17 Nisan 2009 Cuma

MAC Sugarsweet

Nihayet ben Sugarsweet'lerime kavuştum:)

Koleksiyondan sadece trio glossları büyük bir beklentiyle istiyordum ama sadece iki tanesini aldım. Farlardan ise hiçbirini almadım çünkü beğendiklerimin yapıları kötüydü ( Lustre formulasından ağzım yanı hayatta almıyorum ). Shade stickleri ise kullanamam diye düşünmüyorum bunun yerine paint pot'lar işimi fazlasıyla görüyor.

Taste'ye bayıldım. Simply Delicious ise hiç kabındaki rwengini vermiyor. nolurdu o güzel şeftali tonunu dudağıma verseydi alçak gloss nolcak:( Lollipop Lovin ise bingo alacaklarım arasındaydı. Harika bir rengi ve yapısı var. Normalde sadece Lustre serisini seven ben, yavaş yavaş Glaze serisinden de hoşlanmaya başladım.

Son dakika sürprizi ise; Hellokitty koleksiyonundan bende bir çok benzeri var die vazgeçtiğim Cute Ster ruj oldu:) nasıl sevindim anlatamam çünkü çok pişman olmuştum almadığıma. Bir de Sweet strawberry Lipglass için aynı pişmanlığı yaşıyorum ama çok geç biliyorummmmmmmm:(

Son olarak da bugüne kadar hiç denemediğim Slimshine serisinden Urgent! rengini aldım. Bu slimshine serisine daha önce nasıl bakmamışım hiç anlamıyorum her seferinde L.E. ürünlere dalmaktan böyle ortada duran standlara yaklaşmıyorum bile ama sevgili MUA'm Banu beni bu seriyle tanıştırdı ve ne iyi yaptı. Benim gibi kuru dudaklı ve yoğun renklerden hoşlanmayan her bayanın çantasında mutlaka 1 renginin bulunması gerektiğini düşünüyorum.Aslında Bare renginde aklım kaldı ama şimdilik kırmızı ihtiyacım olduğu için bu ihtiyacı birebir taşıyan Urgent! benim için isabetli bir seçim oldu.



10 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

canımm güle güle kullan cicilerini :) ben trio glosslara yaklaşmadım bile var ya, elimi dahi sürmedim denemek için :) beğenirim de alırım diye kaçım kaçım kaçtım :)

hımm urgent ne güzelmiş öle :)

C-belll dedi ki...

ay sorma carmelcim fiyatı ta trio zaten:( ben de hiç fiyata falan bakmadan daldım ama sonra pişman oldum keşke 1 tane alsaydım die. biri renk bile vermiyor sonuçta. urgent kırmızı ruj kullanamayan beni bile gönlümden vurdu:)

ebvatathemua dedi ki...

Cbellcim güle güle kullan canım.
Slimshineler on numaradır,ama keşke daha ucuz ve fazla olsa miktarları.

caramel macchiato dedi ki...

katılıyorum yaaaa... slımshıne lar ıyı hoş ama ben uzuluyorum sonra o kadar az malzemeye para verdıgım ıcın.. bolee kucucukk bır mıktar var ambalajın ıcınde :S

vent dedi ki...

offf şahane seçimler c-bellcim triolar ve urgent hariç hepsinden bende de var güle güle kullan , bu arada bende slimshine dan grenadine ve bare istiyorum bi ara :))

Adsız dedi ki...

gule gule sur tatlim.ben en cok cute ster ve lollipop lovini begendim.tam benlik.

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim gerçekten ben de ürünlerin hepsini çok sevdim. Ama slimshine hakkında ebvata ve caramel'e katılıyorum. sadece iki gün kullandım ve su sürmüşüm gibi eriyor rujum:( neden hep en çok sevdiğim ve içime sinen ürünler çabuk biter ki?! dazzlelar da ööleeeee

Adsız dedi ki...

tatlım urgent hakikaten çok tatlı bir kırmızı aşırı değil doğal güle güle kullan:)))
findukun

K dedi ki...

Güle güle kullan canım. Bende de Just Dessert var, ben onu Missy Slimshine'la kullanıyorum çok yakışıyorlar öneririm.

C-belll dedi ki...

Slimshineları yeni keşfettim Kayracım artık her rengini yavaş yavaş tamamlarım:)Missy'e bu durumda öncelik vereceğim demektir