15 Eylül 2009 Salı

Shotclothes:)

Bir arkadaşım kendi arkadaşının dahil olduğu süpper bir blog önermişti bana. Shotclothes adı altında kurulan bu blogda üç arkadaş yurt dışından outlet veya ikinci el mağazalardan oldukça uygun fiyata lüks markaların kıyafetlerini getirip burada satıyor.
Bu üç ortağın şirin mi şirin fertlerinden biri olan Savaş'la görüştük. Muhteşem kıyafetlerini gördüm ve nihayet benim vücuduma uyan iki tanesini almakta karar kıldım:)
Fiyatlarını buradan belirtmeyeceğim ama Türkiye'de üretim yapan bir firmanın koyduğu etiketten bile daha uyguna aldığımı söyleyebilirim.

Biri Chloe Trençkot...Buna bayıldım desem yeridir. Hem Chloe benim en sevdiğim feminen çizgisi olan şirin bir markadır hem de trençkotun yaka detayı tam benim sevdiğim gibi.


Diğeri ise en az Chloe kadar tasarımlarını sevdiğim Miu Miu'ya ait bir gece elbisesi. Elbise tam bir Little Black Dress. Kol detayları muhteşem ve kalıbı harika. Aslında elbise bana büyük geldi ama babam sağolsun daraltıldığı hiç belli olmadan bana uygun hale getireceğine söz verdi:)





Fotoğrafları Shotclothes'dan aldım çünkü işyerinde sere serpe fotoğraf çekemiyorum. Bir ara üzerimde çeker sizlerle paylaşırım artık. Savaşcım ilgine, sıcaklığına çok teşekkür ederim. Burdan kocaman öpücükler ve sevgiler yoluyorum sana:)

6 yorum:

özge dedi ki...

süper,bayıldım izlemeye aldım hemen

Leah dedi ki...

Elbiseye bayıldım, güle güle giyin! :)

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim bayanlar:)

shotclothes dedi ki...

Sibelcim, çok güzel bir buluşma oldu, kıyafetleri beğenmene çok sevindim. Yorumlaman ve paylaşımın için de ayrıca teşekkürler. Umarım güzel günlerde seve seve kullanırsın.
Sevgiler

benden, bizden... dedi ki...

süpper ama aldıkların hemmen kurcalıycam ben de blogu :)

güle güle kullan...

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim:)