26 Ağustos 2009 Çarşamba

Guerlain L Instant Magic

Parfüm manyağı olduğumu artık herkes biliyordur sanırım. Bu bebeği uzun zaman önce keşfettim ancak diğer merak ettiklerimi almaktan buna bir türlü sıra gelmiyordu. Parfüm seçimimde top üç sıralamamda L'instant de Guerlain vardır. Bayıldığım, bıkmadığı, tekrar tekrar kullanacağım muhteşem kalıcı bir kokudur kendisi. L Instant Magic ise önce bu kokunun daha hafif versiyonu olarak çıkmış fakat daha sonra muhteşem bileşimi ona ayrı bir kişilik kazandırmış ve hatırı sayılır oranda kullanıcı bulunca Guerlain bu parfümü üretmeye devam etti hatta one shut versiyonlarını dahi yapıyor.
Gerçekten sihir gibi pudralı, misk ve odun su kokuların karışımından oluşan hafif fakat inanılmaz kalıcı, hem yaz hem de kış kullanılabilecek ender kokulardan biri. Yurt dışı sitelerinden takip ediyorum ancak uzun zamandır Strawberry'de bile yoktu. Artık dayanamadım ve burdan aldım. Değişik bir şey kullnamak isteyenlere mutlaka denemeleri gerek diyorum. Pişman olmayacaksınız:)

12 yorum:

Unknown dedi ki...

"L'instant de Guerlain tam bir esmer kokusudur, esmerler baska sey kullanmamalı" derler, dogru mu?
tam olarak nasıl bir koku L'instant de Guerlain ?

C-belll dedi ki...

Canım aksine ben süt beyazım:)
ancak beyaz tenli olduğumdan dolayı hiç bir koku tenimde kalmaz L'instant de guerlain kalıcılık konusunda muhteşemdir. Eminim esmer tende çok daha iyi duracaktır. İçeriğinde vanilya ve misk var. mutlaka dene canım tavsiye ederim. ilk başta çok ağır gelebilir ancak çok diil bir kaç dakika sonra burnunu kolundan alamayacaksın:)

phoenix dedi ki...

ne güzel..benden başka seven ,beğenen yoktur diodum l'ınstant ı..:) düğünümde kullanmıştım ilk kez pırıltılı losyonuyla birlikte,hala buram buram kokar gelinliğim. ogün bugündürde araya başkaları girsede en iyi o hissettirir ve hep ona dönerim :) piyasaya çıktığı sene o yılın en iyi parfümü seçilmişti sanırım ..çok karakterli bir koku..

ps:geçen gün sephorada l'ınstant magic elixir i gördüm biraz daha koyu renk bi şişede,bence onuda denemelisin sibel.. :)
sevgiler..

tuguna dedi ki...

Çok merak ettim, karsılasırsam kesin bi fıs sıkıcam koluma:) Güle güle kullan:)

C-belll dedi ki...

sevgili truvalı helen onu da denedim kaçırır mıyım hiç:) ancak aldığım yerde elixir olanı yoktu yurt dışı sitelerinden birinde görürsem mutlaka alacağım:)
tugunacım çok teşekkür ederim denersen eminim çok beğeneceksin cnm:)

KelebekNehir dedi ki...

Bu kokuyu ben de çok merak ediyorum.

Unknown dedi ki...

cok guzel anlatmıssın tesekkur ederim, zaten aklımda olan bir kokuydu, elimdekiler bitince ilk is L'instant deneyecegim :-*

C-belll dedi ki...

dediğim gibi tavsiyeb ederim kelebeknehircim. rica ederim hellokittycim deneyince inşallah seni yanıltmamış olurum:)

meltem dedi ki...

aşk olsun gerçektn geç farketmişsin iki yıldır kullanıyorum tapıyorum şuan yarım şişem var bitmesin diye sıkmıyorum:(

meltem dedi ki...

ha bi de XS Black diye bi koku var o da aklında bulunsun

C-belll dedi ki...

meltemcim aslında çoktandır aklımdaydı ama sıra gelmedi diğerlerinden:) sadece bu kadar beklediğim için kızdım kendime

C-belll dedi ki...

balck xs'i denedim ama bana çok tatlı gelmişti. tabi o gün koluma zilyon tane parfüm sıkınca tam kokusunu alamamış olabilirim. Mutlaka ona da yeniden bakacağım:)