11 Haziran 2009 Perşembe

Doğumgünü Anları

Doğumgünüm talihsizliklerle başlasa da çok güzel geçti ve günüm çok güzel bitti.
Şirketteki ekibim, iş arkadaşlarım ve eşim bana çok güzel pastalar kestiler.



Hepsine ayrı ayrı teşekkür etsem de beni yalnız bırakmadıkları ve unutmadıkları için burdan da teşekkür etmek istiyorum. Hepinizi çok çok seviyorum.



Eşimle aynı şirkette çalıştığımız için arkadaşlarımız da hemen hemen ortak. O gün çok güzel bir ekip olmuşlar ve benim için sürpriz yapmışlar canlarım benim:)



İşten çıktıktan sonra uzun zamandır gitmek istediğim Çok Güzel Hakereketler Bunlar' a bilet almış eşim. Güzel bir yemekten sonra BKM'ye gittik. TV'de yayınlanan bir gösteri olduğu için aralardaki konuşmalar, ayarlamalar biraz uzayınca 20:30 gibi başlayan gösteri saat 23:30'u gösterdiğinde biz salondan ayrılırken halen devam ediyordu. Açıkçası o gece diğer bir alternatif olan Ajda konserini kaçırdığımız için çok üzüldük. Hemen ardından Annemlere gittik. Canım annem de bana pasta yapmış tabii ki:) fotoğraf makinesinin pili bittiği için o güzelliği fotoğraflayamadım ama annelerin maarifetli ellerinden çıkan pastanın yerini hiç bir pastanın tutamayacağını bilirsiniz zaten:)

Eeeeeee bu kadar pasta yiyen bir eşe alınacak ennnn güzel hediye eşimden geldi ve bana Fitnesss aleti almış benin düşünceli!? kocammmmmmm:) spor yapayım ki fazlalık tehlikesi ortadan kalksın de mi:)
Canım arkadaşlarım ise çoook istediğim Chloe parfümü almışlar çokcuk gibi sevindim görünce:) Misler gibi kokuyorum vallaaaaaaa. Bu sebepten wish list'imden Chloe parfüm de çıkmış bulunmakta:)

5 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

beybi ne kadar güzel görünüyorsunnn :) pırıl pırılsın valla! maşallah nazar değmesin canım benim... ahahah spor aletine bayıldım ya, ne kadar nazik kocalarımız var bizimm :D beybi sen saçlarını mı kestirdin, kestirmediysen de kısa da yakışırmış he :)) mujuuuu

Glam dedi ki...

çok güzel görünüyorsunuz cbellcim, mutluluğunuz hep böyle daim olsun inşşş ;)

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim kızlarrrrr:)
alet çok güzel valla caramelcim hiç sıkılmıyorum yaparken...saçlar gitti benimmmmmmmm kısacık olduuuuuu

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun. sevdiklerinizle nice seneler dilerim:)

C-belll dedi ki...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ASLICIM:)