6 Kasım 2009 Cuma

Duvar Stickerı Çılgınlığı

Sokak kapımın girişine yapıştırdığım çiçeğimden sonra nerde duvar stickerı görsem başından ayrılamıyorum. Ramazan ayında Şişli Cehahir AVM'nin önünde kurulan minik tezgahların birinde çeşit çeşit uygun fiyatlı duvar sitckerları almıştım.

Almıştım ama onları dolaba koymuşum unutmuşummmmmm. Geçtiğimiz cuma eve olunca annemle onları bulduk, çıkardık ve evin çeşitli yerlerine kondurduk:)





Bu şirin ağaç dalı ve kuşlar çalışma odamızda. Hemen altında Cüneyt'in çalıçştığı bilgisayar var. Çalışırken sıkıldığında, başını kaldırıp onları görünce içi açılsın istedim:)




Bu şirin mor çiçekleri yata odamın hemen girişindeki boşluğa yapıştırdım. Üzerinde uçuşan arılarına bayıldım.



Aynaları Haziran ayında alıp yapıştırmıştım. An cak aceleden aralarında istediğim gibi bir düzen oluşturamamıştım. Bu dağınıkl bahar dalları ve kuşlar hem boşlukları doldurup yamuklukları gizlerdi hem de antrenin havasını olduğu gibi değiştirdi. Resmi çekerken yamuk yumuk duran sarı çoraplı hatun da benim tabeeeeeee:)

Buı stickerlar hem çok çok uygun fiyatlı hem de istediğiniz an yapıştırdığınız zemine zerre kadar zarar vermeden çabucak çıkartılabiliyor. Silinmebilme özelliği var mı bilmiyorum çünkü kağıdı oldukça ince ama kirlendiklerinde silinmezse söküp yenisini takmak gibi bir şansım var zaten:)

11 yorum:

Betül Özbir dedi ki...

maşallah evin duvarlarında boş yer yok yaw:))))çok güzel ama bende seviyorum çok ama bi nasip olmadı almak badana işinden sonra ancak:)))güle güle kullan..

Ghanima dedi ki...

çok şeker durmuşlar

Ghanima dedi ki...

çok şeker durmuşlar

Unknown dedi ki...

eski mail adresini kullanmıyormusun ..birşeyler yolluyordum geri döndü..

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim gerçekten evde boş duvar kalmadı:)ama öyle şirin oldular ki daha da olsa yine bulurdum yapıştıracak bir şeyler:)
canım dikişdersi: mail adresim aynı ama şirket maili olduğu için kotam dolmuştur kesin:)

yaprakela dedi ki...

cok guzel olmuslar bayıldım :)
eve renk katıyo bole ufak degısıklıkler..

Unknown dedi ki...

ellerine saglık seker.hos olmus:)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Duvar stickerlerine bayıldım.Çok güzel inşallah bende evim olunca değişik bir şeyler yapmayı düşünüyorum.Seninkide sıradan değil herkeste olan modellerdende değil.Güle Güle evinizde kullanın inşallah..

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar hakikatten minik değişiklikler yaşadığımız alanları daha çekici hale getiriyor. insan arada sırada başka şeyle görmek istiyor her gün baktığı yerde işte bu stickerler bu değişiklikler için süper bir alternatif:)

Stil Direktoru dedi ki...

C-bellim aynen çılgınlık ilk Nommo çıkardı bunları 50 80 arası iken 2,500 tlye satılınca pazarda haliye hepimiz bunlardan aldık

C-belll dedi ki...

Bunlar ucuz olsa da duvarda basit durmuyor kesinlikle edoşum. çok beğendim ben. üstelik istedipğim zmaan söküp atabiliyorum en azından içim acımaz:)