8 Mart 2012 Perşembe

MARNI at H&M Alışveriş Partisi...

Aslında Vogue tarafından gönderilen davetiye elime geçtiğinde acayip heyecanlamıştım. H&M İstinyepark mağazasının önüne gelip de bir çok sevdiğim blogger arkadaşımı görünce keyfim hala pek yerindeydi. Taki içeriye girene kadar...

8 Mart günü satışa sunulacak olan Marni at H&M koleksiyonunun 7 Mart akşamı ön satışı ve koleksiyonun tanıtım partisi vardı. Özel davetliler dışında kimsenin alınmadığı gecede gerek cemiyet hayatından, gerek medyadan gerekse sosyal mecralardan tanıdığım pek çok davetli vardı. İçeriye girdikten ve Marni ürünlerinin olduğu perdeler açıldıktan sonra kendim dahil ne kadar materyalist olduğumuzu bir kez daha görmüş oldum. ilk 3-5 dakika içinde tüm ürünler raflardan boşaltılmış, pazarda bedava mal dağıtılır gibi
tüm ürünler kapış kapış götürülmüş, bir kısmı ise artık taşıyamayan kollardan yerlere düşmüştü...İlk defa böyle bir izdiham gördüm, şahit oldum. Bir ara kalabalığın beni istem dışı sürüklediğini ve bir duvara yapıştığımı hatırlıyorum ki koptuğum andır :)...

Aşağıdaki etek tam benim tarzımı yansıttığı için ilk işaretlediklerimdendi ve dün akşam sadece onu alabilmiştim. Brokar kumaştan bu harika görünen etek eve gittiğimde hiç eziyet görmediği halde kırış kırış vaziyette çıktı poşetten. Etiketine baktığımda %100 polyester olduğunu görünce çok üzüldüm:( Marni de olsa aldığım ürünün bu kadar kalitesiz olması giymemem için yeterli bir sebepti.

Koleksiyon için o kadar heyecanlıydım ki günler öncesinden kafamda bir sürü parça beğenmiş, tek tek not almıştım ama...ne istediğim ürünlerin tamamına erişebildim ne de elime alabildiklerimin kalitesini beğendim. Hevesim kursağımda kaldı anlayacağınız...


Bu sabah saat 10:00 gibi değiştirmeye gittim ki; millet sabah saat 07:00'de gelmiş, bileklik almış deli gibi sırada...Bana bileklik falan yok tabii. İnat ettim saat tam 12:00'ye kadar kadar tüm bileklikli satışlar bitene kadar bekledim.

Bileklikli bayanlar raflarda bir şey bırakmadı ama oralarda dolanmak, bir iki tanıdıkla laflamak iyiydi. Ne dün akşam ne de bu sabah esamesini görmediğim aşağıdaki tshirt ve yakayı kasaya gelip de son anda vazgeçen bayanların elinden aldım:) Böylelikle etek hayal kırıklığı yaşatsa da almayı istediğim diğer parçalara kavuşmuş oldum.


İpek pantolon için çok dolandım, arandım ama maalesef bana kalmadı. Alanlar güle güle giysin çünkü kumaşı gerçekten iyiydi.


Ürünlerin tamamı etiketlerini incelediğinizde çin üretimi. Yani Marni çizse de uygulayıcı italyan değil Çin kardeşim. Görsellerde ağzımızın suyunu akıtan çantalar da maalesef elinize aldığınızda deli gibi plastik kokuyordu. Aksesuarlar çok iyiydi. Aynı görsellerdeki gibi pırıl pırıl ve rengarenklerdi. Alabildim mi??? HAYIR...bana kalmadı tabii. Sadece erkek reyonundan gözlük alabildim. Ona da şükür:)))


Bu da dün gece o hengamede tek kare fotoğraf çekemediğim için Sevgili rainbowgatherer'ın bloğundan aldığım fotoğraf:)Elimdeki tek fotoğraf :) başka fotoğraf olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim:)


Aylardır süren bekleyiş, merak ve heyecan bitti. Bundan sonraki tasarımcı işbirliği sonucu çıkan koleksiyonlara bu kadar balıklama dalar mıyım bilmiyorum çünkü dün gece eve geldiğimde zaiyat büyüktü...güzelim Machka elbisemin ipek kısmı arkamda 20 tane askıyla dolanan kadın sayesinde yırtılmış!!! karlı mıyım kazançlı mıyım bilmiyorum:)))

14 yorum:

What's Next dedi ki...

elbise kazasına üzüldüm :( o izdihamdan tek parça çıkmış olmak bile büyük başarı :D neyse ki bugün listendeki parçalara kavuşmuşsun :)

o kadar yordu ki bu tasarımcı işbirliği, bir sonraki için gücüm yok resmen.. ama seninle de tanışabildiğime sevindiim :)

sevgiler, eda..

Unknown dedi ki...

Maalesef hic parti havasinda falan olmadi tamamen ticari idi. Daha elit birsey hayal etmistim :) gcmis olsun hepimize

Sevgiler

Sibel

Shopaholic dedi ki...

Sibel beni hatırlar mısın bilmem ama tanışmayı isterdim seninle. Banucuğumuz sayesinde az haber almadık birbirimizden.. :) Fotoğraflarda da olsa seni gördüğüme sevindim :)
Sevgiler.. :)

Rainbow Gatherer dedi ki...

