8 Şubat 2011 Salı

Amerika'dan güzel bir site üstelik 0 shipping!!!

1 haftadır deli gibi Vivien Westwood'un Melissa için tasarladığı Lady Dragon ayakkabıların geçen seneki koleksiyonuna ait olan beyaz üstü lacivert kalpli olanını arıyorum.

Özellikle İngiltere menşeli pek çok sitede pound üzerinden yüksek shippingli yeni sezon koleksiyonu varken benim aradığımı hiç bir yerde bulamadım:(
neyse ki dün tam umudu kesmişken burada aradığımı buldum.

epauletshop.com'dan hem dolar üzerinden alışveriş yapabilirsunuz hem de türkiye'ye shipping yok!!! nasıl mutlu oldum anlatamam. Üstelik Amerika menşeli bu sitede pek çok markaya ait ürün var. kullanımı ve alışveriş yapması kolay bir site. Ben paypal üzerinden ödememi yaptım ve paketimi garantiye aldım.
Kaç günde geleceği ve paketleme vs. konularda mutlaka görüşlerimi da yazar sizleerle paylaşırım. Bir an önce gel güzel kalpli ayakkabım gellllll

8 yorum:

nur dedi ki...

aynı ayakkabıyı bende deli gibi arıyoruum! bi yardım eli lütfeen:)

Adsız dedi ki...

Türkiye'ye shipping yoksa acaba, amerika'dan iste gibi siteyi mi kullandınız?

Funda Ceyhan dedi ki...

Çok tatlılar şimdiden iyi günlerde kullan canım..

C-belll dedi ki...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. NURCUM BEN BAKTIM HALA STOKTA GÖRÜNÜYOR 9 NUMARASI BİR BAK SİTERSEN. SEN KAÇ NUMARA ARIYORSUN? BİR İKİ SİTE DAHA BULMUŞTUM ÇÜNKÜ ONLARIN AD ADRESLEERİNİ VEREBİLİRİM.
SEVGİLİ ADSIZ AMERİKADAN İSTE HESABIM VAR AMA ONA GEREK KALMADI CNM ÇÜNKÜ TÜRKİYE'YE GÖNDERİMİ VAR ZATEN. SADECE FREE SHİPPİNG GAYET GÜZEL YANİ:)

nur dedi ki...

40 numara ayaklarım işe yaradı canım:) 9 numara cuk oturucak bana, ama daha önce hic yurtdısından alısveris yapmadım, prosedür hakkında biraz bilgi verebilir misin?

DERYA dedi ki...

ayy o ayakkabılara ben de bayılıyorum. hemen siteyi ziyaret edeceğim:)

C-belll dedi ki...

nurcum hiç bir şey yapmana gerek yok. zaten paypal hesabın varsa hiç sorun yok. bir de gördüğüm kadarıyla şu an en uygun fiyatı orası veriyor. paypal yoksa da kayıtlı postayı seçersen sorun olmaz. kredi akrtıona bağlı snaal kart çıkarıp onu da kullanabilirsin. sevgilerrrr

nur dedi ki...

paypal hesabı actım kendime, ilgin icin cok tesekkürler:) sevgiler..