5 Ağustos 2011 Cuma

Kalpler...Kalpler...

Bugün süpper güzel bir günnnnnn çünkü çok uzun zamandır beklediğim canım Melissalarım ve sevgili Zetomun diktiği kalpli elbisem nihayet bugün bir aradaaaaaaaaaaa:)
Ayakkabılarım Vivienne Westwood Anglomania + Melissa Lady Dragon VI koleksiyonuyla çıkan simsiyah mis kokulu Melissalar. Normalde Melissaların süper ötesi renklerine ayılıp bayılsam da günlük hayatta rahatlıkla kullanamayacağım için simsiyahını görür görmez siparişini vermiştim. Bu koleksiyon Sonbahar Kış sezonu için yeni çıktı. Pek çok rengi olsa da şu an Asos'da sadece kırmızı ve siyah rengi mevcut. Yaklaşık 1 aydır paketim ortalarda yoktu ve ben tam ümidimi kesmiştim ki sevgili Asos bana yeniden kargo yaptı ve expres kargo ile 3 günde elime ulaştı. Ben de bugün Hemen bu muhteşem ikiliyi bir araya getirdim. Çok mutluyum çokkkk:)






Bu arada kombin postu yayınlamadığım fotolardan belli oluyor. elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırmış halde bakmışım objektife:) Valla doğru düzgün fotoğraf çekip, hem giydiğini gösterip hem de süpper ötesi pozlar verebilen moda blogger dostlarımı tebrik ediyorum. Zor iş karrrdeşim):

14 yorum:

Unknown dedi ki...

canım elbbısen de papilerin de cok yakısmıss!!! çok cici olmuşsun, zeto nun da elleirne sağlık :) sevgiler

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

ÇOOK güzel olmuş çok yakışmış elbise ve ayakkabı cnm...

fashion house by zeto dedi ki...

Canımm gözün aydın kavuşmuşsun o güzel Melissalarına:) Ayy süper bir ikili olmuş:) Güle güle giy cicilerini tatlım:) Çok öpüyorum:)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim canlarımmmm:) bugün o ıkadar mutlu mesut dolaşıyorum ki herkes şaşırıyor valla:) ayakkabı şahane ama Zetom senin de bir kez daha ellerine sağlık:)

madammoda dedi ki...

Kombin cok tatli olmus, cunkuuuu 2 guzellik biraraya gelmisss ;))

defne dedi ki...

güle güle kullan ikisini de :) hakkaten fotoların resmen acemi işi :) yanlış anlama, sen dedin diye söyledim, gülüvermişsin, kollar falan nereye konacağını bilememiş :) çok tatlı :) çok şirin :)

C-belll dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM DOSTLARIM:)
VALLA DEFNECİM NE ZORMUŞ POZ VERMEK, AYNI ZAMANDA KIYAFETLERİNİ, GÖSTERMEK FALAN. BENİM ELİ,M KOLUM DURSA ÇENEM DURMADI ZATEN OFİSTE:) SABAH SABAH BAYAĞI BİR MAYMUNLUK YAPTIM ANŞLAYACAĞIN:)

tubitos dedi ki...

çok güzel olmuş. ben zeto hep kısa dikiyor sanıyordum böyle uzun da güzel olmuş =)

Adsız dedi ki...

canım benim çok yakışmış ,çok tatlı olmuşsun,o kalplere de bayıldım emeği gecen herkesin ellerine sağlık...sen de güle güle eskit :))) gözde.

C-belll dedi ki...

gÖZDECİM, tUBİTOŞCUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ZETO NE İSTERSEN ONU DİKİYOR TUBİTOŞCUM. ÖLÇÜLERİNİ VERMEN YETERLİ. BEN KISA ALSAYDIM TUNİK GİBİ OLURDU BANA ZATEN:)

coco-jelly dedi ki...

Çok yakışmış papinde cici....eeee biz seni takiplioruz artık sende gelsene bize ;)))

http://coco-jelly.blogspot.com/

C-belll dedi ki...

böylesine renkli ve eğlenceli bir bloğu nasıl da kaçırmışım ben jellycim:)
iyi ki yazdın bana:) artık takipteyim:)

Glam dedi ki...

çoook güzel olmuş bu ikili, çooook :)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim glamcim:)