13 Ağustos 2009 Perşembe

%50 Harvey İndirimi

Son NARS çıkarmasından sonra cüzdanım kendine gelene kadar alışveriş için bayağı bir bekledim. Telefonuma gelen tüm indirim mesajlarını sildim ve görmezden geldim. Çok zor oldu tabii:)
Dün artık mailime gelen son indirim haberine kayıtsız kalamadım. Harvey sadece bir günlüğü'ne Bobbi Brown ürünlerinde %50 indirim yapmış. Ayrıca NARS ve Laura Mercier ürünlerinde de %30 indirim+ürün hediyesi kampanyası vardı. Telefon açıp sadece bir günlüğüne olduğunu öğrenince işten kaçıp bi yarım saatliğine soluğu orada aldım hemen:)


Çok çok sevdiğim jel eyelinerların büyük bir kısmı indirimdeydi. Işıltılı serisinin iki rangini kaptım hemen. Çok merak ettiğim renkli nemlendiricisini, dudak balmını ve yüz temizleme jelini aldım. Long Wear serisine ait olan krem farların galaxy rengini aldım. Dudak balmını çok sevdim yumuşacık ve çizgileri yumuşatarak rujumun daha kolay sürülmesini sağladı. Coppacabana Multiple ise ordaki şeker bayanların hesiyesi oldu:)En çok kullandığım aydınlatıcı olduğu için çok sevindim tabii üstelik halen Türkiye'de bulunmuyor maalesef. Bu arada NARS bekleyen bayanlara Müjde; NARS'ı Türkiye'ye getirecek olan firma Vepa olmuş. Eylül-Ekim gibi tüm ürünler yenilenecek ve tüm yeni koleksiyon gelecekmiş. Hatta yakın zamanda MAC gibi satış mağazaları açacaklarmış.

Resimde pek net çıkmasa da renkli nemlendirici balm bir harika. Cildim sürdüğüm anda pürüzsüz ve sağlıklı bir hal aldı. Yapısı yumuşacık ve kolayca emiliyor. Galaxy far ise hakikaten Longgg Wearrr...Suıyla sabunla çıkmıyor. Swatch yaptıktan sonra ellerimi göz makyajı temizleyicisi ile temizledim. Bugün de hemen kullandım. Çok ince olarak tüm göz kapağıma sürdüm ve 10 saattir hiç bir topaklanma, uçma falan olmadı. Long Wear serisinden aldığım aldığım en güzel ürünlerden biri bu far. Renk skalası da oldukça geniş. Kısacası benden 10 üzerinden 10 alan nadir farlardan.


Bu jel eyelinerlara bayılıyorum. İmkanım olsa hepsinden almak istiyorum. Özellikle 10'dan başlayan ışıltılı serisinden mutlaka bir iki renk edinmenizi tavsiye ederim. Ben daha önce de aynı serinin üç rengini almıştım ve hemen hemen her gün kullanıyorum.

11 yorum:

Unknown dedi ki...

cok guzel gunlerde kullan C-bellcigim..
Ayrıca hosgeldin tatilden :)

caramel macchiato dedi ki...

vay canınaa vay vayyyyyy :)) dayanamadın di mi :)

çok güzellermiş bebek ya, bayıldım! eyeliner almamak ıcın zor tutuyorum kendımı ama almıcammmmmm dayanıcam :)

vepa haberı kaymak oldu kaymak!

caramel macchiato dedi ki...

unuttum sormayı bb eyelınerlar kaça geldı tatlım

Glam dedi ki...

Nars haberine çok sevindim :) Hepsini güle güle kullan tatlım. Ayrıca hoşgeldin :)

C-belll dedi ki...

kızlar çok teşekkür ederim valla 2 ay hiç bir kozmetiğe elimi sürmedim ama sayanamadım artık ne yapayım:)
caramelcim eyeliner 48 liradan 24 liraya geliyordu hemen hemen tüm renkleri indirimdeydi ama sende epeyce fluidline var zaten cnm bence de hiç bir şey alma o çekmeceyi gördüm sonuçta:)

Adsız dedi ki...

güle güle kullan geçrketen çok gzl bir indirim olmuş,üstelik 2 ay hiçbirşey almamışsın,bence hakkın olmuş artık:))

HamaratDiva dedi ki...

önce hoşgeldin, iyi ki mesaja aldanıp gitmemişim, yoksa cüzdan boşalırmış, baksana senin güzelliklere :) güle güle kullan

Unknown dedi ki...

24lira mıı?? Allahım hepsi çokkk güzel güle güle kullan e mi! Bayıldım ben!

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim bayanlar.Bugün YKM'de Bobbi Brown standında gel eyeliner'lerın 48 liradan satıldığını görünce süper bir alışveriş yaptığım konusunda emin oldum:)

hersheyler dedi ki...

güle güle kullan
bb'nin bu eyelinerlarından bende istiyordum keşke üşenmeyip gitseymişim harvey'ye :)

C-belll dedi ki...

sevgili hersheyler bu eyeliner'ı mutlaka dene cnm. bir daha zaman indirime girer bilmem ama harvey her ayın 15'inde pırlantalı indirim günleri yapılıyor.aklında olsun.