16 Ekim 2009 Cuma

MAC Stlye Black & Dsquared Collection

İnternette swatchlarını göçrdüğüm andan beri şiddetle arzuladığım koleksiyon nihayet geldi. Siyah makyaj denince tüylerim diken diken olsa da bu koleksiyonda yer alan bazı ürünler benim için tam bir arzu nesnesi haline dönüşmüştü.

Bugün hem bu koleksiyon hem de minik Dsquared koleksiyonu satışa sunuldu. Önceden görüp beğendiğim ürünleri almaya gittiğimde Dsquared koleksiyonunun da çok güzel renklerden oluştuğunu gördüm.

Style Black koleksiyonuyla beraber gelen Volcanic Ash Exfoliator ve Volcanic Ash Thermal Mask'ı daha aylar önce sevgili Marjo'nun yazısını okuyunca almaya karar vermiştim. Oldum olası cilt bakım ürünlerine özellikle de maskelere merakım vardır. Bu maskeleri de eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum açıkçası:)

165 No'lu fırça ise Sanırım BBR koeksiyonuyla gelen bir fırçaydı kaçırdığım için çok üzülmüştüm ve Dsquared koleksiyonunda görünce aldım hemen. Sculpt ve Shape pudrayı ise hiç kullanmadım ve denememiştim bile ama uygulama yapılınca çok beğendim. Şu makyajda gölgeleme işi insanı çok değiştiriyor çok... Blood Red ise koleksiyonun iki renk rujundan biri. Blood Red. En sevdiğim yanı lustre serisinden olması. Çok tatlı bir rengi var.

Zoom Lash sevenler için süper bir seçenek çıkmış; Zoom Lash Black Fast...Artık Zoom Lash daha siyah daha belirgin. Prep and Prime Lash'ı ise eminim herkes biliyordur; kısa ve dümdüz kirpiklerin mi var ya da kirpiklerini dolgun mu göstermek istiyorsunuz? O zaman bu bazdan mutlaka edinmelisiniz:)

Style Black'teki farların iki rengini aldım ama aklım diğer ikisinde de kalmadı değil. Hepsi birbirinden güzel yalnız mineral far kullanmak zor olduğu için bu ikisi ile yetinme konusunda kendimi ikna ettim. altlarına baz olarak ise yine Dsquared koleksiyonunda gelen V ve B Greasepaint Stickleri aldım. bire bir uydular. Styla Black'teki Black Greasepaint Stick'i de almıştımm ama o kadar şey içinde onu eklemeyi unutmuşlar:( bir dahaki gidişime kadar ayırtmak zorunda kaldım.

Kısacası oldukça sevilesi, alınası güzel bir koleksiyon geldi. Onu görmeye gitmişken bir hayli küçümsenen ama oldukça tatlı ürünleri olan Dsquared koleksiyonuna da bakmayı ihmal etmeyin derim ben.






5 yorum:

Seval dedi ki...

Cbell'cim hepsi çok güzel güle güle kullan =)

Keşke fiyatlarından da bahsetseydin ;)

tuguna dedi ki...

Sibelcim iyi gunlerde kullan. Style Black benim icin cok zor bir koleksiyon ya:) Dsquared biraz bayik geldi bana ama 165 fircanin geri donmesi guzel.

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim bayanlar. Seval'cim MAC'in fiyatları Türkiye'de her yerde aynı olduğu için fiyat yazmıyorum hiç ama merak ettiğin bir şey varsa senin için yazarım. Tugunacım siyah makyaj benim için de çok uzak ama farları, maskeleri ve vişne çürüğü ruju çok güzel. adamlar siyah ruj, siyah gloss bile yapmışlar ve millet deli gibi alıyormuş anlamadım gitti:)

ebvatathemua dedi ki...

Güle güle kullan canım:))
Ben de foruma koydum aldıklarımı
Sculpt/shape pudrayı çok istiyodum,hemen kaptım,farlarla makyajlara başladım bile diğer blogta ve çok beğendim bu farları.

C-belll dedi ki...

ben de farlartı çok sevdim ebvatacığım özellikle mor olanla süper smokey görüntü oluyor. sen de güle güle kullan aldıklarını:)