21 Eylül 2011 Çarşamba

NARS indiriminden payıma düşenler


Harvey Nichols'un NARS markasını artık satmayacağı için tüm NARS ürünlerinde %30 indirim yaptığını sağır sultan bile duymuştur sanırım.
Ben de indirim haberini alır almaz bir NARSmania olarak ihtiyacım olanları hemen ayırttım ama Eren'i her akşam işten çıkıp alma gibi bir sorunum olduğu için ancak alabildim.
Amerika'dan gelen Fiji rengi fondoten tenime uymayınca Santa Fe rengini aldım bu indirim ile. Günlük cilt balkımı rutinimin tamamı NARS zaten. Göz kreminden çok memnun kaldığım için onu yedekledim. Nico allık da en çok kullandığım ürün olduğu için onu da yedeklemek farz olmuştu. Bronzer fırçası ile Limited Edition çıkan kırmızı multiple ise bonus oldular. Multiple'dan menun değilim. Diğerlerine göre yapısı sert ve istediğim gibi kıpkırmızı bir rengi yok maalesef. Vişne çürüğü gibi duruyor hem yanakta hem de dudakta. Fırça ise süpperrrr. Ben kabuki gibi günlük pudra sürerken kullandım ve aynı fırça ile devam edip kontürlemeyi de bu fırça ile yaptım. NARS'ın diğer fırçalarında olduğu gibi çok memnun kaldım.
Sanırım indiri,m ürünler azaldıkça %50'lere varacakmış ama süre hakkında net bir bilgim yok. Eğer %50 olursa cilt bakımı serisinin tamamını yedeklemeyi düşünüyorum.

10 yorum:

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Güle güle kullan canım. Fondöten indirimli ne kadara geldi? Teşekkürler şimdiden :)

Outlet makeup dedi ki...

güle güle kullan canım :)
bende indirimden 2 parça birşey aldım ama daha fazla almamak için kendimi zor tuttum ve tutuyorum:/
multiple'ın ismini öğrenebilirmiyim?

Shopp-ing-bag dedi ki...

canım güle güle kullan :) minik kızımla harvey'e ulaşmam zor oldugu için indirime iç geçirsem de göz kremini merak ettim. memnunum demişsin özelliğ nedir. sadece nemlendirme mi.

LensMakyaj Blog dedi ki...

Güle güle kullan, çok güzeller. O multiple'dan bende alsam mı diye düşünüyordum, yazdıklarını gördükten sonra almamaya karar verdim.

j.d. dedi ki...

Güle güle kullan canım, bende alıcam ama hala gitmeye fırsat bulamadım :)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar:)
Fashionandmakeupfreak fondotenin fiyatı 57 liraya geldi %30 indirimle cnm.
Kırmızının rengi Beverly Hills sevgili outletmakeup.
Göz kreminin yoğun nem özelliğinin yanı sıra ilk yaşlılık belirtilerine karşı da etki ediyor. Anti aging ürünlerine başlamak için NARS ürünleri iyi bir adım bence sevgili shopp-ing-bag:)
Cansulensmakyajcım aslında multiple söz konusu olduğunda ewn başarılı isimlerdeen biri NARS fakat bunlar tinted diye ayrıca tanımlanıyor. Ben krem allık için çok iyi bir alternatif diye düşündüm ama istediğim o parlak parlak kırmızı rengi vermedi. exhibit a ile o ihtiyacımı giderdim:)ama genel olarak diğer multiple lar süppperrrr:)
sevgili j.d. belirttiğim gibi indirim belki %50 olacak bir fırsatını bulup gitmenin tam zamanı, benden söylemesi:)

Adsız dedi ki...

Uzun zamandır parfüm yorumları yapmıyorsun bloğunda. Çok seviyorum parfümlü postları okumayı :)

C-belll dedi ki...

Aslında yapacak batağı post var parfumle ilgili sevgili adsiz:) bir ara toparlayip yayınlarım . Sevgiler

rebelsea dedi ki...

Hepsini iyi günlerde kullan inşallah =) Ben de en son allık aldım. İş çıkışı o kadar yorgundum ki fırçalara dikkat bile etmemişim :D fırçanın fiyatını hatırlıyor musun acaba ?

C-belll dedi ki...

sen de güle güle kullan rebelsacım:) fırça 90 küsüre geldi indirim ile