28 Şubat 2012 Salı

NARS Spring 2012


NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars tarafından yaratılan Spring 2012 Koloeksiyonu, parlak ve eğlenceli renklerin zengin ve dolgun renkler ile kombinasyonu ile dikkat çekiyor. François Nars, Spring 2012 kampanyası için hassas ve klasik güzelliğinin, bu taze ve güçlü koleksiyon ile uyumu sebebiyle Ginta Lapina ile çalışmayı seçti.

Kampanyanın imajlarında görülen makyajı elde etmek için Ginta’nın cildine Santa Fe Sheer Glow Foundation ile ışıltılı verildi ve kusursuz bir görünüm için Eden Loose Powder uygulandı. Sonrasında, Zen Blush ile yanaklardaki boşluklar dolduruldu ve şakaklara doğru dağıtıldı; rengi vurgulamak ve kontür vermek için elmacık kemikleri üzerine Gaiety Blush uygulandı.

Ginta’nın göz kapakları Pro Prime Smudge Proof Eyeshadow Base ile göz makyajına hazırlandıktan sonra Lhasa Single Eyeshadow uygulandı ve renk gözün üst iç köşesine doğru dağıtıldı. Albatross Highlighting Blush Powder ile kaşlar belirginleştirillirken üst kirpik çizgisi boyunca Dark Rite Soft Touch Shadow Pencil uygulandı.

Kirpik dibine Rue Saint-Honoré Larger Than Life Long-Wear Eyeliner uygulandı ve gözün dış köşesinde kuyruk etkisii yaratıldı. Alt kirpik diplerine aynı kalem hafifçe uygulandı ve dağıtıldı. Kaşlar Blondie Single Eyeshadow ile belirginleştirildi ve kirpikler kıvrıldıktan sonra iki kat Larger Than Life Lengthening Mascara uygulandı.. Dudaklar Amazon Lipliner Pencil ile belirginleştirildikten sonra, Valparaíso Pure Matte Lipstick ve Misbehave Lip Gloss uygulanarak ışıltı verildi. Görünüm, tırnaklara uygulanan Écume Nail Polish ile tamamlandı.
DOUCE FRANCE
Adını Fransız şarkıcı ve söz yazarı Charles Trenet’in 1942 yılında yazmış olduğu şarkıdan alan Douce France The Trio Eyeshadow, karıştırılarak kullanıldığında, narin ve masumdan, cesur ve sofistikeye kadar bir çok farklı görünüm elde edilebilen, üç büyüleyici pembe tonundan oluşmakta.


LHASA
Dünyanın en yüksek şehirlerinden biri olan Lhasa bir çok Tibetli Budist saraylarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu pırıltılı lavanta gri Single Eyeshadow gözkapaklarına ışıltılı bir görünüm veriyor.
PARAMARIBO
Surinam’ın başkenti ve en büyük şehri, metalik gölgeli bronz tonları ile bu ikili göz farına ilham vermiştir. Her birini ayrı ayrı ya da bir tonu baz diğeri vurgu üçüncü ton ise vurgulayıcı olarak veya güçlü bir parıltı etkisi için kullanılabilir.

GAIETY
Bu canlı ve şeker mat pembesi Blush ismini neşe ve coşkudan alıyor.
MEXICAN ROSE
İsmini aldığı pembe çiçekleri uzun sure dayanan Mexican Rose gibi bu sıcak pembe Velvet Gloss Lip Pencil dudaklara yumuşak bir his ve muhteşem bir parlaklık veriyor. İçerdiği nem yönünden zengin hyaluronic küreler dolgun bir görünüm sağlıyor.

VALPARAÍSO
Adını Şili’nin her geçen gün ün kazanan ve ülkenin kültür başkenti olarak bilinen Valparaiso’dan alan raspberry Pure Matte Lipstick uzun sure kalıcı bir renk sunuyor.
BILBAO
Bu süper-yumuşak parlak topaz tonlarındaki Lipstick ismini İspanya’nın Guggenheim Müzesi’nin de bulunduğu Basque bölgesinden almaktadır.

DARK RITE
Bu lacivert Soft Touch Shadow Pencil sıcak bir görünümü tamamlamaktadır. Bu kremsi, uzun sure kalıcı formüllü kalem tek başına, toz farlar için baz olarak ya da gözleri belirginleştirmek için kullanılabilir.
DIAMOND LIFE
Sade’nin 1984 yılında çıkardığı “Smooth Operator” albümü bu metalik mor Nail Polish için ilham kaynağı olmuştur.

Spring 2012 Collection fiyatları ise şöyle;Douce France

Trio Eyeshadow (Limited Edition) 119 TL
Lhasa Single Eyeshadow 63 TL
Paramaribo Duo Eyeshadow (Limited Edition) 89 TL
Gaiety Blush 73 TL
Mexican Rose Velvet Gloss Lip Pencil 63 TL
Valparaíso Pure Matte Lipstick 65 TL
Bilbao Lipstick 63 TL
Dark Rite Soft Touch Shadow Pencil 63 TL
Diamond Life Nail Polish (Limited Edition) 46 TL

2 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Nars'ın ürünlei severek kullanıyorum. Özellikle orgasm olanları blogda da yer vermiştim bu koleksiyonundaki renkler de çok baştan çıkarıtıcı. Gelsede incelesek :)

C-belll dedi ki...

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum Nilüfercim. NARS'a tutkuyla bağlı biri olarak hiç bir ürünü almadan bırakmayacağım gibi:)