2 Kasım 2009 Pazartesi

Flormar'a Tebrik ve Bir Sürpriz Yarışma

Kısa süre önce pek çok takip ettiğim blogda Flormar ile ilgili postlar okumaya başladım. Konuyu biraz araştırdığımda flormar'ın blog dünyası içinde hızlı bir tanıtım faaliyetine girdiğini öğrendim. Geçen hafta bana da bir paket geldi ürünler genel itibariyle çok güzel ve hem ambalaj hem de yapı anlamında eski Flormar'dan eser yok.

Bana gelen paket içeriği hemen hemen tanıtım yapan tüm blogdaşlarımla aynı. Bu yüzden ayrı ayrı swatch yapıp övgüler yağdırmak istemiyorum. Bana kalırsa pek çok ürününde haklı övgü aldığının da altını çizeyim ki sevgili blog arkadaşlarım beni yanlış anlayıp kızmasınlar:) Ben sadece aynı konunun her blogda yer alarak sıkıcı hale gelmesini, istemiyorum o kadar.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz ürünler Sevgili Elif Hanım'dan bana gelen hediye ürünler;
Supershine Serisi 22 nolu oje, 122 nolu gloss ve 503 nolu lipstick ile X5Turbo Boost Rimel ve Siyah Waterproof Eyeliner. Bu ürünleri yorumlamıyorum ama size diğer Flormar ürünlerim hakkında yorum yapmak istiyorum.

Profilo Alışveriş Merkezi'nde açılan Flor Mar standını görünce çok merak ettiğim Supermatte serisinin M112 nolu, Supershine serisinin 14 nolu ojelerini, 12 nolu Holographic Lipglossu ile 218,221,217,220 ve 216 nolu Waterproof Lipliner'larını almıştım.


Hiç dudak kalemim olmadığı için ve pek kullanabileceğime inanmadığım için yerli bir markanın kalemlerini alıp fazla para vermemek için bu kalemleri tercih etmiştim. Waterproof olmasından dolayı glossum silinse bile dudak çevremde doğal bir kontür vazifesi görüyor. Yapısı biraz sert ama kalıcılığı bakımından çok sevdim ben.


Bu Glossu görür görmez çok istediğim ama Türkiye'ye gelmeyeceğini öğrendiğim MAC Dazzleglass Cream koleksiyonuna ait Cereme Allure rengine benzediği için almıştım. 218 nolu lipliner ile klombinleyerek kullanıyorum. Işıl Işıl harika tadı olan hafif bir gloss.
Çok yapış yapış olmadığı için ben çok sevdim. Bu seri bence Supershine serisine göre daha başarılı yapıda. Ama supershine serisinin renkleri çok çok daha güzel.

Supershine serisinin ojelerine baktığımda bence tartışmasız en güzel rengi bu 14 numara. Fotoğraflar her ne kadar işyerimin ışığında bulanık çıksa da bu bulanıklığa rağmen ışıltıları inadına görünüyor:) Rengi aslında daha koyu mor ama benim makineyi çözebilene aşkolsun ya da ben beceriksizim fotoğraf çekme konusunda:)

Supermatte oje serisinin çıktığını öğrendiğimde pek çok kozmetikçiye bakıp bulamamıştım. Kendi standında ise her rengi mevcut. Ben bu senenin favori renklerinden birini aldım tabeeee. Fotoyu ojeyi sürer sürmez çektiğim için parlak çıkmış. Kuruduğunda görülebilir bir matlık oluşuyor ancak Inglot veya OPI'de gördüğümüz matte ojeler kadar mat değil. Aslında Inglot'un matte ojesi var bende karşılaştırmalı fotoğraflarını koyarım bir ara.
Fotoğraflarda göründüğü üzere her iki oje de tek katta inanılmaz yoğun bir renk verdi. Flormar ojesi kullanmayan bayan yoktur herhalde. Ben en çok nar çiçeği ve rakı beyazını kullanırım. Kullananlar bilir ;kırmızı veya koyu renkli ojeleri önceden her yere renk verirdi. Özellikle kağıtlara falan sürtüldüğünde lekeler oluşurdu:) Bu serilerde böyle bir problem yok bilginiz olsun. Yapıları tamamen yenilenmiş.
İşte Flormarı tebrik etmenin temel sebebi bu. Kendini yenileyip, müşteri ihtiyaçlarını göz önüne alarak ürünler geliştirmesi nedeniyle kocaman tebriği hak ediyor bence.

