8 Ekim 2009 Perşembe

Mac Make Up Art ve Colour Craft Collection

MAC Colour Craft koleksiyonundan beğendiğim tek şey olan 226 nolu fırçamı ve bir türlü kavuşmadığım Rave kalemimi almak için bugün MAC'e gittim. Geçen defa gidişimde ürün testerlarını gördüğüm Make Up Art koleksiyonunun capcanlı renklerinden uzak kalarak bir iki şey beğenmiştim onları da bugün alıverdim.




Colour Craft koleksiyonuyla gelen 131 nolu fırçayı almamıştım ben bugün ufak bir deneme yaptık ve çok ama çok beğendim. 187 nolu fırçayı ise her gün fırça yıkama derdi yüzünden stoklamak zorunda kaldım.Coastal'dan da bu fırçanın benzeri iki fırçam vardı ama onlar bile bir hafta boyunca yıkanmadan yetmez oldu. Sonuçta 187 ve türevi tam 4 fırçam olmuş oldu. İnşallah en azından bir hafta fırça yıkamak zorunda kalmam. (bunu okuyan da beni pis zannedecek halbuki kocama göre psikolojik tedavi görmemi gerektirecek kadar titizm ama sabahları tek tek fırça yıkamak zoruma gidiyor)
Makep Up Art koleksiyonunda Gloss Creme Brillance vardı. Özellikle sevgili MUA'ların dergi çekimlerinde kullandığı bu ürünü hep istiyordum bu sefer aldım ama nasıl kullanacağımı, bütün gün bozulmadan göz kapağımda durmasını nasıl sağlayacağımı bilmiyorum açıkçası. Hiç olmadı gloss niyetine kullanırım artık, verdiği ıslak ve fresh görüntü çok çok güzel çünkü.
Full Body ve On Display ise koleksiyonda en sevdiğim renkler oldu. Bu sene koyu renklere özellikle de böğürtlen renkllerine takmışken On display süper bir seçenek oldu benim için. Full Body ise Lustre yapıda bir lipstick. asla göründüğü kadar koyu değil. Tafta bordo diye tanımlıyorum ben. Çok sevdim hepsini, hele ki son günlerde ki halet-i ruhiyyemi göz önüne alırsak bu alışveriş beni süper mutlu etti:)

6 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

131 i aldığımdan beri mineral allık ve MSF lerde başka fırça tanımaz oldum. 187-188 den bile iyi bence 131.

Cicilerini güle güle kullan canikomm:))

Unknown dedi ki...

yavrum gelecek koleksiyonlarda bir de bunun flat versiyonu çıkıcak, 130 numara sanırsam yuppiii;))

Gülü gülü kullan hepsini xx

eb dedi ki...

seni mimledim ama görmedin galiba:(

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim kızlar gberçekten 131 süper bir fırçaymış. allahtan bitmeden yakaladım. Bronzer için flat fırçaya çok ihtiyacım var ya. Coastal'ın ki çok çabuk sertleşti neden anlamadım. O zamann MAC'inkini dört gözle bekleyeceğim:)
Sevgili EB Mim'i görmedim cnm. hemen bakıyorum:)

cicoz dedi ki...

selam c-bell...

glossu göz üstünde kullanıoruz biz çekimde fln ama malesef gunluk kullanıma hiç uygun değil eger katlanmayan göz kapakların yoksa (ki ben sadce 1 kişide gördüm) başka türlü kullanman cok zor..

C-belll dedi ki...

cicozcum o zaman bu ürünün boşuna aldım sanırım:) eh artık dudakta gloss niyetine kullanırım:)