14 Ağustos 2009 Cuma

Ayyy coştum yine biri beni durdurabilir miiiiiiiiii

Bugün ayın yarısı YKM'De etiketin yarısı indirimi var. Yzz indirimi bu sene o kadar erken başladı ki kıyafete doymuşum sanırım. Ancak kozmetikte Allah gözümü doyurmuyor bir türlüüüü...
Efemmmm mesaj gelir gelmez bizim kızlarla soluğu Cevahir YKM'de aldık. Kozmetik'de gerçekten güzel ürünlerde indirim var. Bu sefer ki indirim 14-15-16 Ağustos tarihlerinde olacak ilgilenenlere duyurulur.


Dior'da Addcit serisinin pek çok rengi indirimdeydi ben mat serisini hiç denemediğim için tatlı bir pembe tonunu aldım. Fiyatı 27 TL'ye iniyor. Bir de Gloss Show edindim. Tüm renkleri vardı ancak şeffaf olanını seçtim ki tüm renklerle birlikte kullanabileyim. Parfüm standında%50 indirimli Angel Sunessence'i görünce içim gitti ve aldım tabii. Aslında ben Alien'cıyım ama Angel'in eau de toilette olanı klasik parfümünden daha güzel koktuğu için ve çevredekileri yoğun kokusuyla boğmadığı için seviyorum. Süper bir öğle tatili geçirdikten sonra yarın çalışmayacağımı da öğrenince çifte keyifle hafta sonuna başlıyorummmmmmmm. Bu durumda keyfime diyecek yok elbette daha ne olsun:)

7 yorum:

,, dedi ki...

hangimizin gözü doymuşki senin dolsun c-bellim:)
oh oh güle güle kullan,indirimden yararlanmak lazım pek tabii:)

hersheyler dedi ki...

güle güle kullan
ne güzel indirimde coşmuşsun :)

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım yeni eşyaların çok gğzelmiş..
Özellikle parfüm çok severim ve severek kullandığım bir koku:))

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim bayanlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:)

Adsız dedi ki...

slm. dior parlatıcıyı kulllandın mı? bende diorkiss beyaz simli var ve çok memnunun senin aldığını merak ediyordum bende..
birde bobbi brown lip tintid denedin mi?

ebvatathemua dedi ki...

cbellcim,güzel günlerde kullan canım benim.

Ayrıca senin için bir ödül var bloğumda.Sevgiler...

C-belll dedi ki...

SEVGİLİ ADSIZ VE EBVATAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
ADSIZCIM GLOSS SHOW'U ALDIĞIMDAN BERİ GÜNLÜK KULLANDIĞIM RUJLARIN ÜZERİNE KULLANIYORUM. ÇOKM ÇOK BEĞENDİMÖ. BİR DE BU ÜRÜNÜN YANAKLAR VE GÖZLERDE DE KULLANABİLİYORMUŞUZ SATAN KIZ ÖYLE DEDİ. BB LIP TINTED'I DA KULLANDIM. ONU PEK TAVSİYE ETMEM BLISTEX ÇOK ÇOK DAHA IYI VE FIYATI DA UYGUN CNM.