28 Kasım 2011 Pazartesi

The Vampire Diaries


Geçen yaz Eren'in doğumunu beklerken The Vampire Diaries'in ilk sezonunu 3 günde seyredip bitirmiştim. Alacakaranlık furyasından sonra eminim bemim gibi pek çok bu tür konulara meraklı okuyucu ve seyircilerin dikkatini çekmiştir bu dizi.
Mistik güçler, doğaüstü varlıklar, aşk, intikam, tutku, savaş...
Geçen gün 2. sezonu yükledi eşim. Oturdum her gece 2-3 bölüm seyrederek onu da bitirdim. Bir çırpıda seyretmek güzel de bir çırpıda bittiğini görmek kötü tabii:( Şimdi fırsat buldukça internetten 3. sezonu izliyorum. Sanırım bu sezonun yayınlanmış tüm bölümlerini izlemişim:( beklemek çok kötü:(
Dizinin başrollerini paylaşan Ian Somerhalder (Damon Salvatore),Paul Wesley (Stefen Salvatore) ve Nina Dobrev (Elena Gilbert) dışında diğer oyuncular ve performansları da çok iyi bence.


Alaric Saltzman rolündeki Matthew Davis,


Caroline rolündeki Candice Accola,


Tyler Lockwood rolündeki Michael Trevino,


Bonnie Bennett rolündeki Katerina Graham,


Jeremy Gilbert rolündeki Steven R. Mcqueen,


Ve 2. sezonun sonlarına doğru izleyiciyle buluşan Klaus karakterini canlandıran Joseph Morgan,



Dizinin bu kadar çok tutulmasında senaryosunun tatmin edici ve sürükleyici olmasının yanısıra oyuncularının fiziksel anlamda fazlasıyla göz doldurucu olmaları da çok büyük etken:)Bunu diziyi konu eden pek çok forum ve blogda okuduğunuzda anlayacaksınız:) Bu anlamda bakarsak benim kesinlikle açık ara favorim; dizide bir görünen bir kaybolan amca kurtadam Mason Lockwood rolündeki Taylor Kinney...


Bu kadar diziden bahsetmişken senaryo grubunu ve yönetmenini de kendi adıma tebrik ediyorum. Harika işler çıkarıyor ve biz izleyicileri soluk soluğa bırakıyorlar. 3. sezonun ilerleyişinde biraz ara verilmiş. 10. bölüm için 6 ya da 8 Ocak'ı beklemek zorundayız:( Benim gibi müptelası olanlara duyurulur....

8 yorum:

towanda dedi ki...

dizinin hastasıyım çok seviyroum ama herkesin delena fanı olması beni çok sıkıyor. Stefan bu sezon yaptığı onca fedakarlıgın ardından damon ile elena yakınlasıyor ya sinir oluyroum. neyse ki busezon beni mutlu eden klaus var çok seviyorum onu. Umarım onu da öldürmezler başka bir kötü çıkarırlar klausu kendi taraflarına çekerler. Yani ilk sezonu hatırlarsan damon sürekli insan öldüren biriydi. Micheal çıkınca bir rahatlamıştım hatta. Yada klaus böle kalsın şahsen ben böle hallerini çok seviyroum dizinin kötüsü olarak sezonlarca devam etsin :):):) klauu öldüremeyeceklerinin garantisini versinler bana izlerken bir rahatlayayım :)

benim de açık ara favorim klaus allahım o ne güzel rol yapmaktır. o negüzel "Turn It Off " diye bağırmakdır. stefanla 20lere flashback yaptıkları bölüme bayıldım bayıldım. Herseyi seviyorum neyi anlatsam ki :):)

dizi de sevmediklerim ise matt'in kız kardeşi,bonnie,jeremy ve delena. Jeremy yi sevmeme sebebimde sanırım bonnie ile ilişkileri nezaman anna döndü ben jeremy i sevmeye başladım:):)

C-belll dedi ki...

sen de bayağı sıkı takipçisin towanda:) klaus benc ede o role çoookkkk yakışıyor. aşk=elena olması elbette bir süre sonra sıkıyor ama senaryonun çıkış noktası zaten elena olunca pek de eleştiriye açık noktası kalmıyor sanırım:)

Unknown dedi ki...

4 günde 1x1den başlayıp 3x9 da bitirdim.devamını sabırsızlıkla bekliyorum ama bence Elena Damon ile olmalı çünkü Stefan'dan daha fedakar kendini Elena için feda bile etti.Stefan ise sadece korudu.Bu dizi ömür boyu devam etmeli bence:)Jenna teyzeye çok üzüldüm ölmemeliydi.En azından Caroline gibi vampir kalabilirdi...

towanda dedi ki...

takipçisi olmazmıyım:):) Nasıl bu zamana kadar izlememişim hayret ediyorum hep teenage dizisi dediler kafamı karıştırdılar. Dizi de ingiliz aksanlı bir oyuncu olduğunu duyduğum an başladım:PP bir anda 2sezonu bitirdim:))

ya kabul ediyroum odak noktası elena ama şu aşk konusu mıymıy gelmiyor mu size de? ben zaten elenanın damonu tercih etmesine kızmıyorum ama damon'ın elenaya yazmasına sinir oluyorum. Damon'ı çok değiştirdiler. Birkere dizinin kötü çocuğu iken yavru köpek gibi elena ne isterse yapıyor elanın peşinden ayrılmıyor. Ben damonı bu hallerde görmek için sevmedim. Sonra Kath için 135 yıl bekle sen bir anda vazgec ondan. çok çabuk katherina olan aşkından vazgecti. Sonra stefan 2 kere hayatını tehlikeye attı sırf Damonı kurtarabilmek için. Damon da hala stefanın sevgilisini çalma derdinde.

Daha çok şey yazarım yazdım rahatladım napayım yorum yapabilceğim etrafımda bu diziyi izleyen bir allahın kulu yok :):) :):):)

birde ortalık çok erkek oldu alaric'e sevgili bulsunlar :):) AMa ne elena nede boonie gibi Caroline gibi birilerini bulsunlar. dizide ensevdigim bayan karakter.

rebelsea dedi ki...

Ah ah ne zamandır takip etmiyordum diziyi. Stefan diyorum başka bir yorum yapamayacağım . O bakışlar yok mu :P Vakit bulduğumda kaldığım yerden devam aklıma girdi bir kere =)

C-belll dedi ki...

:) valla ben de çevremde pek takipçisini bulamıyorum ama bu diziyle ilgili tüm forumlar yı-kı-lı-yor:) kadın karakterler bence de artmalı. aslında bir kaç taze kan gelebilir diziye renkli kişilikleri olan şöyle:) ben şimdi 6 ocak'ı bekliyorum bakalım stefan köken vampirlerin tabutlarını açacak mı? açınca ne olacak vs. ayyy diyorum ya beklemek çok zor...izlemeyen herkese tavsiye ederimmmm

sarı mercimek dedi ki...

bir an önce yeni bölümler gelse de izlesek artık:) çok uzun geldi bu ara bana gerçekten çok sürükleyici bir dizi.bende herkese şiddetle tavsiye ederim :)

C-belll dedi ki...

6 ocak...bekle babam bekle:(