8 Şubat 2012 Çarşamba

IFW Gamze Saraçoğlu "North Face"

İstanbul Fashion Week 2012′nin açılışı Gamze Saraçoğlu’nun “North Face” isimli koleksiyonuyla yapıldı. Şifon bluzlar, pilili etekler, vücudu sımsıkı saran elbiseler, ekoseler ve kürk detaylarının yer aldığı koleksiyonda bordo, gri, lacivert, ekru ve toprak tonları ağırlıktaydı.

Gamze Saraçoğlu'nun çeşitli tarzları birbirine karıştırıp farklı yorumlar ortaya çıkarmasına bayıldım. parçalara tek tek bakıldığında her bir parçayı gece ya da gündüz her ortamda giyebilirsiniz.

2013 yılı kışında da piliselerin, kürk detaylarının bizi terk etmeyeceği mesajını IFW'nin ilk defilesinde almış olduk.

Defilenin açılış ve kapanış yürüyüşü Selma Ergeç'e aitti. Bunun yanı sıra Selda Car, Özge Ulusoy,Didem Soydan gibi isimler podyumda yürüdüler.

Işıkların altında fotolarım çok kötü çıkmış. Ben de defile görüntülerini markafoni'nin bloğundan aldım. Sondaki video ise akıl edip çekebildiğim tek işe yarar görüntü oldu:) Acemi fotoğrafçı böyle olur idare edin artık:)
Valla bazı moda bloggerları inanılmaz düzeyde fotoğraf makinesi kullanıyorlar gıpta ile baktım, çok kıskandım. En yakın zamanda ben de makinemi etkin kullanabilir hale gelmek istiyorummmmmmm.














Defile arkası Basın Lounge ve davetlilerin bekleme alanı tüm hava koşullarına rağmen inanılmaz kalabalıktı.





2 yorum:

Modagrafya dedi ki...

Evet çok güzel bir etkinlikte blogumda bahsettim ben de, senden de bahsettim bu linkten okuyabilirsin:)
http://www.modagrafya.com/2012/02/ifwte-neler-yasadim.html
sevgiler, ece

C-belll dedi ki...

Ececim çok güzel bir post olmuş ellerine sağlık:)
başka güzel günlerde yeniden bir araya gelmek dileğiyle...Sevgilerrrr