Gelelim bu uzun postu okuyan sevgili dostlarıma yapacağım sürprizime... Efendim Elif Hanım'dan gelen bu beş parçalık hediyeyi 8 Kasım Pazar günü bitimine kadar bu posta yorumda bulunan okuyucularım arasından random search ile yapacağım çekiliş sonucu 1 okuyucuma toplu olarak göndereceğim ( lipstik ile lipgloss'un rengini birer kere elimin üzerine denediğimi belirteyim. ) Tek bir şartım var: Hediyeyi kazanan okuyucumun ürünleri kullandıktan sonra yorumlarını bana link vererek paylaşması...çok zor değil di mi:)

İyi şanslar:)

34 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

güle güle kullan canım cicilerini :)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

hadi bakalım ben de şansımı deneyeyim o zaman. öğrenciyken kullanırdım flormar ucuz diye, yıllardır sadece ojelerini alırım ama.

merqure dedi ki...

lformarın yeni serisinin methini çok duyuyorum bu aralar...denemek lazım demek ki :) ben de şansımı deneyeyim dedim ;)

Lady Whistledown dedi ki...

ilk ojelerim hep flormar dı. ben de bi denemek istiyorum şansımı. Aslında en çok deneyip/paylama konusu ilgimi çekti :)

İnci Yemek dedi ki...

selam daha önce blogda gördüm böyle bir yarışma kısmet sizin sayfanızaymış:)kızım flormar delisi:)
her ürününü yakınen takipte en son
parfüm aldık bende çok beğendim
flormarı ne kadar anlatıyorum değilmi:)bilenler konuşur:)neyse uzatmadan kızım için şansımı deneyeyim eğer çıkarsa süpriz olur .
sevgiler..

Aicha! dedi ki...

İlk kalem çekmeyi öğrendiğimde Flormar'ın siyah göz kalemini aldım ki 16 yaşımdaydım :) Çok rahat kullanımı hep Flormar kullanıyorum. Zaten bir göz kalemi kullanıyorum çünkü makyaj yapamıyorum :)

be dedi ki...

dudak kaleminin uygulanmis halini merak ettim bnm gibi makyaji hemn ucan biri icin gzl bir oneri=)))

orece dedi ki...

bende sadece ojelerini kullandım flormarın denemek isterim doğrusu diger ürünleride...

Adsız dedi ki...

Dudak kalemleri çok güsel görünüyo:)

rusi dedi ki...

mat oje çıkarması çok iyi oldu ama ben bulamıyorum yaşadığım yerde.ben allıklarını merak ediyorum kararsızım almak konusunda.ürünler için bende şansımı deneyeyim bari:)

April dedi ki...

Flormarın yeni serisini seviyorum =)

caramel macchiato dedi ki...

mor ojeye bitmiş bulunmaktayim :)süper seçim beybi

filiz dedi ki...

kazanan güle güle kullansın :)

filiz

imroz dedi ki...

hiç zor değil :) bakalım deneyelim şansımızı biz de :)

Adsız dedi ki...

bende deneyebilirmiyim şansımı aynen bende allıklarını merak ediyorum :)

reyhan dedi ki...

bende deneyebilirmiyim şansımı aynen bende allıklarını merak ediyorum :)

Rakunt ideas dedi ki...

Okul zamanı ne çok kullanırdım.Bende bir deniyeyim şansımı:))

oytunla hayat dedi ki...

bende deniyim şansımı :))

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

güle güle kullan cnm :)ve çekilişte kazanacak arkadaşta güle güle kullansın.Sevgiler..

Adsız dedi ki...

bende bu ürünleri merak ediyordum dudak kalemleride güzel görünüyor .ilknur

m@ky@jm@ni@ dedi ki...

bende şansımı denemek istedim herkese bool şanslar:):)

deniz dedi ki...

ben flormarın pek çok ürününü kullanıyorum özellikle dip linerları süper!
lipglossada bayıldım bu arada(:

papatyaninguncesi dedi ki...

Flormar baya düzeltti kendini.güle güle kullanın

C-belll dedi ki...

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Sizlerden bir ricam olacak; Adsız arkadaşların yorumlarında mutlaka isimlerini belirtmeleri gerekir ki çekilişe katılabilsinöler. öbür türlü kim kimdir belli olmadığı için haksızlık olur.

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

şansımı deneyeyim bakalım hiç ümidim yok ama:) güle güle sürüp sürüştür canım:)

ceylin dedi ki...

flormar ürünlerini severek kullanıyorum özellikle ojeler fiyatına göre kaliteli bende şansıma denemek istedim herkese bol şanslar

Adsız dedi ki...

Bende bende bende varım ama blogum yok yinede şansım olursa ne mutlu bana.
Sena Demirci46

Adsız dedi ki...

Bende bende bende varım ama blogum yok yinede şansım olursa ne mutlu bana.
Sena Demirci46

LittleDumBlonde dedi ki...

Ben de özellikle mat ojesini çok mrk ettim, bakalım sanslı kişi olabilecek miyim :)

Adsız dedi ki...

merhaba
flormar ın bır çok urununu kulalnıorum ve çok memnunum.kalemleri olsun ojeler olsun bır numra.birde onerebıleceğım allıkları da bırbırınden harıka.şiddetle tavsıey ederim..

derya

gülşah dedi ki...

bende flormarın brçok ürününü kullanıyorum kaliteli ve güzeller.buarada X5Turbo Boost Rimelini merak ediyorum

yıldız dedi ki...

bende şansımı deneyebilirmiyim:)
sevgiler

C-belll dedi ki...

yıldızcım maalesef yorum bırakmak için en geç 8 kasım gecesine kadar süre vardı. bu nedenle bu yarışma için yorumunu değerlendiremedim. Bir sonraki sefere inşallah:)