8 Aralık 2011 Perşembe

Vanilya Club ve Aralık 2011 Kutusu

Yurt dışında çok popüler olan ve ülkemizde de yavaş yavaş sayısı artan selektif kmarkaların tanıtım boylarından oluşan kitlerin dağımını yapan Kozmetik klüplerinden bir tanesi de Vanilya Club.
Ben bir kaç firma içinde Kasım 2011 paketini gördükten sonra denemeye karar verdim ve 15 TL'ye üye oldum.


Aralık 2011 paketinden benim için gelenler;






Gelen ürünlerden;

*Priori CoffeBerry Serisi'nden Vücut kremi, Leke Açıcı ve Gece kremleri gelmiş.Priori Eczane markası olarak en başarılı markalardan biri bence. İçeriği ve cilt üzerinde gösterdiği etki bir kaç arkadaşınmdan biliyorum gerçekten iyi. Ama...bana gelen paket tam bir rezalet. Çünkü vücut için önerilen krem 5 ya da 10ml gibi bir şey olması lazım ki o kremi denemek için ben nereme süreceğimi bi-le-me-dim!. Leke açıcı krem bana hiiiç yaramıyor. "O zamaan üye olurken cildim hakkında sorulan pek çok soruya neden ayrıntılı cevap verdim" sorusu geliyor insanın aklına. Gece kremini dün akşam kullandım, güzel. Ciltte yağlı his bırakmıyor ve sabah kalktığımda cildimde bıraktığı etkiyi sevdim.

*Nuxe Pais Huile Prodigieuse Or, benim daha önce kullandığım ve gerçekten memnun kaldığım ünlü yağın simli versiyonu. Bu sabah kullanım önerilerindeki gibi bakım kremime kattım. Süper ötesi. Bayıldım.

* L'Occitane Verbena El Kremi, hiç mi hiç beğenmedim. Aşırı kuru ve yıpranmaya müsait cidim için çok yetersiz. Gereksiz bir ürün. elleri iyi durumda olup, sadece nem amaçlı kullanacaklar için iyi ama kış günlerinde cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı kesinlikle sağlamayacaktır.

* Jane Iredale Just Kissed Plumperın rengini görünce 80'lerden fırlayıp gelecek disko kızı kıvamına getireceğini düşündüm. Ama lip balm kıvamında , çok hafif renk veren bir yapısı var. Dolgunlaştırıcı demeyelim de ferahlatıcı etkisi var:) çünkü sürdükten sonraki verdiği ferahlık dışında öyle dolgun falan yapmadı dudaklarımı. Sevmedim.

* Jane Iredale Pure Pressed Base SPF20, tenime göre rengi gönderilseydi kesinlikle 5 yıldızı hak edecekti. Bana gelen Bisque rengi cildime açık kaldığı için göz altlarıma kapatıcı yerine kullandım. Çok homojen, güzel bir yapısı var. mineral ürünler konusunda bir türlü sıcak bakamayan biri olduğum için hayatta merak edip denemzdim bu kutu sayesinde denemiş oldum. ama Guerlain Parure Gold pudramın tahtına yaklaştırmam yine de:)

* Fruttini Meyveli Duş jelini bilmiyorum ki Drugstore markası olduğu ambalajından kendini belli ediyor. kokusu dışoında beğenilecek bir tarafı yok.

* Alessandro Nail Spa Nail Growth Gel, adından da anlaşılacağı gibi tırnak bakımı türünden uzatıcı gel. Ne alaka diyorum yine çünkü ben uzun tırnak sevmem, uzatmam, renklerine bayıla bayıla alsam da oje bile çok sürmem...Bana göre olmayan ürünlerden biri daha...isteyen birine vereceğim. Sadece kokusunun güzel olduğunu söyleyebilirim.

Ürünlere tek tek baktığımızda kutu ile hepsini bir arada denemek için elime gelmesi güzel güzel de Ocak ayı itibariyle 35 TL olduğu söylenen Vanilya Club'ın bu kutu anlayışını tam olarak kavradığını düşünmüyorum ben. Öncelikle Priori Eczaneye gittiimde daha ben istemden bana sunulan testerlardandı. Fruttini meyveli duş jeli, Watsons, Gratis gibi kozmo marketlerde çokça bulabileceğinmiz seyahat boyu ürünlderden farksız. Kesinlikle marka olarak merak edip deneme boyuna bile para vereceğim bir marka değil. Nuxe ve Jane İredale de eczane markaları. Geriye sadece Alessandro kalıyor ki sanırım onları da Dougles mağazalarında bulabiliyoruz. Marka anlayışı olarak baktığımda kutudaki ürünler kesinlikle tatmin edici değil. Para verip tester ürün almak çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Daiömi üyelik yapmıştım ama sisteme girip kaydımı dondurdum maalesef ta ki rakip bir yeni club çıkar da beklediğim gibi paketler gönderene kadar...


8 yorum:

Meryem İmamoğlu dedi ki...

Ben de blogumda bu konuyla alakalı çok ciddi sert bir yazı yazdım. Çok canım sıkıldı, o kutu 35 TL edebilir mi hiç? Ayıptır günahtır...

C-belll dedi ki...

kesinlikle haklısın sevgili hazine kutusu. bu kutuya bu parayı vereceğimize beğendiğimiz bir ürünün tasm boyunu alırız daha iyi.

luna dedi ki...

Sibelcim benim paketimdeki J.iredale base'ın rengi golden glow. Ya ben NC.20 tonunda bir insanım bu bana 2 ton koyu...seninkini bana benimkini de sana yollamışlar bence

C-belll dedi ki...

:) sanırım öyle olmuş aytülcüm:)ama ben kapatıcı olarak kullandım fena durmadı. istersen benimkini sana yollayabilirim bir iki defa fırça ile kullandım o kadar

luna dedi ki...

canım benim, düşünmen bile yeter,çok teşekkürler. Bendekini kullandım pudra olarak fena değil. Ama cildim kuru olduğu için zaten pudrayla arası olan biri değilim. Nars versinler bize yaaaa, uyduruk kaydırık ürün vermesinler:(

C-belll dedi ki...

eğer nars verirlerse değil 35'e 45'e bile razıyım be de:)

Banu Cilxxx dedi ki...

Ben pudrayı çok beğendim çünkü inanılmaz bir şekilde sivilcemi kapattı. Mineral makyaj yazıp çizdikleri kadar faydalı belki de...Ya da bu markanın ürünleri iyi.
NArs benim en sevdiğim makyaj markası ama Jane Iradele Amerika'da çok ama çok iyi repütasyonlu bir marka. Renklerin size uygun olmaması yazık olmuş. Ama bu markanın Nars tan kötü olduğunu düşünmeyin. Nars allıklarıyla hiçbir marka yarışamaz ama o doğru

C-belll dedi ki...

sevgili Banu,
aslında değindiğim en önemli konu cilt yapısı, rengi vs. hakkında gayet ayrıntılı bilgiler vermemize rağmen yanlış renk göndermeleri idi. Bana gelen rengi göz altlarımı aydınlatmak ve hafif kızarıklıkları kapatmak için kullandım gayet iyiydi. Ama tüm cildime kullanıp pudra olarak deneseydim daha mutlu olurdum.