1 Nisan 2009 Çarşamba

Bahar geldi evim çiçek açtı:)

Uzun zamandır "kış bitsin, bahar gelsin, bitsin bu işkence" derken evimde bir takım değişiklikler yapmaya karar verdim ve dün akşam ilk değişikliği uyguladım.

İnternette ve çeşitli bloglarda uygulanan duvar sticker ve wallpaper örneklerini görüp görüp bayılıyordum ancak denemeye çekiniyordum.
Dün akşam cevahir'de gezinirken bir tülü neden açıldığını ve ne sattığını hala anlayamadığım Tchibo'ya girip tesadüfen çiçekli duvar stickerını gördüm ve denemek için aldım.

Sonuç harika oldu:)





Ben çiçeğimi sokak kapısının tam karşısına yapıştırdım. Ölçüleri o duvar için
çok uygundu ve evime gelenleri ilk bu çiçek karşılayınca hoş olur diye düşündüm:)Malzemesi plastikten ve silinebilir özellikte.
Yatak odam ile salon arasında bir büyük duvarım daha var orası için farklı bir sticker daha düşünüyorum. En kısa zamanda onu da alıp evimi birazcık daha güzelleştireceğim:)

11 yorum:

tuguna dedi ki...

Cok guzel olmus c-bellcigim.Ben de cok seviyorum duvar stickerlarini.Benim evimde de var.

ebvatathemua dedi ki...

Güzel olmuş canım,Tchibo ne alırsan 1 ytl mağazaları vardır ya,onun daha sosyetik hali gibi gelmiştir hep bana:)))

SaR dedi ki...

Ben de çok beğendim. Tschibo mağazalarını ben de beğeniyorum özellikle kahve almak için gidiyorum ve mutlaka beğendiğim başka şeyler de oluyor.

Glam dedi ki...

Çoook şirin olmuş cnm. yazıyı okumadan önce o çiçeğin gerçek olduğunu, yakın çekim yaptığını fln sandım :D

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

çok güzel olmuş cbell, ben de çok severim duvar stickerlarını.. tchibo'yu seviyorum, kahvelerine ve 7'li çorap setine bağımlıyım :P ben puzzle'larımı çerçevelettim yeni ev için, puzzle'a uygun bir sticker harika olurdu ;)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim arkadaşlar:) böyle güzel yorumlar gelince diğer duvar için de kolları sıvıyorum bugün o zaman:)
bir kaç internet sitesi buldum ve bir tanesinin şirketin bulunduğu yerde showroomu varmış. öğle yemeğinde gidip bakmayı düşünüyorum

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

MERHABA SIBEL..BLOGUNU BUGUN KESFETTIN..SIMDI ILK GUNDEN BUGUNE KEYIFLE OKUYACAGIM ISYERIMDE KAHVE ESLIGINDE..VALLA NE YALAN SOYLEYIM,BENDE O CICEGI ILK GORDUGUMDE ,YAKIN CEKIM YAPTIN SANDIM YANI CANLI CICEK SANDIM..DEMEKKI GERCEKTEN CUKK DIYE OTURMUS DUVARINA..GULE GULE KULLAN COK BEGENDIM..BU ARADA FIYATINI SORSAM AYIP ETMIS OLURMUYUM..COK MERAK ETTIM YANI BI TAKIM MARKALARIN STICKERLERI ASIRI PAHALI OLUYOR..TSCHIBO TEKIRDAGDA TEKIRA ALISVERIS MERKEZINDE DE VAR YANILMIYORSAM,BURADAN BAKACAGIM BEN DE..COK ISTIYORUM CUNKU EVIME..SEVGILER..

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

haa bu arada..huysuz ve tatlı gunce adlı blog ısmıme bakıp aldanmayın,artık ben yazmıyorum okumayı tercıh edıyorum..onu da zannedersem kapatacagım..yanı bır kac satır yazıp bırakmıstım..sevgıler..

C-belll dedi ki...

Hoşgeldin huysuz ve tatlı günce:)
sticker'ın ben de çok sevdim kapımı her açtığımda bu kocaman çiçeği görünce içim açılıyor resmen:) fiyatı çok uygundu diğer yerlere göre 24.95 YTL mutlaka dene cnm. zaten iki çeşitti tchibo'da biri benimki diğeri ise küçük küçük farklı renklerde 8 adet papatyadan oluşuyordu. yeri olmayan veya ölçüsü duvarına uymayanlar bu 8 parçalıyı tercih edebilirler.
sevgiler

Adsız dedi ki...

bende cok begendim canim.birde bisey sorcam her zemine yapisabiliyormu?ben en cok yatagimin ustunde gormek isterimde tavanda.biraz tirtirli bi boya var ustunde,hangi geri zekali benden once bu tavani boyle yapmissa artik.

C-belll dedi ki...

pradacım açıklamasında öyle bir şey okumadım ama tavan da kireç kaplı olduğundan yapışmasında sorun olmaz die düşünüyorum