Sibelcim çok sevindim bende seninle tanıştığıma :) tişört ve gözlük biliyorsun benimde favorim ve aldıkalrımdan. Takılar için üzülme ben ilk saldırışta hepsinden aldım ama sonra baktımki acaip büyükler göründüklerinden ve başkalarına verdim mağazada , bilsem sana devrederdim:) favorim olan beyaz çiçekli kolye devasa bişeymiş meğer. elbisene de üzüldüm.

Trendydolap dedi ki...

ya canım elbisene çok üzüldüm yaa:( neyseki tesellin aldığın ürün olmuş:) bende bugun öğlen bir bakıcam ama hiç bir şey ümit etmiyorum :) bugun seninle olan fotomuzu yayınlayacağım alırsın :)

Aysegul Uluc dedi ki...

Ah Sibelcim ben de bir davet oldugu icin narin kumastan yapilmis elbise ve ceket, rugan ayakkabi ve gunluk kullanmadigim takilarim ile gelmistim ancak spor ayakkabi esofman ile gelmek gerekiyormus. O hengame esnasinda yuzuklerimi mi koruyayim, elbisemi mi koruyayim, ayakkabimin rugani mi ezilmesin diye dusunerek helak oldum. Berbat otesi bir tecrubeydi. Her ne kadar istedigim parcalari alabilmis olsam da (tamamen sans eseri onume cikmalari sebebiyle) yine de hos bir tecrube degildi.

http://stylishtimes.blogspot.com/

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

valla üzücü olmuş ama güle güle kullan hatırası büyük olur aldıklarının :)

Duygu Senyurek dedi ki...

ay ne geceydi kujum ya bomba=)tanıştığıma çok memenun oldumm öperim

C-belll dedi ki...

Benim de tek tesellim güzel mi güzel blogger arkadaşlarımla tanışmak oldu zaten.
Whats Next; çok çok sevindim bende. O upuzun boyun ve saçlarına hayran kaldığımı söylemeliyim:)
Sbldmrc; bu konuda hepimiz aynı hayalkırıklığını yaşıyoruz sanırım:)
Shopaholic; tanımaz mıyım seni hiçççç. Daha geçenlerde Banu şirkete geldiğinde hemen seni sordum yine. Neler yapıyorsun vs. diye. Aslında çok kez niyet ettim gidip şu hınzırla bir tanışıp güzel yanaklarından öpeyim diye ama bir türlü kısmet olmadı:)
Rainbow Gatherer; O beyaz kolye ve çimen yeşili kemik bileklik çok istediklerimdendi. Bu hafta sonu bir kızda bilekliği gördüm. gerçekten devasa boyuttaymış. Kolye ise hala hayallerimi süslüyor ama ulaşamadığımdan sanırım:)
Trendy Dolapcım; hiç fotoğraf yoktu elimde hemen bakıyorum. Çok teşekkür ederim:)
Ayshe Rose; O gece gerçekten çok şıktın ama:) Benim gibi zaiyat vermeden kurtardıysan ne mutlu sana. Bu arada yeni cicinle postunu gördüm. Çok yakışmış. Güle güle kullan cnm.
sSnsuz Dekorasyon; fiyatıyla değil ama verdiğim emek ile ilerde kızıma ya da gelinime saklayacağım anlarlar mı dersin değerini:P
Glamorous Girl; Thank you so much:)
Duyguuuu; Seni güzelller güzeli. O pembe kıyafetinle yakıyordun ortalığı o gece. Ben de seninle tanıştığıma çok çok memnun oldum cnm benim:)
Herkese çok teşekkür ediyor, kucak dolusu sevgiletimi gönderiyorum.

Kuzununannesi dedi ki...

cok ızdeham varmıs gercekten yazık :((ama bloggerlar bır arada olmanız cok keyıflı olmusss

Duygu Senyurek dedi ki...

Heheh tesekkur ederimm:))

Lunapark Queen dedi ki...

Ya ne olaylı geceydi :) Ben hiçbir şey almadım, hatta çıkarken fular hediye etmişler onu bile alamadım :) Neyse artık :) Tanıştığımıza da çok memnun oldum, blogunu izlemeye alıyorum :) Görüşmek üzereee :*

Serap dedi ki...

Zevkle okudum vallahi :) Mankenlerin kollarını bacaklarını koparım üzerinden kıyafetleri alan bir gruptan bahsediyoruz. Ben o gece birşey alamadım ama bir gün sonra hm istinyeparka gittiğimde birçok parçanın olduğunu farkettim.

Marni bitti bakalım sırada kim var?

C-belll dedi ki...

kokosss kelebek, gerçekten görülmeye değer bir izdihamdı. Blogger arkadaşlarımla bir arada olmak en eğlenceli yanı zaten:)
duygucummmm, muccckksssss
Lunapark Queen, ben de görmemişim fular dağıtıldığını:) o kadar da dolandık durduk halbuki ürün alacağız diye bir tek onu gözden kaçırmışım bak:) ben de çok memnun oldum:) tekrar görüşmek dileğiyleeee kocaman sevgiler:)
Serapcım, mankenlerin kolları bacakları olmasa da raflar, tekerlekli standlar ertesi gün talan ediliyordu valla:) ben hayatımda böyle izdiham görmedim. :)