18 Eylül 2010 Cumartesi

Artık Gerçek Bir Aileyiz:)


Evetttt Canım meleğim EREN'i kucağıma aldığımda eşime ilk söylediğim söz bu oldu:)
Artık gerçek bir aile olduk...4 Eylül günü başlayan zor, sancılı ve tehlikeli doğum sürecim pek çok badire atlattıktan sonra 6 Eylül gnü saat 11:45'de sona erdi ve EREN bebek aramıza katıldı:)
12 gündür hayatımızda olan bebeğimiz hayatımızı o kadar çok değiştirdi ve meşgul etti ki bazen koca bir gün sadece kucağımda onu sallayarak, emzirerek, altını değiştirerek ve gaznı çıkartarak bitirdiğim oluyor:)
Elbette benim gbi yoğun tempoda çalışan bri için oldukça zor br dönem geçirsem de onun gibi bir varlığın hayatıma girmiş olması bütün sıkıntılarımı unutturuyor:)
6 Eylül'den sonra ilk defa nete grip bloğuma br şeyler yazma vaktim oldu. Bu bile o kadar büyük bir lüks ki bunu ancak benim yaşadıklarımı yaşayan anneler anlayacaktır:)
Bir daha ne zaman fırsat bulurda bilgisayarmın başına otururum bilinmez ama yaşadığım bu sürecin başıma gelen en muhteşem şey olduğunu söyleyebilirim ve dilerim ki Allah dileyen, isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin:)

18 yorum:

vintageduygular dedi ki...

Ah ne güzel! Gözünüz aydin, Allah ailenize bebeginize saglikli sihatli mutlu upuzun yillar nasip etsin. Aralikta kismetse bizde 3 kisi oluyoruz ;) Sevgiler

rebelsea dedi ki...

Maşallah.Erencikle beraber nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim. Annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah =)

papatya dedi ki...

Canim tebrik ederim..Eren bebekle beraber en guzel gunleri yasamaniz dilegiyle.

Hep mutlu olun mutlu kalin.

Sevgiler..

Annekaz dedi ki...

gözünüz aydın:) maşallah

Shopp-ing-bag dedi ki...

Gözünün aydın canımmmm..Meleğin çoook tatlı, şansı bahtı güzel olsunn..Biraz fazla yorulcaksın bu ara ama yavaş yavaş yoluna girecek herşey..sevgiler!!!

tuguna dedi ki...

Tebrik ederim, cok tatli masallah. Mutlulugunuz hic bozulmasin.

Sevtap dedi ki...

Gözünüz adın çok güzel maşalah.Darısı başıma:)

Adsız dedi ki...

siboşum gözlerim doldu wallahi.senden haber bekliyordum ne zamandır.hoşgelmiş EREN bey.adıyla yaşasın inşallah.bebeği bırakabileceğin biri olursa 1 saatte olsa kendine zaman ayır.lohusa cinleri diye bişey gerçekten var :)))

hobimekan dedi ki...

kocaman maaşallah bebişinize .çok tatlı ne güzel bakmış öyle.allah uzun,sağlıklı ömürler versin.tadını çıkarın bebekliğinin sonra bir bakıyorsunuz büyümüş , okula başlamış o zamanda bu tatlı bebişleri özlüyoruz..

Adsız dedi ki...

Gözünüz Aydın. Allah bağışlasın. Çok tatlı bişey. :)

aysse dedi ki...

Maşallah demek istiyorum çok tatlı.Alalh uzun ömürler nasip etsin.
Doğum hikayeni bi ara yazabilirmisin okuduğum kadar ile bayagı zahmetli olmuş.

Kolyekolik dedi ki...

tebrik ederiiimm.. uzuuun yıllar sağlıkla, huzurla yaşasın işalla :)

morbulut dedi ki...

Çok tebrik ederim. Umarım ömür boyu sağlıklı, mutlu hep beraber yaşarsınız:)

.ankara düşleri. dedi ki...

hayırlı olsun.
sağlıkla mutlulukla huzurla büyütürsünüz inşallah bebeğinizi:)

suhuba dedi ki...

Canım çok şekermiş. İnşallah hep birlikte güzel günler görürsünüz öpüyorum by

nothing dedi ki...

Canım Sibelcim, Allah analı babalı büyütdün. Allah, mutluluğunuzu daim etsin.
Savaş

C-belll dedi ki...

sevgili dostlarım, yüreğiniz kadar güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. EREN bebekle bugn 23. günümüz. günlerimiz oldukça yorucu geçtiği için sizlerle anneliğimin ilk günleriyle ilgili yaşadıklarımı paylaşamıyorum maalsef hatta bırakın buradan yazı yazmayı çoğu zaman yemek yemeyi hatta su içmeyi bile unutuyorum ama inşallah 40'ımız dolduğunda herşey biz daha düzene girecek. güzel dileklerini ve dualarını gerek buradan gerekse mailleri ve telefonları ile gönderen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bebişle kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz. Sevgiler:)

Hatice Sahin dedi ki...

Tebrikler ,Gözünüz aydın ,Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.Sevgiler.