6 Mayıs 2011 Cuma

Yeni Eğlencemiz

Asos, Net a Porter, Nordstrom gibi siteler üzerinden hem alışveriş yapıp hem de ürünleri birbirleriyle kombinleyerek çevremizle paylaşmayı seviyorsuz değil mi? Hepinizin EVET dediğini duyar gibi olup benim de en büyük zevklerimden biri olduğunu söyleyebilirim:)
Geçen hafta kargodan bir zarf geldi. Zarfı açtığımda yeni açılacak bir alışveriş sitesinin bloggerlara özel olarak düzenlenen lansamanı için gönderilmiş.Vintage bir gardrop şeklinde tasarlanan davetiye o kadar eğlenceliydi ki hemen içindeki kağıt bebeğimi çıkarıp gardrobu açıp tarzıma en yakın kıyafeti giydirdim:)





SCL Store müptelası olduğumuz diğer alışveriş siteleri gibi Türkiye'den hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sunan, kendi ürettikleri markalar dışında pek çok markayı bir arada bulunduran, bunları birbirleriyle kombinleyip, facebook ve twitter yoluyla paylaşmamıza imkan veren eğlenceli bir site.




9 Mayıs Pazartesi gününden itibaren tamamen aktif hale gelecek, departmant store konseptinede hizmet veren SCL Store'un kurucusu Seçkin Bey ve birbirinden heyecanlı proje ekibinin belirttiğine göre; önümüzdeki 5 ay içerisinde yaklaşık 100 markaya ait ürünleri bir arada görebileceğimiz, alışveriş dışında boş zamanlarımızda gezinmekten ve paylaşmaktan zevk alacağımız, güncel moda haberlerini takip edebileceğimiz aktif bir site olacak. Sitenin Elle Dergisi güzellik editörü Seda Yılmaz tarafından yazılan eğlenceli bir bloğu da mevcut.


Kısacası artık Türkiye'de de sadece indirimli ürünleri satan sitelerin yanı sıra sezon ürünlerini de bir aradas rahatça bulabileceğimiz bir sitemiz daha var.

Hiç yorum yok: