi..

papatya dedi ki...

Tebrikler canim.Insallaah rahat saglikli bir sekilde hamileligini sonlandirip bebisine kavusursun.
Sevgilerimle..

C-belll dedi ki...

Şanslıcım,papatyacım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
sevgili mydeep sanırım ilerleyen zamanlarda başını ağrıtacağım çünkü her annenin deneyimi farklı olsa da ortak yaşanan ve öğrenilmesi gereken süreçler var. ilgin için çok teşekkür ederim. sevgiler

Ayshecan dedi ki...

canım yaratıcı blogger ödülünü tebrik ediyorum ve minik bebeğinizi sağlıkla kucağını almanızı diliyorum.bereket ve dahada huzur getirsin size..ayrıca ''kalp''yazıma yorum bıarktığın ve iyi dileklerini ilettiğin için teşekkür ederim..öpüyorummm

C-belll dedi ki...

AYŞECİM, ÇOK SAĞOL ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SEVGİLER:)

Unknown dedi ki...

canim coook sevindim ve sasirdim suan.daha yeni okuyorum bu bolumu.
Allahin izniyle saglikli bir hamilelik gecirip,rahat bir dogum yaparsin insallah.
kiz mubiiiiiiii!!!ciglik atiyorum suan,ben ozel msj attim sana meger forumdan tam cikmisin,hahahaha
yavv ne bileyim ben,simdi benim o maillerin hepsi gitti(msn).biliyorum biktin,bende biktim valla.nasi kontak kurcaz senle.bak sakin dogum yaptim deme.yaptin mi yoksa!merak ediyorum seni,coook optum

C-belll dedi ki...

:))))) canımmmm çok teşekkür ederim valla bana da kocamannnn bir sürpriz oldu dersem yalan olmasssss:)) mubişin bebeği gelmek üzeredir artık:) inşallah sağlıkla bir avazda kavuşur bebişine:)))

Adsız dedi ki...

siboşum cevap yazmakta geciktim.özür dilerim :*
ben an itibariyle 35 hafta 3 günlük oldum.çok az kaldı yani.bu akşam hastane valizimi de hazırlıycam artık.yolun sonuna geldim.darısı başına.şu anda olduğun zamanların keyfini çıkar.en eğlenceli dönemdesin.bol bol gez toz ve uyu.zira daha doğmadan son günler uykusuz geçmeye başlıyor.doğunca kim bilir napıcaz :)

pradammmm sensin sanırsam.nickimin çıktığı yeri tıkla iletişimden e-postaya bas.mail adresim aynı.

ps.siboşum çin takvimine baktın mı?bir cok kişinin doğru çıkıyor ben de dahil

C-belll dedi ki...

ah mubişim bir an önce hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli bebişini kucaklarsın inşallah:) ben çin takvimine baktım ama inanmak istemiyorum erkekkkkk halbuki ben hep kız istiyorum:)) gerçi sağlıklı olsun öncelikle ama kadınlar hep kız ister ya ben de kız düşünüyorum kız olsun diye:) pazartesi öğreneceğim kısmetse:) beni sık sık kendinden haberdar et mubişim. bir şeye ihtiyacın olursa da lütfen beni de unutma olur mu:)))

Adsız dedi ki...

Ahh canım benim amin amin.Çok teşekkur ederim.Ben de aynen senin gibi kız kız diye yanıp tutuştum ama erkek veriyor Allah.Eli ayağı düzgün,sağıklı,sıhhatli,hayırlı olsun da gerisi boş.Ama hala kıyafet alırken gözlerimi kız bebeklerin kıyafetlerinden alamıyorum :))Bir sonrakine inşallah.Cinsiyeti öğrenince hemen haberdar et bizi...

C-belll dedi ki...

ayyyy demek paşamız geliyor haa:))) diyorum ya insan önce sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün doğsun istiyor ama her kadın gibi içi kız bebek istiyor:) dediğin gibi kısmet ikincisine inşallah mubişim:) ben de haberi alır almaz paylaşacağım burdan:) sevgiler

morbulut dedi ki...

çok çook çok sevindim:) hayırlı olsun:)biraz geç oldu ama bilgisayarım bozuk olduğu için düzenli takip edemiyorum:/

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim Morbulutcum:) sevgiler:)