22 Aralık 2009 Salı

Yardım...

Arkadaşlar dün frangancex'den Viva la Juicy parfümüm geldi. Bu parfümün içeriğinde Hanımeli, yasemin, gardenya, amber, karamel, vanilye ve pralin var. Kısacası sıcak, tatlı koku ailesinden. Çok çok çok beğendim. Klasik Juciy Couture EDP ile aynı şişe dizaynına sahip ama bu daha tatlı ve kalıcı galedi bana. Koklar koklamaz vuruldum ve hemen kullanmaya başladım ancak...Parfüm tester olduğu için kapaksız geldi ve bu saate kadar zilyon kez pıs pıs olmuş çantamın içinde:( Biten parfümlerimin şişesini saklamak gibi bir adreyim olmadığı için kapak uydurmam çok zor...Elinde Juicy Couture kullanmış ve şişesini saklayan varsa kapağını bana gönderebilir mi...
Saçma oldu aman parfümümü o kadar çok sevdim ki boşu boşuna oraya buraya değip ziyan olmasını istemiyorum hiççççç:(

6 yorum:

vent dedi ki...

c-bellcim bence sadece evden çıkarken kullan onu yazıkkk pıst pıst gitmesin, ama bende seviyorum o gün kullandığım parfümü yanıma almayı 1000 kere sıkmayı gün içinde :)))

C-belll dedi ki...

ben günde 4-5 kez yinelerim parfümümü ventcim:( evde bıraktım mı anlamı olmuyor sanki

Adsız dedi ki...

sibelciğim fragracex sitesinden bende alışveriş yapmak istiorum fakat cesaret edemiyorum. hem gelen ürünün orijinalliği hemde geliş süresi,ödeme vs. gibi.. ürünün geç gelmesi yada yanlış gelmesi durumunda strawberryde muhatap bulabiliyoruz..burada durum nasıl? aydınlatırsan çoook sevinirim..zira buradaki fiyatlar strawberrydende uygun..
sevgiler


zülal

C-belll dedi ki...

Sevgili adsız, fragrancex, internet üzerinde alışveriş deneyimi az olanlar için oldukça tehlikeli bir yer aslında. zira bir paypal hesabı üzerinden ödeme yapmamışsan paketin kaybolması durumunda ( ki kayıtsız posta olduğu için gümrükte kaybolma olasılığı çok yüksek ) paranı geri alma şansın yok. Ben defalarca alışveriş yaptım ve başıma 2 yada 3 kere paketin kaybolması olayı geldi. ilkinde paypal üzerinden deği direkt kredi kartımı kullandığım için hiç bir girişimim işe yaramadı ve param gitti:( sonrakilerde paypal kullandım ve paramı iade aldım.ürün takibi yapmak söz konusu olmadığı için strawberry ile karşılaştırılamaz bile ama ucuz takipsiz kargonun etkisinin fiyatlarda hissedebiliyorsun zaten. ben de bu yüzden çok çok ucuza bulduğum parfümleri ya da tester'larını fragrancex'den alıyorum. kozmetik için hiç kullanmadım çünkü strawberry ile hemen hemen aynı zaten. umarım yardımcı olabilmişimdir. alışveriş yapmak istersen mail adresimden yazarsan seve seve yardımcı olurum cnm.

Esra E. dedi ki...

canım benim yine son siparişim 5 hafta geçti gelmedi bundan önceki de 6 haftada gelmişti:D bu son siparişi paypal ile yapmıstı dispute me ses vermedi bende escalate edip dava actım bakalım ne olacak ne yazmalıyım tavsiyen var mı? nasıl alacagım paramı geri yardımcı olabilir misinn

C-belll dedi ki...

esracım fragrancex çileğe göre çok çok ucuza parfüm satıyor ama takipsiz opostada kaybolma oranı çok yüksek maalesef:(
ben bir kere kredi kartıyla alışveriş yapmıştım ve paketim kaybolduüğunda hiç bir şey yapamamıştım. o tecrübeden sonra tüm alışverişlerimi paypal ile yapıyorum. 20 gün bekliyorum ve hemen dispute açıyorum. 10 cevap vermezlerse hemen claim yapıyorum ve paramın iadesini istiyorum. şükür bugüne kadar kaybolan tüm paketlerin parasını aldım ancak sipariş tutarının 100$ altında olmasına dikkaet et çünkü paypal 100$ a kadar sigortalıyor paketlerini. benimde 22 aralıkta yola çıkan iki paketim var bir de 7 ocakta. henüz hiç biri gelmedi. 22 aralıkta çıkanlar için dispute açtım ve bizra daha beklememi çünkü 22 aralık-01 ocak tarihlerinin christmas tatiline denk geldiğini söylediler. mantıklı geldiği için bu cuma'ya kadar bekleyip sonra claim yapacağım. işte fragrancex birazcık uğraştırıyor ama ulaştığında da hemen hemen çileğin yarısına yakın fiyatta parfüm almış oluyorsun:) umarım yardımcı olabilmişimdir. eğer bir sorunun olursa çekinmeden mail ilşe de sorabilirsin cnm.