7 Eylül 2012 Cuma

Eren 2 Yaşında:)

Benim canım oğlum, ömür törpüm 2 yaşına geldi. Doğduğu gün dakika dakika aklımda bu iki sene nasıl geçti neler yaşadık inanın ben de .bilmiyorum. Hani derler ya; "zaman su gibi akıp geçiyor" diye; işte çocuk olduktan sonra gerçekten bir annenin zamanı sular seller gibi akıp gidiyor ve insan hiç bir şey anlamıyor.
Bu oğlumla yalnız geçireceği son doğum günü, kısmetse seneye artık 4 kişilik bir aile olacağız ve bu mutlu günlere kardeşi de eklenmiş olacak.
İyi ki doğdun canım benim, iyi ki geldin minik meleğim. Sen her yanı yaşını kutladığında benim içn hep o hastane odasında kucağıma aldığım ilk günkü minik bebeğim olarak kalacaksın:) Allah sana nice güzel yaşlar, yıllar, uzun ve sağlık dolu başarılı bir ömür nasip etsin:)


6 yorum:

Unknown dedi ki...

nice güzel yaşlara. uzuuuun, mutlu yıllara.

Unknown dedi ki...

sağlıklı nice yıllar tatlı böcüğe , sibel hamilelik nasıl gidiyor göbüşü göster:)

Glam dedi ki...

ah melekkkk, çok yakışıklı oldu annesi :) nice mutlu seneleri olsun, sizlerle, tüm sevdikleri ve sevenleriyle. kocaman öperim :)

vintageduygular dedi ki...

nice saglikli mutlu senelere, cok güzel bir hayati olsun minik prensin ;)

semforever dedi ki...

bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu olur inş :D:D:D


semforever-semforever.blogspot.com

C-belll dedi ki...

çok çok çok teşekküz ederiz sevgili teyzeleri. Dün ikinci bebeğin de erkek olduğunu öğrendim. Eren için en büyük hediyeyi hemcinsi bir kardeş dünyaya getirmekle ben verdim sanırım:)
Tuğbacım göbek daha çıkmadı ki; bu sefer pek bir iyi gidiyor çok şükür. İlk fırsatta hamile modunda bir outfit paylaşacağım söz:)
hepinizi tek tek kocaman öpüyoruzzzzz:)