16 Mart 2012 Cuma

Love me Back Kliplendi

Can Bonomo'nun Eurovision 2012'de ülkemizi temsil edeceği Love me Back'in klibi yayınlanmış. Klipte minik bir sahneden severek takip ettiğim offnegiysem isimli bloğun sahibesi Billur Saatçi'yi de görmek mümkün. Ben klibi beğendim. Şarkı hakkında düşüncelerim ise hala aynı; Şansı var...Siz ne düşünüyorsunuz?

CAN BONOMO - LOVE ME BACK (2012 EUROVISION SONG / TURKEY) from CAN BONOMO on Vimeo.

4 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Bonomo'nun kendine has bir tarzı ve yorumu var bence kendisi özgün buluyorum. şarkıyı ilk dinlediğimde olmamış demiştim ama şarkıları birkaç kez dinleyince anlaşıyor güzelliği. Şuan çok severek dinliyorum bu şarkıyı bence dereceyi hak ediyor. Klip çok başarılı renkleri, bonomo'nun mimikleri çok şeker. Burada billur klipte var mıı yok muuu tartışılır :) paylaşım için teşekkürler tatlım

C-belll dedi ki...

Kesinlikle bence de dereceye girmeli ama Eurovision'da maalesef siyasi ilişkiler sonucu puanlama yapıldığı için bu sene ne olur bilemiyorum. Billur'u sadece bir sahnede gördüm bende minik bir sahnede dans ediyordu:)

Kepslok dedi ki...

tarzı çok değişik kendi de çok sempatik daha önceden de dinliyordum. Tarzıyla bütünleşen bu şarkıyla bence 1.liği hak ediyor tabi rusyayı temsil eden ebeler korosu birinci olmazsa :)

C-belll dedi ki...

Çk güldürdün beni kepslok. Evet Rusya bu sene bayağı komik:)