24 Eylül 2009 Perşembe

MAC, Body Shop, Strawberry ve Kissandmakeup:)

Pek bir mutlu, Pek bir mesudum bu aralar çünküm kozmetik alışverişi yaptım. Kozmetik alışverişi beni pek bir rahatlatıyor:)
Strawberry'den almış olduklarım araya bayramın girmesi nedeniyle tam 14. gün elime ulaştı. Öğle yemeği dönüşü kutumu muhaberatta görünce çığlık attım resmen:)
Aynı anda geçen hafta Kissandmakeup'dan sipariş verdiğim Cordura Duo Eyeshadow da gelmiş. Çok çok çok beğendim nasıl bu ikiliyi daha önce almamışım anlamadım.








Benim için makyajda ruj ve glossun yeri çok yarıdır. 500 tane olsa yine gözüm doymaz gider alırım:) Bu aralar da pembe, fuşya, böğürtlen vs. renklerine takmış durumdayım. Bu takıntıda NARS ve Christian Dior'un Sonbahar makyaj koleksiyon fotğraflarının büyük etkisi var tabii. Özellikle NARS'ın modelinin yüzünde kullanılan o böğürtlen rengi alığı gören,duyan, kullanan varsa insaniyet namıma bana haber versin olur mu:=)

Ben strawberry'den aldığım bu renkleri unutup Body Shop indiriminden de bu renklere yakın renkleri almışım. Fotoğraflarını çekince anladım:) Birebir aynısı olmasa da dudakta aynı duruyor. Olsun artık hepsi çok cici:)


MAC'e dün öğle yemeğinde kaçtım. Uzun zamandır koleksiyon ürünlerine bakma fırsatı bulamamıştım ama bana pek bir şey kalmamış tabii. Allahtan Rue de Rouge'u ayırtmışım da onu kapabildim. Rave kalemi yine unutmuşlar bana ayırmayı:( çok üzüldüm çok... inşallah başka bir mağazadan pazartesi gelecek. Via Veneto'yu da içindeki mavi ışıltılar yüzünden aldım. Dişleri beyaz gösteriyormuş ya peh peh peh... Black Russian kalam zaten artık efsane ben birini bitirmek üzereyken yeni koleksiyonda yeniden çıkınca süper oldu. Başka da bir şey beğenemedim zaten. İştahımı yeni koleksiyonlara saklıyorum süper şeyler gelecek çünkü.


Yahu fotolarda elimin üstündeki tüyler iğrenç şekilde koyu renkte çıkmış. Görüntü kirliliği yarattı ama renkler hakkında fikir sahibi olabilmeniz için yine de koydum ben. Normalde kılsız tüysüz beyaz bir hatun olmama rağmen hangi rezil ışığın altında çektiysem ellerim babamın ellerinden beter çıkmış:)


Bu şahane renkleri barındıran paleti ise çok uzun zamandan beri istiyordum. Bence Dior'un en başarılı far paleti kendisi. Renkleri, yapıları, birbirleriyle uyumları harika. Fotoğrafta tam net çıkmadı renkler parlama yaptı ama yine de fikir verebilir size. Adı Petal Shine. Mutlaka ama mutlaka bakın derim ben.

11 yorum:

Moda Gezegeni dedi ki...

Turuncumsu rujuna bayıldım!

madammoda dedi ki...

Immmh istahim acildi valla, gidp kozmetik alisverisi yapasim geldi, halbuki daha bugun yapmistim :))

C-belll dedi ki...

Turuncumsu ruj altın ışıltılara sahip ve dudakta gloss gibi duruyor. Çok güğzel bir renk tavs,ye ederim moda gezegeni. madammoda; kozmetik alışverişini ne kadar yaparsak yapalım yine de hep bir eksik vardır. onları tamamlamak için bahaneler hazır işte:)

tuguna dedi ki...

Gule gule kullan Cbellcim:)

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim Tugunacım:)

papatyaninguncesi dedi ki...

Cordura Duo ve dior un farı çok hoşuma gitti.güle güle kullanın

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim papatyanıngüncesi. özellikle cordura duo herkeste olması gereken bir renk tavsiye ederim.:)

phoenix dedi ki...

Sibelciğim bende petal shine paleti almak istiyorum ama sana da bir danışayım dedim. guerlain 4 lü farlar ve petal shine arasında kaldım.. ne dersin? :)

sevgiler

C-belll dedi ki...

phonixcim dior da guerlain de çok başarılı markalar. Eğer petal shine gibi bir palet istiyorsan başka hiç bir markada benzeri yok. olsa da ışıltıları aynı değil. bu yüzden dior'dan al cnm.ancak renk aynı olmasın başka seçeneklerim de var dersen önce guerlan'e bak derim çünkü dior'un irridescent serisinin dışındaki paletleri göründüğü rengi tam vermiyor.

phoenix dedi ki...

teşekkür ederim sibelciğim,evet dediğin gibi irridescent serisinin dışındaki renklerin dokusu tebeşir kıvamında :D sanırım petal shine'ı alacağım..yalnız bir guerlain aşığı olarak da 4 lü farlarından violet paletini çok beğendim.. en güzel mor kesinlikle guerlainde..

C-belll dedi ki...

violet rengi gerçekten çok tatlı bir palet cnm. ben de geçen yılbaşı koleksiyonunun mor-lila tonlarındaki paleti vardı guerlain'in. çok çok kaliteli bir far.