14 Nisan 2011 Perşembe

Marc Jacobs ve Parfümleri

Parfüm delisiyim biliyorsunuz değil mi:) bu bloğu takip ediyorsanız biliyorsunuzdur zaten. Özellikle Thierry Mugler ve Guerlain parfümlerine aşığım ama Marc Jacobz ne yaparsa yapsın almadan,denemeden, kullanmadan duramıyorum. Sanırım bu Marc Jacobs'un yenilikleri ve değişiklikleri seven, bunları tasarımlarına korkusuzca uygulayan, c esur kişiliği beni fazlasıyla etkiliyor.




Disy, Lola, Blush ve Marc Jacobs EDP olmak üzere 4 parfümün kullandım. Lola ve Daisy iddialı şişe tasarımlarına ve güçlü reklamlarına rağmen beni pek tatmin etmediler. Severek kullandım ama bir daha alır mıyım ??? yok almam. Blush ise harika bir yasemin kokusu. Buram buram yasemin kokan, içeriği en güçlü kokularından birisidir. Bendekini bitirdim ve ilk fırsatta intense olanını alacağım. En güzelini en sona saklama mantığından yola çıkarak Marc Jacobs'un en güzel içeriğe sahip kokusunun klasik Marc Jacobs EDP olduğunu söyleyebilirim. Gardenya'nın ağır bastığı kokuda sedir, zencefil, müge ve misk bulunuyor. Ben Strawberry'nin yılbaşı kampanyasından set şeklinde aldım. Çok çok çok sevdim. Çiçek kokuları ile miskin bu harika karışının denemenizi tavsiye ederim.

Marc Jacobs erkek kokularında da klasik Marc Jacobs Homme EDT'den sonra BANG ile piyasaya hızlı birgiriş yaptı. Ben eşim için klasiğini benimkiyle birlikte almıştım ve süpper ötesi bir koku ama en kısa zamanda BANG'i de deneyeceğiz:)

1 yorum:

New York Lover D. dedi ki...

Daisy favorim :)