5 Eylül 2012 Çarşamba

Yeni Sezon Yeni Koku

Yeni sezon hayecanı her yeri her vitrini sarmışken hemen hemen her marka her alandaki yeni sezon koleksiyonlarını da tanıtmaya başladı.

Guerlain, yeni sezonda La Petite Robe Noire adlı kokusunu sürdü piyasaya. Açıkçası Guerlain yaparsa eminim en iyisini yapmıştır diyerek hemen kokuyu denedim ve bayıldımmmmmm. İçinde siyah çay olan değiik bir parfüm. Kış için harika bir alternatif olacağı kesin. Derinmor.com'da parfümü; Açılış notası pembe nota, siyah kiraz,bergamot ve Bulgar Gülü ile Türk Gülü’nün mükemmel harmonisinden oluşuyor. Baştan çıkarıcı ve seksi olan siyah nota ise siyah çay, paçuli, tonka fasülyesi ve Guerlain’in parfüm imzası olan Guerlinade dokunuşu ile ciltte kalıcılık sağlıyor. Modern, şık, elegant ve sofistike. Baştan çıkarıcı, kışkırtıcı ve feminen. Tıpkı siyah bir elbise gibi... Her kadın için vazgeçilmez. şeklinde tanımlamışlar.

Ben hamilelik sebebiyle fazla kozmetik kullanamadığım için şimdilik almadım ancak yeni sezon için farklı, hissedilir bir koku isteyenler mutlaka bir baksın derim:)

4 yorum:

What's Next dedi ki...

babam freeshopta görmüş, satış danışmanının da yardımıyla bizim için bu kokuyu almış.. kendi adıma ağır olduğunu söyleyebilirim ama 30lu yaşlar için kesinlikle çok iyi bir seçim olabilir :) klasiklere girecek türden bir koku, bana bir parça annemin küçüklüğümde kullandığı dune ve tresor'u anımsattı desem daha net olur sanırım ;)

Glam dedi ki...

Guerlain yaptıysa mükemmeldir. Tez zamanda denemeliyim :)

Rainbow Gatherer dedi ki...

merhaba Sibel :)
mesajını şuan gördüm , ay ben inan görmedim seni ne alayım diye etrafa bakınmaktan :( keşke konuşsaymışız yaaa. Evet ben Esentepe'de çalışıyorum ve evet acelemiz vardı öğle arasında geldik hemen kısıtlı vakitte :) sende mi o civarlardasın görüşelim :)?

C-belll dedi ki...

Ben 33 yaşında olduğum için çok çok beğendim sevgili what's next:)

glamcim gerçekten guerlain idyle hariç beni hiç yanıltmadı. Hoş o da çok güzel bir koku ama sadece çiçek kokusu olduğu için pek ısınamamıştım.

Gökçecim hakikatten ben de kasa sırasında gördüm cnm. acelen olduğunu görmesem gelip sohbete başlardım doğrusu. Ben de mecidiyeköy'de çalışıyorum. Bir öğlen mutlaka yemek yiyelm o halde ne dersin?sevgilerrrr:)