5 Eylül 2011 Pazartesi

Düzen Düzen Düzen

Makyaj malzemlerimi ve el-yüz-vücut gibi bilimum bakım ürünlerimi düzenlemek, işlevsel bir şekilde yerleştirmek tahminimden daha zor oluyor. Evde her büyük temizlik zamanı tekrar tekrar düzenleyip tekrar tekrar memnun olamıyorum. Geçen ay Tepe Home'da süper bir indirim fırsatı vardı. Aslında müptelası olduğum ve her fırsatta bir iki alıp koleksiyon yapmaya çalıştığım Yankee Candle marka mum ve aksesuarlarından almak için gittim ama kırmızı cici kutuları görünce tam ihtiyacım diyip alıverdim. Bu kutular sayesinde tüm ürünlerimi temizleyip, kullanmadıklarımı ayırıp hepsini bir arada bulabileceğim şekle getirdim. Şansıma yalnızca iki tane kalmıştı. Bir tane daha bulamadığım için ruj-glosslarımı halen çekmecede tutuyorum. Köşedeki Dior çantada ise kutulara koymaya gerek olmayan pigment, kalemler, rimeller, far bazı vs.var. Aynı kutudan buluncaya kadar rujlar çekmecede diğerleri de çantada durmaya devam edecekler. Zira bu kutulara bayıldım. Başka bir şey alıp uyumlarını bozmak istemiyorummmmmm








8 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

benimde çamaşır makınamın üstünde de envai çeşit cicili bicili kutu olmasına rağmen ve hergün düzeltmeme rağmen makyaj malzemelerim var ama sabahları evden işten çıkarken nasıl yapıyorsam karışıveriyor hepsi :) ne ben bu düzene ayak uydurabiliyorum ne de düzen bana ;)

pembe fiyonk dedi ki...

renkli dekoratif kutuların duruşlarını seviyorum.iç karışıklığı göstermeden dışı süper duruyor :)

Unknown dedi ki...

Nasıl düzen bu böyle bende sıraya dizsemde hep son dakikalarda makyajıma başladığımdan darmadağın ediyorum :))

www.curcunam.net

Unknown dedi ki...

düzen gercekten cok önemli yalnız orda kaç bin tl lik nars var bayıldımmmmm
http://pinarkozmetikshop.blogspot.com/

sevda s. dedi ki...

Kutular çok güzelmiş, güle güle kullan :)
Benim de düzenim uzun sürmez, çok çabuk dağılırım :)

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim bayanlarrr:)
aslında ben de sabahları evden nasıl çıkıyorum bilmiyorum ama elim değdikçe sık sık hatta bazen makyajıma başlamadan evvvel bir gün önceki karışıklıkları düzeltiyorum ki yeniden dağıldığında da aradığımı bulabileceğim kıvamda olsun:) sonuçta minik minik kutucuklar ve her gün mutlaka çoğunu elimize alıp kullanıp bırakıyoruz. illa ki dağılacak ama dağınıklığın içerde kalması ve göz yormaması bile çok önemli:)

Stil Direktoru dedi ki...

Ama olmaz ki şekeri yarışmaya katılıp kazananlara bakmıyorsun! bak bakalım http://www.stildirektoru.com/2011/09/ifw-simay-bulbul-sergisine-10-adet_06.html anımsa kazananları başka yazımda yazdım .)

C-belll dedi ki...

BAKMAZMIYIM EDOŞUM HİÇÇÇÇÇ AMA EREN'İN DOĞUMGÜNÜ OLDUĞU İÇİN ÖĞLEDEN SONRA HİÇ NETE FALAN GİREMEDİM:) ADRES BİLGİLERİMİ YOLLADIM ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM.SENİ SEVİYORUMMMMM