10 Şubat 2011 Perşembe

Ba-yı-lı-yo-rum sana MAC

Bloğunu takip edenler makyaj deyince iki markaya ağırlık verdiğimi bilirler. NARS ve MAC'in hemen hemen her ürününe bayılıyorum. Elimdce iki markaya ve başka markalara ait bir çok fondoten olmasına rağmen hayatımın fondotenin MAC Mineralize SPF15 olduğunu söyleyebilirim. Ürünü aldığımda burada bahsetmiştim ve o günden beri ne zaman mayaj yapsam hep bu fondoteni kullandım ve nihayet bitridim. Buna ben bile inanamıyorum ama ilk defa bir fondotenin sonunu getirdim:)


Hamilelik döneminde pek çok bayanın başına geldiği gibi cildim çok hassaslaştı ve değişti. Yaz döneminin aşırı sıcaklarında bile bu fondoteni kullandım ve çok memnun kaldım. Bir kere içerik olarak mineral olması ve SPF özelliği artı puan. Ama bu fondotenin en sevdiğim yanı compact yapıda olmasına rağmen renklli nemlendirici kıvamında hafif ve kolay uygulanabilir olması. İster fırça ile ister sünger ile uygulayın hiç bir şekilde kalın bir görüntü oluşmuyor. Aydınlık ve pürüzsüz bir görüntü sunuyor. Hamilelikte normalden kuruya dönük olan cildim yağlıya dönmesine rağmen hiç bir parlama, akma, çizgi veya gözeneklere dolma sorunu yaşamdım. Şimdi cildim normale döndü ve yine aynı memnuniyetle kullanmaya devam ediyorum. Yani cilt tipiniz ne olursa olsun cildinizi yormayacak, saptırmayacak bir ürün. Bu aralar compact yapıdaki fondotenlere sarmış bulunmaktayım. Elimde Chanel, Sisley ve Clinic'e ait compactlar var ve en kısa zamanda Dior'un Nude gel ve Guerlain Parure Gold'u deneyeceğim. Ama mutlaka bir tane daha MAC Mineralize alınacak:)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım bu fondotenin metnini başka bir blogda daha duymuştum. Senden de duyunca şimdi daha da meraklandım. Peki bu güzel varlık kaç gayme:))
AYTÜL

Begooo dedi ki...

Tatlıcım bu formda pudra fondötenlerden L'oreal Ture Match Mineralsı öneriyorum. Müthiş bir şey! Bununla ilgili bir yazı yazmıştım şurada: http://pinkbubu.com/?p=982
Ayrıca burada da bunu kullanarak yaptığım video var: http://pinkbubu.com/?p=1044

Nasıl müthiş kapattığını ve yine de doğal durduğunu görebilirsin videoda. Israrla tavsiye ediyorum! Ayrıca MAC'ten çok daha ucuz ;)

Mucuk!
Begüm

C-belll dedi ki...

CNM SANIRIM 72 TL GİBİ BİR ŞEYDİ AMA ALDIĞI HER KURUŞU SONUNA KADAR HAK EDİYOR:)BEGÜMCÜM TAVSİYENİ MUTLAKA DİNLEYECEĞİM CNM ÇÜNKÜ BU ARALAR BU FORMDA FONDOTENLER ÇOK İŞİMİ GÖRÜYOR ÜSTELİK DAHA PRATİK:)ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SEVGİLER

DERYA dedi ki...

ayy ben de bayılıyorum MAC'ın ürünlerine. hem çok kaliteli hem de fiyatı uygun:)

itsbea dedi ki...

merak ettim bu fondöteni bende:)nude gel ve guerlainı tavsiye ediyorum kesinlikle, nude gelde 2.kutuma geçtim..burda yazmıstım;
http://kraliceleoparus.blogspot.com/2011/01/dior-nude-compact-gel.html