15 Mayıs 2012 Salı

Yurt içi Online alışverişler için araştırmalar tam gaz...

Hemen Hemen her kozmetik postumda şu gerzek gümrük kanunu sebebiyle kozmetik ürünlerinin yurt dışı alışverişi yasaklanmıştı. O gün bugündür inatla selektif markalardan alışveriş yapmıyor, elimden geldiğimce 3 liralık ürüne 5 lira vermemeye çalışıyorum.
Özellikle parfüm konusunda biraz israfçı olduğum için kullanma sürem normalin çok altında. Haliyle parfüm alacağım zaman tüm kampanya, indirim vs. olanaklaını araştırıyor ve öyle alışveriş yapıyorum. Geçenlerde zidaya.com'u ziyaret ettim.  Parfümlerde Anneler günü için zaten piyasa fiyatlarının altındaki fiyatların indirim uygulamışlar. Bir de ilk üyelikte harcamam için 25'er TL'lik iki indirim hakkı verince aşağıdaki Chloe 90 ml seti 64,90 TL gibi komik bir fiyata aldım.


Halen bu ve bunun gibi pek çok markanın parfümünde süper indirimler var. Ayrıca İssey Miyake markasının Türkiye'de online satış yapan tek adresi yine Ziyada.com. İssey Miyake ürünleri için tık:)




Ayrıca zidaya.com'da Kadın,Erkek, Çocuk için her şey mevcut. Eren için harika kıyafet ve ayakkabılar seçtim. İkinci 25 TL'lik indirim hakkımı da oğlum için kullanacağım.



Ürünler gelince paketleme, kargo gibi konulardaki yorumlarımı da paylaşacağım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sibel merhaba canim ben Serap,acaba urunler orijinal mi ya,ben hizlial.com dan nina-ricci-premier-jour aldim,kutusuna kadar ayni barkodlar falan da tutuyor sise de oyle,tamamen orijinal duruyor yani,ama benim evde olan koku nasil kalici bu su gibi ucuyor,bi garip durum yani,urunlerin geldikten sonra yorumlarini beklyorum canim.sevgiler...

Rainbow Gatherer dedi ki...

chloe'nin o parfümü güzel mi,denedin mi cnm?

Rainbow Gatherer dedi ki...

chloe'nin o parfümü güzel mi,denedin mi cnm?

Unknown dedi ki...

canımmm güle gle güzel günlerde kullanmanı dilerim :)) Ve hemen izninle buycosmo ya ışınlanalım :) sevgiler!