12 Ekim 2009 Pazartesi

Kurs Hadisesi

Nihayet kursa start verebildim. Verdim de bu stilistlik ii hiç bana göre değilmiş. Zaten hayatımda çöp adam bile çizemezken nasıl stilist olacağım onu da bilimoyrum ya neyse...Efem Cumartesi ve Pazar günü sabah 09:00'da başlayan dersler akşam 16:00'da bitiyor. ölüm gibi...
Cumartesi çalıştığım için maalesef icddi sıkıntı yaşıyorum ama devam edeceğim pes etmek yok şimdilik:)
Cumartesi günü büyüks abırlar nokta yapmayı:) ve noktalar ile çizim yapmayı öğrendim. Karrdeşim ben bir ikizler burcuyum bu sıkıntı yere diyip doğruca yönetim'e gittim ve kaydımı Modelistlik kursuna kaydırdım. Ben dikiş dikmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Kalıp dilini öğrenmeyi, sıfırdan kalıp çizmeyi vsç. öğreneyim ki dikiş dikmeme faydası olsun dedim inşallah yanılmam.








Görüldüğü üzere nokta atarak sabrımın sınırlarını da öğrenmiş oldum:)Aslında devam etsem çok şey öğrenecektim ama benim bir an önce dikiş dikmeme yardımcı olacak bir şeyler öğrenmem lazım. Vaktim o kadar az ki..





Modelistlik sınıfında şimdilik minik çizimler yapılıyor. Bu benim gibi ileri derecede hipermetrop birini feci etkiliyor ve sınıf da çok kalabalık rahatça çalışabilme olanağım yok ama yine de çok zevk aldım uğraşırken. Tek koyan hafta sonu etrafta kimsecikler yokken ben sıcacık rahat yatağımı bırakıp yollara düşüyorum. Offf Offf sevgili uyku seni bayağı bir özleyeceğim:)

9 yorum:

kırmızılı dedi ki...

hayırlısı olsun bakalım :)
çok çalış

Unknown dedi ki...

modelist hoş geldin :)artık minyaturlerden anlıyorsundur ,yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun

Unknown dedi ki...

YAYINLAMA;kalıp bildigini bildigim için söylüyorum ,bunları düzgün çıkartırsan hocalarının bilecegini sanmıyorum syleyecegim konuyu mezuranı minyaturun ortasına takıyorsun mezurda delik varya başlarken ,orayı kalıbın ortasına mantar panodaki çiviler gibi ölçü kaçsa eşelde aynen öyle ölçü taşıyark büyük kalıbı çıkarabiliyorsun teknigini ögrenmek istersen ilerleyen zamanlarda ögretirim hayırlısı olsun ...

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim:)
sevgili dikiş dersi yavaş yavaş mantığını çözmek için evde tekrar yapmaya çalışıyorum. ama anladım sayılır valla ev ödevim zaten bu kalıbı büyüğüne taşımakmış ama nasıl yapacağımı çözemedim desem yalan olmas:)şimdilik gerçek ölçüyü veriyor. bu gerçek ölçüyü eşele taşıyorum ve minyatür kalıbı çıkarıyorum sonra aynı ölçüler ile gerçek mülaj'a çizim yapacağım bakalım beceremezsem başını azıcık ağrıtabilrim:) ilgin ve desteğin için çok çok teşekkür ederim:)

Unknown dedi ki...

ben meslek lisesi giyim bölümü mezunuyum..büyüklerim elim iğne tutsun diye gönderdiler ama aynen dediğin gibi çizimler,kalıplar başta insanı çok sıkabiliyor seni anlıyorum...ama öğrendikten sonra dikmeye başladığında bu işi bırakamıyorsun...kolay gelsin..başarılar

Stil Direktoru dedi ki...

Değer ama bebeğim eminim ne güzellikler çıkar senden sen kaparsın hemen ben makina aldım süs diye duruyor valla

C-belll dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için:) zaten bir şeyler dikip giymenin tadı hiç bir şeyde yok. inşallah kendimi de sizleri de yanıltmam:)

Nilay Torum dedi ki...

sibelimm hayırlı uğurlu olsun. harika daha da keyif alacaksın. tek bir prova bile yapmadan bir etek dik kendine bak nasıl içine bitmez tükenmez bir şevk gelecek. içinden gelen sesi dinle ve hiç pes etme. geleceğin temelleri atılıyor :)

C-belll dedi ki...

Ayyy Nilayım beniminşallah dediğin gibi olur:)
senle ne zaman bu konuda konuşsam içime büyük bir şevk doluyor:)