13 Nisan 2009 Pazartesi

Yeni Cherryculture Ganimetlerim

Cherryculture ile NYX markası nedeniyle tanışmıştım. Fiyat bakımından oldukça uygun ve kalite açısından da oldukça tatmin ediciydiler.
2. NYX alışverişimde Splash diye bir markanın eyeliner'larından birini alıp denemiştim ve harika sonuç almıştım. Bu seferki alışverişimde direkt olarak splash markasından 3 tane ve yine NYX markasından 1 tane eyeliner aldım. Tabii o meşhur roundloss'larından yine 1 tane ediniverdim:)





Renkli eyeliner seviyorsanız özellikle Splash'ın eyelinerının muhteşem renklerinden 1tane de olsa edinmenizde fayda var ( tabii o kadar renk seçeneğinden bir tanesini seçebilirseniz:) ) Benim ilk aldığım bol glitterlı bir eyelinerdi adı golden sea. Bu sefer günlük kullanım için rahat olması açısından parlak ama glitter içermeyen renklerden seçtim. Özellikle menekşe tonlarının moda olduğu şu günlerde, her ne kadar fotoda mavi gibi çıkmış olsa da northern light rengini şiddetle öneririm:)

7 yorum:

Shopaholic dedi ki...

Northern Light ve NYX Aquaya bayıldım! Sen söylemesen Splash asla denemeyeceğim bir markaydı, çok merak ettim şimdi. Bir alışverişimde mutlaka deneyeceğim ben de! Güle güle kullan cicileriniii :**

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim cnm. valla ben de hayatta almazdım ama eyeliner ararken en geniş renk skalasının bu markada olduğunu gördüm ve denedim shopcuğum. oldukça da kalıcı ve renklerini tam veriyor. mutlaka denemelisin:)

Adsız dedi ki...

Çok güzeller bende siteye bakıp duruyordum alsam mı diye ama acaba alerjik gözlerde nasıl sonuç verir?Şimdilik sadece mineral ürünler kullanabiliyorum.Sizin gözünüzde3 yanma batma gibi bir durum yarattı mı?

C-belll dedi ki...

Maalesef benim de alerjik bir yapım var ve simli ürünler alerjik olmasak bile yanma yapabiliyor ( göz içine kaçıyor vs.) ama simsizlerde öyle bir sorun yaşamadım hiç.

Adsız dedi ki...

selam acaba shipping ücreti ne kadar?

K dedi ki...

Eyelinerlar çok tatlı görünüyor özellikle northern light =)

C-belll dedi ki...

Kayracım Northern Light'a bayılıyorum bende. Rengi o kadar farklı ki kesinlikle denenmeli