21 Ağustos 2009 Cuma

Güzel Bir Ödül ve Mim


Sevgili Ebvata bana çok güzel bir ödül vermiş. Kendimi blog yazma açısından hiöç yaratıcı bulmasamda tasarlamak ve bir şeyler ortaya çıkarmak konusunda mütevazi olmayacağım:) Teşekkür ederim Ebvatacığım. Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyor ve hemen 7 özelliğimi soran Mim'e geçiyorum...

1. Ben bir modern Polyanna'yım... İyi ya da kötü her olayda bardağın hep dolu tarafını görmeye çalışır ve gülümsememi soldurmamaya çalışırım.

2. Tam bir krem manyağıyım. Her gece yatmadan cildimi kremledikten sonra ellerimi, ayaklarımı, dudaklarımı, tırnak etlerimi bile kremlemeden yatmam!

3. Hiç bir arızası, yamukluğu vs. olmamasına rağmen bacaklarımdan nefret ederim. Buna rağmen elbise, etek giymeden duramam.

4. En az erkekler kadar çevremdeki bayanları izlerim:) sapıklık gibi algılanmasın yanlış anlamayın ama bir kadın olarak beğendiğim bir kadının tarzını, kombinini, makyajını incelerim.

5. Akrep kelimesi yazarken bile ürkütür beni. Resmini gördüğüm anda baygınlık geçiriyorum kendisini görsem ne olur tahmin edin.

6. Büyük insan suratları ve göz fotoğraflarına bakamam. Hiç bir zaman bol posterli bir odam olmadı. Hatta sinema salonlarında büyük maketlerin yanından bile geçerken gözlerimi kaparım. Aylık kadın dergilerindeki tam sayfa surat fotoğraflarından ödüm patlar sayfayı açamam o derece...( hypnose rimel yeni çıktığında aylarca cosmopolitan, elle gibi dergilerin arka kapağında kocaman bir çift göz reklamı yayınlamıştı. O dönem aldığım tüm dergilerin arka sayfasını yırtarak okudum, Stephan Meyer'in Göçebesini'de bir broşü ile kapladıktan sonra okuyabildim kapaktaki o göz oldukça kitaba elimi bile süremiyorum)

7. Süper yemek yaparım. Bilmediğim, yapmadığım yemek yok. Keşke bir de mutfakta kalabilecek vaktim olsaaaaaaaa

8. 7 tane sorulsa da bir tane de benden olsun. Hayatım boyunca hep yanlış mesleği yaptığımı düşünüyorum. Kesinlikle sanatla uğraşmam gerekiyordu ama hayat...

Ebetttttttt işte bu kadar. Şimdi benim bu Ödülü ve Mimi 7 kişiye göndermem gerekiyor amma velakin gördüğüm kadarıyla bir çok blog sahibesi bu ödül ve Mim'e layık görülmüş. Ben de takip ettiğim tüm bloglara göndermek istiyorum. Zaten başarılılar ki takip ediyorum:)
Herkese sevgiler....

5 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Teşekkürler canım,öpüyorum kocaman:))

Pembe Tatlar dedi ki...

Tbrk ediyorum canım...

Glam dedi ki...

4. maddeye koptum yaaa, sapıklık olarak algılanmasın demişsin ya :))))))))
ay biz böyle yazıyoruz yazıyoruz, insanların kafasında nasıl bi kişilik canlanıyor acaba, korkuyorum :D

C-belll dedi ki...

:) teşekkür ederim bayanlar:)

Unknown dedi ki...

ödül vermeye geldim ama benden önce veren olmuş tebrikler,