13 Ağustos 2009 Perşembe

Ben Geldimmmmmm

Evetttt nihayat uzun bir aradan sonra karşınızdayım dostlarrrrrr:)
Sinop tatilim de bitti ve hiç tatil hakkım kalmadı offf offfff...Sinop'da çok güzel vaklit geçirdim. Bulunduığumuz hafta tüm şehirlerde olduğu gibi orada da bol bol yağmur yağdı maalesef ve denize çok az girebildik. Malum bölge Karadeniz olunca denizi öyle Ege'ye Akdeniz'e benzemiyor. Oldukça dalgalı, karanlık ve soğuk...Karanlık ve soğuk kısmı güzel de dalga sevmiyorum ben denizin rengi bulanıklaşıyor çünkü.



Karadeniz'de yağmur sonrası deniz soğuğu oluyormuş ben ilk defa denk geldim. Sabah yağan yağmurdan sonra güneş pırıl pırıl açınca kendimizi denize attık ama atar atmaz buzzzzzz gibi suyla koyun koyuna kaldımmmmm veeeeee sonunda hasta oldummmmmm o kadar ki pazartesi günü işe gelemedim bileeeeeee amma velakin hiiç pişman değilim çünküm soğuk su harikaydı:P

Elbette Cüneyt ile doğada bayağı şımardık:)







Barajda balık tuttum. Tam iki saat içinde sadece 10-15 cm büyüklüğünde küçücük bir şaşkın geldi misinama:) ona da şükür:)



Offf Offff her tatil gibi bu tatilin de sonu geldi şimdi şehirdeyim ve işlerle boğuşuyorum offfff offfffff

8 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

ahhh hoşgeldin şekerimm :)))

resımler harikaaa! ayrıca belırtmelıyım kı bu saçına bayıldım ben! inanılmaz yakıştı sanaaaaaa

özledik yahu!

caramel macchiato dedi ki...

yalnız bogurtlenlı fotoya bayıldım :)

boyle bır vurdumduymazlık, boyle bır adamsendecılık :)))) hıhhhhh siz orda sıcaktan patlayın ben burda bır elımde bogurtlen pufur pufur der gibi :))))

C-belll dedi ki...

:)))) hoşbulduk canım benimmmmmmm
valla süperdi ne yalan söyliyim içimde gizli bir doğa aşığı varmış da ben farkında diilmişim. normalde pek börtü böcek muhabbeti sevmem ama bu sefer çok keyşf aldım.
Saçlarım uzadı bilem caramelim kestireceğim yeniden. kullanımı o kadar rahat ki kolay kolay uzatamam artık. Bu arada ben de çokkk özledim ne zaman buluşuyoruz:)?

caramel macchiato dedi ki...

eheuheue valla ben ev kadınıyım sen uydur kendini :)) haftaya vize gorusmem var, o saate kadar kasılmalardayım! efenım sız bılmıyorsanız vize verırlerse bana 15 gun new yorktayım eylulde :)))

Pembe Tatlar dedi ki...

Hoş geldin canım ....
Resimler harika...

C-belll dedi ki...

ooooo şahane şekerim inşallah alırsın vizeni de ömrü hayatında amerika da görmüş olursun:) o zaman vizeyi alınca haber ver de görüşelim artıkın yetti gari:)
hoşbuldum sevgili pembe tatlar:)

Stil Direktoru dedi ki...

Of be şeker ne güzel geçmiştir değil mi? Yaramış sana belli gözlüklere de bayıldım canım

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim stildirektörcüm:) gerçekten enerji topladım ramazanda da bol bol harcayacağım:)