23 Şubat 2012 Perşembe

CAN BONOMO / LOVE ME BACK

Eurovision 2012'de Türkiye'yi temsil etmek için adı açıklandığında kim olduğunu, nerden çıktığını birbirine soran da oldu, bu sene Türkiye'yi temsil edeceği için sevineni de...

Twitter'da günlerce konuşuldu, olumlu olumsuz yüzlerce yorum yapıldı Can Bonomo için.

Nihayet dün akşam canlı yayında Eurovision 2012'de yarışacağımız şarkıyı görücüye çıkardı. Love me Back.

Çok neşeli, kıpır kıpır bir açılışı var şarkının. Can'ın dansı, kostümü, arkasındaki ekiple uyumu, hepsinin yüzündeki gülümseme, heyecan...Hani vardır ya; bazen bir şarkıyı ilk dinlediğinizde hiç bir şey hissetmez hatta beğenmez ama sonra dinledikçe müptelası olursunuz...İşte Love me Back öyle bir şarkı olmadı benim için. İlk dinlediğim anda hatta introsu geçerken içimi kıpır kıpır yaptı. Ben beğendim.

Bu sene; her ne kadar Eurovision'u politik ilişkiler yönlendirse de başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Can Bonomo ve ekibine de başarılar diliyorum...

4 yorum:

vintageduygular dedi ki...

acikcasi ben sarkiyi ben begenmedim,ama tabii ki destekliyorum ;)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

dün dinleyememiştim , paylaşman iyi olmuş:))
ama kararsız kaldım ben . orta diyeyim şimdilik..

Unknown dedi ki...

Şarkıyı ben beğendim açıkçası. Klasik o pop şarkılarımızdan değil sonuçta. Balkan müziği gibi zaten Can o tarzda yapıyor şarkılarını. Dünya balkan müziklerine çok ilgi gösteriyor ve bununla ilgili bir sürü büyük örnek verebilirim. O yüzden şarkının beklenilenden çok daha iyi bir etki yapacağını düşünüyorum :) Bende böyle bir şey bekliyordum son yıllardan çok çok daha iyi.

C-belll dedi ki...

2-3 sene önce Alexander Rybak şarkısını ilk seslendirdiğinde hareletli aa çok da ilgimi çekmeyen bir şarkı olmuştu. Açık ara 1. olduğunda şok olmuştum. Sabaha kadar ne var bu şarkıda diye defalarca dinledim ve sonra bayıldım. Bu şarkı da bence samimiliğiyle ve Can bonomo'nun sempatik sahnesiyle başarılı bir derece alacak. Türkiye için en iyisi olsun diyelim:)