15 Haziran 2009 Pazartesi

Nihayet Yeni MAC'lerim :)

Bir aydır beni bekleyen Dazzleglass'larımı almak için nihayet cumartesi günü Akmerkez MAC'e gittim
Gitmişken hali hazırda daha o gün satışa çıkan Style Warriors koleksiyonuyla da tanıştım ama maalesef hiç hayal ettiğim gibi ürünler bulamadım:(
Sebep: Beğendiğim farlar lustre yapıdaydı ve ben bu formuladan nefffret ediyorummmmm,
Lipglasslardan en çok gold rebel'ı beğenmiştim beni hiççççç hayal kırıklığına uğratmadı şeker şey:)
Sunsational lipstick ise rüyalarıma bilem girmeye aday iken o gıcık glaze yapısı yüzünden dudaklarımı ölü gibi yaptı veeee sadece gold rebel ile bu koleksiyondan yırtmış oldum:))))
Efemmm dazzlelarımı aldıktan sonra çoook uzun zamandır istediğim fırçalarımı almak için kendimi kandırdım ve eksiklerimi tamamladımmmm:)



Sırasıyla; 109, 188, 168, 212, 228, 224, 239, 217, 266 bunlara minik bir servet yatırınca 187'min yedeğini ve 129'u alamadım onlar da bir dahaki sefere inşallah:)



Dazzlelarımın yanında duran yeni Dazzle lash. Kendilerini ilk defa bu sabah kullandımm ve Zoom Lash'a göre daha az yoğun ama tek tek ayırma özelliği olduğunu söyleyebilirim. Zoom Lash kesinlikle kıyaslama yapıldığında açık ara önde benim için.



Şu renklerin güzelliğine, ışıltıların şahaneliğine bakar mısınız eh ahaliiiiiii. Ben bayılıyorum bu Dazzle'lara. Gold Rebel'ın da onlardan aşağı kalır yanı yok tabeee. Bu arada Akmerkez'in sevimli MUA'sı Cenk artık bizim kanalda işe başladı. Sağolsun bana ayaklı MUA desteği veriyor. Sorularımdan hiç mi hiç sıkılmadan bana açıklama yapıyor. Cumartesi günü de fırçalarımı Sevgili Banu ve Cenk ile beraber seçtik. Çok çok teşekkür ediyorum onlara da :) Bir de Dipdown ffluidline aldım ama fotoya koymayı unutmuşum. Başka bir fotoda onu da eklerim.

Ya bu arada fotoğraf makinesinin tarihini ayarlamamışım:(

11 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Cbellcim,harika bunlar yaa,valla kendim almış gibi seviniyorum sizlerin aldıkların gördükçe,güle güle kullan canım :**

Ne güzel yanıbaşında bir mua var artık demek,çok şanslısın valla püf noktaları öğren bize de anlat olur mu? Öpüyorum canım:))

tuguna dedi ki...

Fircalara bayildim Sibel gule gule kullan, minik bir servet demissin ama minik degil epey bir servet di mi aslinda:P Cok guzeller.

C-belll dedi ki...

ebvatacım, tugunacım çok teşekkür ederim. O kadar çok fırçam var ma a MAC fırçalarının performansı bir başka elime olsa 217-239-187 ve 188'den üçer tane alırım. sürekli temizlemek istemiyorummm ama fiyatları pahalı gerçekten

Glam dedi ki...

Cnm güle güle kullan hepsini. haftasonu hem istinye mac hemde capacity mac'e baktım, ikisindede yeni koleksiyonu göremedim. heryere geliş zamanları değişiyor demekki. Fırçalar hakkındaki yorumuna katılıyorum, en iyileri sadece Mac'te ama çok pahalılar yahu :)

Unknown dedi ki...

fircalar yikiliyor!!!
guzel gunlerde kullan canim.
bende bugun MAC teydim ve Style Warriors dan sıyrılamadım malesef aldım da aldım :)))

tinkerbell dedi ki...

cbellcim hepsini gule gule kullan valla!!! aylar oldu macten boyle alisveris yapmayai gozum gonlum acildi valla!!! :D benim icin de kullan o yumusacik fircalari! ama ozellikle de dazllelari su surustur :D
bayildim valla hepsine! gozum kaldi :p masallah diyeyim!!

Glam dedi ki...

Cnm bu arada seni mim'ledim bloğumda, bekliyorum :)
öpdüüm ;)

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim kızlarrrrr:)
bu arada NARS'tan Bohemian Gold duo alanların dikkatine: Bare Necessity tam bu far için üretilmiş sanki renkler birebir haberiniz olsun. Swatchları da en yakın zamanda koyacağım zaten:)

Adsız dedi ki...

sevgili cbell ,

arka fon inan çok hoş ama yazıları okuyamıyorum. eminim çoğu arkadaş böyledir arka fonu çiçeksiz yapsan;) nasıl olur

C-belll dedi ki...

canım arka fon çiçeksiz zaten düz pembe sadece yanlarda çiçek fonu var bir yanlıklık olmasın?

idil dedi ki...

fırcaları bende hemen almak istediiim:( malesef izmirde mac yok:/ anca istanbula geldigimde :/ güle güle kullan cbell=)