16 Mayıs 2011 Pazartesi

YAZI NGSTYLE İLE KARŞILAYIN…

Zarif, modern tasarımlarıyla dikkat çeken “NGSTYLE”ın 60’lı ve 70’li yıllardan esinlenerek hazırladığı İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, çekici ve iddialı modelleriyle bu yaza da damgasını vuruyor.Farklı form, renk ve desenlerde hazırlanan “NGSTYLE” koleksiyonundaki, ipek bluzlar, elbiseler, rahat pantolonlar, safari ceketler, şifonlar, feminen dokularının yanı sıra sadeliği ve şıklığı ön plana çıkıyor.
Koleksiyonda, sarıdan beyaza, pudra tonlarından kırmızıya, lacivertten hakiye uzanan yazın favori renkleri göz kamaştırırken, bahar klasiklerinden puantiyeler ve sofistike bir görünüm sunan çizgili kumaşlar bu kez nostaljik fakat modern tasarımıyla sezonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.
Sezonun hitlerinden, sarı ve beyaz renkteki elbiseler, kullanışlı detaylara sahip casual safari ceketler, rahat kesimli pantolonlar ile sportif şıklığı yaşarken, tüm parçaları günlük hayatın yanı sıra, ofis ve gece hayatında da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
( Bu bir basın bültenidir )

Basın bültenlerini kullandığım ürünlere veya güvendiğim bir markaya ait olmadığı sürece yayınlamıyorum. NGTYLE tarzını çok çok beğendiğim, takip ettiğim ve ürünlerini kullandığım bir marka olduğu için bu basın bültenini sizlerle paylaşmakta hiç bir sakınca yok:)











Hiç yorum yok: