9 Mayıs 2011 Pazartesi

New York Lover'ın NARS'ları Geldi:)

Çekilişim sonucu şanslı izleyicim sevgili New York Lover olmuştu ve istediği renkleri Gilda allık, Belize Lipgloss ve Paris ikili far olarak belirleyip hemen bana bildirdi. Aslında yurt dışından sipariş verecektim ama gelecek olan arkadaşın geliş tarihi ertelenince New York Lover'ı daha fazla bekletmemek istedim ve bugün öğlen Nişantaşı Citys'den gidip aldım ürünlerini. Bend e seçtiği renkleri çok beğendim ve kendime almış kadar mutlu oldu. ( Beni Türkiye'nin fahri NARS temsilcisi seçseler ne güsel olur:) Herkes NARS kullansın diye yapmadığımı bırakmam valla. Gönülden bağlıyım Gönülden:))))


Neyse NARS alışverişi yapılır da kendime bir şeyler almaz mıyım hiç:) Nico aydınlatıcı, Spring 2011 koleksiyonundan Nouveau Monde ikili far ve Cleansing Oil aldım. Bu kadar ürün alınca hediye olarak da Super Orgasm allık verdiler. Ürünleri swatch yapamadım çünkü ofis ortamında zor oluyor tahmin edersiniz:) Zaten New York Lover kendi ürünleri eline ulaşır ulaşmaz dener ve paylaşır kendi bloğunda.


Merakla beklediğim Summer 2011 koleksiyonu henüz mağazalara gelmemiş. Eğer gelseydi kolay kolay çıkamayacaktım mağazadan çünkü koleksiyon bir harika. Bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle New Order allık ve Wonder lipgloss kesinlikle alınacaklar listesine girdi bile. Aslında benim ojeler hariç hiç birini kaçırmaya niyetim yok:)


Evetttt böylece bloğumu açtığımdan beri planladığım ilk çekilişimi bitirmiş oldum. Bundan sora daha sık olarak hediyeler vermeyi planlıyorum. Bir NARS sever olarak NARS ürünleri verebilirim ama başka önerilere de açığım. Bir sonrakinde ne olmasını istersiniz? yorumlarınızı bekliyorum bayanlar:) Kucak dolusu sevgiler

14 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

tebrık edıyorum kazan arkadası...narslarda gözüm kaldı harıkalar :) güzel günlerde kullanın ikinizde :=)

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim cnm:)

Madam Makyaj dedi ki...

Gerçekten hepsi harika görünüyor. Ben de Bolero Velvet matte lip pencil'ın peşindeyim. Ne zaman gelecekmiş yeni seri??

Sumeyye dedi ki...

Güle kullanın :) Sex appeal allık hakkında ne düşünüyorsun?

eklojit dedi ki...

iyi günlerde kullasın kazanan arkadas

Adsız dedi ki...

güle güle kullanın :) narslara devam :P

cleasing oili ne kadara aldın acaba?

New York Lover D. dedi ki...

Canım çok teşekkür ederimmm :) en çok allığı merak ediyorum çok mu pembemsiiii?

Mugene dedi ki...

New Order allıkla iligli kötü yorumlar var hep bence almadan önce iyi düşün, simli simli duruyormuş.

hersheyler dedi ki...

Mayısın 3.haftası satışa çıkacakmış yaz koleksiyonu ^_^ ben de 4gözle dogonu bekliyorum
Güle güle kullanın ikinizde cicilerinizi

C-belll dedi ki...

tekrar teşekkür ederim sevgili dostlar:) yeni koleksiyon mayıs sonu gibi mağazalarda olacakmış. new order ile ile ilgili ben de pek olumsuz yorum okudum ama gidip denemeden vazgeçmeyeceğim sanırım:) damlacım allığın çok çok güzel. tam bir şeftali. pembelik yok turuncu alt tonlu durdu bende. çok beğendim ben. incicim dagon'ıu ben de merak ediyorum. yapıları güzelse ki şüphem yok alacağım ben de:)

C-belll dedi ki...

elenorcum cleansing oil'i 70 liraya aldım cnm.

Unknown dedi ki...

c-belle cim bloğunu yeni keşfettim :( bundan sonra takipçinim canım :)sevgiler!

C-belll dedi ki...

serapcım çok teşekkür ederim. kocaman sevgiler:)

Admin dedi ki...

İyi günler ben gümrük genelgesi ile yurtdışından alışveriş yasağı ile ilgili iptal çalışmalarında yer alan bir görevliyim.Genelgenin iptali için görevli bir avukat bulundu ancak konuyu birçok kişi bilmiyor bu nedenle bizler facebook grubumuzun yanı sıra birde blog sitesi kurduk.Bu yasağı aşmamız için daha çok kitleye ulaşmalıyız lütfen linkimizi sayfanızda duyurun
Teşekkürler.
blog linkimiz;www.onlinealisverisyasagi.info