16 Mayıs 2011 Pazartesi

Asos'tan son gelenler...

Sevgili Pride bahsettiğinden beri Asos'ta bulduğum şu mayoyu istiyordum. Her ne kadar doğum kilolarımın tamamına yakınını vermiş olsam da lanet olasıca sezeyan göbeğiçekilen once mekiğe ve yapılan pilatese rağmen öylece durmakta inat ediyor:(
Bu model drapeli alt kısmıyla bol kesim gövde kısmıyla hem mayo hem de şık bir bluz olarak da kullanılabilir. Rengi ise harika:)


Tek problem var. Asos'un kalıpları biraz büyükmüş. 38 Beden bile çok rahat oldu. Straples olduğu için korkutuyor aslında. Biraz daha zayıfladığımı düşünürsek değişitrmeyi istiyorum ama yeni kanun çıktığı için değişimi satın alma olarak görüp gümrükte tutabilirler diye korkuyorum.

Bir de bu yüzüğü aldım Asos'tan. Çok cici mineli iki kuş var üstünde. biri mor diğeri kırmızı:)Bunda da size olayını tutturamadım:) M aldım ama küçük geldi:( işaret parmağım ile orta parmağıma değil de serçe parmağım ile yüxük parmağıma taktım ben de:)

6 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Heyyyyy bayıldım mayona:))) Yüzük de süper,bir insana faydam oldu ya daha ne isterim bu hayattan:))Canımsın,güle güle güzel günlerde kullan:)))

New York Lover D. dedi ki...

Yüzüğün şirinliğine ne demeliii :)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim canım pride, valla senin sayende oldu:) çok sevdim bende:)
yüzüğü gören sorup duruyor sevgili new york lower. Aslında Asos'daki tüm aksesuarşlar süper ama şu alışveriş sınırı, yasalar falan öldürüyor beni:)

sevda s. dedi ki...

Yüzüğün çok güzell miş :)

Unknown dedi ki...

cnmm gule gule guzel gunlerde kullan rengıne bayıldım.Asos siparişi veremiyoruz artık di mi?
Benim de beğendiğim milyon tane sey var ama korkuyorum sıparış vermekten :(

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar:)
serapcım kozmetik olmadığı sürece iki ayda bir maksimum 150 euroluk alışveriş yapabiliyoruz cnm