29 Haziran 2009 Pazartesi

Tatile Gidiyorumm:)))))

Hala inanamıyorum yahu. Eğer bir terslik çıkmazsa bu cuma akşamı tatile gidiyorum. Bu sefer nasıl bu kadar sorunsuz izin alabildim şaştım kaldım:) Normalde benim yıllık izinlerim hep vukuatlıdır. İşyerinde mutlaka son gün sorun çıkar ve ben tüm tatil boyunca cep telefonumla yapışık yaşamak zorunda kalırım. Hatta bekarken çıktığım son kız kıza tatilimde tur otobüsünün ABS ayarı bozulmuştu benim yüzümden o derece!
Cumartesi günü yıllık izin formumu imzaltır imzalatmaz kalacağımız otele rezervasyonumuzu yaptırdık. Tercihimiz Fethiye - Tropicana Ölüdeniz.


Fethiye'yi bilenler bilir; o bölgede denize sıfır tesis bulmak çok güç. Bir iki tane çok iyi tatil köyü var ki onların iki tanesinde daha önce kalmış biri olarak; bu sefer tatilimizi içine hapsolacağımız "all inclusive" konsepti dışında tutmak istedik. Bu nedenle bu şirin oteli seçtik. Otel tam ölüdeniz bölgesinde ve tüm aktivitelere çok yakın olacağız.
Tekne turları ( on iki adalar turu muhteşemdir. Deniz aşığı olanlar mutlaka ama mutlaka hayatında bir kez yapmalı), Yamaç paraşütü, Saklıkent ve Kelebekler vadisi gezisi gibi pek çok aktiviteye katılmak istiyoruz.


İlk üç günümüzü Antalya Finike'de ailemin yanında geçirdikten sonra rotamızı Fethiye'ye çevireceğiz. Bu sefer inşallah olaysız belasız gidip gelmek istiyorum inşallah son dakika golü yemez ve ben bu sefer mutlu mesut tatilimi yapar, güç toplar ve İstanbul'a sağ salim geri gelirimmmmmm:)

24 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

fethiye gittim ama burayı bilmiyordum bak:)) güzelmiş iyi tatiller ailenlede hasret gider

Bilun ŞEN dedi ki...

İyi tatiller C-bell'cimm :)

dyq dedi ki...

Otel çok şirin görünüyor. İyi tatiller, iyi eğlenceler =)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim canlarım. valla cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum

Unknown dedi ki...

İyi tatiller, bol bol dinlen e mi;)

ebvatathemua dedi ki...

Canım güzel bir tatil diliyorum sana:))))

caramel macchiato dedi ki...

canım umarım bu sefer tatilin çok ama çok güzel geçer :)) benim için de güzelce kurtlarını dök!!

Ayshecan dedi ki...

canııım iyi tatiller...bu cuma bizde izne çıkıyoruz...çok heyecanlıyız sizin gibi...kocaman öptümm..kendine iyi bak...

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

İyi bir tatil geçirmenizi diliyorum canım.
İyi geceler...

modamakyajveben dedi ki...

iyi tatiller,her yıl fethiyeye giden biri olark,muhteşem bir tatil geçireceğinize eminim,zaten o aktivitelerin hepsi çok güzel vede eglenceli,bütün yılın stresini orda bırakıp dönmen dileğiyle,sevgiler

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım, güzel dileklerinizin kabul olmasını diliyor ve hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorummmmmmm

Stil Direktoru dedi ki...

Güzelim destek için sağol C-bell'cim süper eğlen emi. sevgiler

atelier-mia dedi ki...

merhaba c-bell.beni izlemeye almana çok sevindim bende seni ekliorum şimdi.bizde 4 arkadaş eşlerimizle birlikte temmuzda çıkıcaz tatile.ama rotamız seninkinin tam tersi.önce fethiye sonra antalya yapıcaz.tatil gibisi var mı?süper bi olay herşeyden uzaklaşıp gönlünce eyleniyosun.ruh detoksu diorum ben bu tatil olayına:)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim s.direktörcümmm. bu hafta resmen gün sayıyorum:)
ayşincim hoşgeldin:) şimdiden sana da iyi tatiller diliyorum:)

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

İYİ TATİLLER.İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ GEÇER TATİLİN
SEVGİLER

Serap dedi ki...

Mutlu tatiller :)

Nilay Torum dedi ki...

sibelim tatili fazlasıyla hakediyorsun. bu sene hiç aksilik çıkmayacak. Bu şekilde düşün öyle olsun. Düşünce gücünü unutma. Döndüğünde sana farklı bitki çayları konusunda süprizlerim olacak. Değişik karışımlar hazırlıyorum :) Ayrıca döndüğünde de güzel bir tatil yazısı bekliyoruz.

C-belll dedi ki...

Serapcım çok teşekkür ederim:)
Nilaycım canım benim, yasemin çayı bile beni mutlu etmeye yetti gerisini düşünemiyorum, o ne güzel kokudur öyle:) güzel dileklerin için çoookkkk çokkkkk teşekkür ederim:)

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

iyi eğlenceler canım güzelce dinlen, eğlen bomba gibi dön aramıza...

C-belll dedi ki...

İnşallah Neslicim çok teşekkür ederim.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Ohh ne güzel. Darısı başıma. İyi tatiller.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

iyi tatiller :))

*kelebekana*-* dedi ki...

çok güzel bende geçen haftalarda gitmiştim tadı damağımda ayrıca gitmediysen ölüdenizden kiralanan küçük hız motorları 10 dk kada kelebekler vadisine götürüyor ..kişi başı da 10 tl ...ve fethiyenin içinde ''nefis pide'' isminde bir restoran var iskenderi harika ...

C-belll dedi ki...

sevgili hayal arkadaşlarım, marjo, kelebek çok teşekkür ederim.
kelebekcim tavsiye ettiğin hız motorlarıyla gitmeyi düşünüyorum ben de kelebekler vadisine. o kadar çok merak ediyorum ki:)