15 Aralık 2009 Salı

Mutlaka Edinilmeli!!!

Dün akşam yılbaşı makyaj koleksiyonlarına göz atmak için Kanyon Dougles'a uğradım. Estee Gold Sensuous koleksiyonu dışından pek bir yenilik yoktu ama Guerlain Standında dergilerde gördüğümden beri aklımda olan Parure serisine ait Parure Gold Rejuvenating Golden Radiance Powder Foundation SPF 10 'u denedim.
Powder foundation deneyimim pek yok aslında. Sisley Phyto Teint Perfect Compact Foundation ve NARS Pressed Powder Foundation'ı kullanıyorum. Her ikisinden de oldukça memnunum ama bu pudra ikisinden de oldukça farklı. Sisley ürünleri ile ilgili de ayrıntılı bir yazı hazırlayacağım ama yoğunluğum bir türlü izin vermiyorrrrrr.


Neyse efem gelelim asıl konumuza...Guerlain cilt makyajında kendini fazlasıyla aşmış bir marka bence. Bu ürünün fiyatı 190 küsürlü bir şeydi Dougles'da. Bana çok fazla geldi elbette çilekte 74$:) yaşa çilek sen çok yaşa:))))
Pudra içinde belirli ışıltı olmamasına karşın incimsi bir parlaklık veriyor cilde. Yumuşacık ve hiç pütür pütür durmuyor.Dün burnumun çevresi ve çenem soğuktan kurumuş olmasına karşın sürüldüğünde hiç belli olmadığı için, pürüzsüz ve doğal bir görünüm verdiği için 10 üzerinden 10 puan alarak gönlümü fethetti ey ahaliiii.
Ben denedim ve elimdekilerin azaldığını görür görmez hemen alacağım 4 numarasını(ki şu an çilekte olmayan tek renk:( ben ne zaman bir şey beğensem böyle olur zaten)
Eğer sizin de kaliteli, yumuşak yapılı, hafif örtücü ve ciltte belli olmayacak pudra arayışınız varsa mutlaka deneyin derim...

5 yorum:

Moda Gezegeni dedi ki...

Çok güzel anlatmışsın C-bellcim hemen deneyeceğim Douglas'dan. Ama çok pahalı ya 190:((

C-belll dedi ki...

evet ama çilekte 112 tl cnm bugünkü kurla çok beğendim ben umarım sen de beğenirsin:)

suna parfümeri dedi ki...

ay bak merak ettim şimdi:)bende compact pudra olarak dior forever kullanıyorum ama bu ürünü de hep merak etmişimdir.
cnm sen dior forever pudrayı da denediysen ikisni karşılaştırabilirmisin.

Makyaj Perisi dedi ki...

Blogunuzu tesadüfen buldum,Takip edeceğim.
Blogumdaki kampanyada da sizi görmek isterim.Sevgiler..
http://makyajperisi.blogspot.com/2009/12/makyaj-perisinden-hediyeler.html

C-belll dedi ki...

sunacığım ben de forever 22 cameo rengini almıştım ama tesadüfen rengini tutturamadığım için arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım araya nars %50 indirimi falan girince 30 nosunu almaya fırsat olmadı ama forever'a göre daha yumuşak ve ince yapılı guerlain: bir de sürer sürmez saydam incimsi bir parlaklık verdi yüzüme en çok bu yüzden sevdim ben de ama dior gibi hem ıslak hem kuuru kullanılabiliyormu bilmiyorum.sevgili makyaj perisi ilgin için çok teşekkür ederim. kampanyanı da hemen inceliyorum:) sevgiler