16 Haziran 2011 Perşembe

NARS Summer 2011

NARS Summer 2011 koleksiyonunu tüm NARS severler gibi ben de heyecanla bekliyordum. Koleksiyon gelir gelmez soluğu Nişantaşı Citys'de aldım ama almayı istediğim ürünlerin sadece ikisini alabildim.


Exotic Dance duo eyeshadow ve Wonder Lipgloss. Her iki ürün de beni kesinlikle yanıltmadı tam da resimlerde gördüğüm gibiydiler. Exotic Dance'ın ( metallic white with silver sheen and metallic gold) bir tarafı beyaz diğer tarafı altın rengi. Her ikisi de baz olarak kullanılabilecek renkler ve tek başlarına da koyu renk ruj kullandığınıda harika aydınlık verecek renkler. Ben özellikle altın tarafına bittim. Wonder Lipgloss ( Sheer mandarin orange with pink and gold shimmer ) bende daha önce var olan Babe 'e benziyor. Wonder azıcık daha turuncu, Babe ise daha nar çiçeği renginde. Wonder'ın pembe ve altın ışıltıları muhteşem. Babe ise ışıltısız, saydam bir renk. Koleksiyonda en çok merak ettiğim New Order allık çok ışıltılı ve çok çok açık bir renge sahip. Highlighting Blush diye geçiyor zaten. Çok değişik bir rengi olmadığı için bir sonraki alışverişimde şans vermeye karar verdim. Bir diğer istediğim Carthage Pure Matte Lipstick ise hakikatten mat:) ama çok kuru gösterdi dudaklarımı, halbuki diğer matte lipsticklerde aynı sorun yok. Belki de benim öncesinde lipbalm falan kullanmamamdandır ama ilk sürüşte aynada aldığım görüntü tatmin etmedi beni. Zaten ben hep söylemişimdir rujdan ziyade gloss severim ben. bol ışıltılısından. Belki ondan çok emin olamadım ve almadım. Ama rengi çok çok çok güzel, çok alımlı. Renk patlaması yaşanılan şu yaz günlerinde harika bir seçenek aklınızda olsun.



Primer ise ordaki şirin mi şirin kızımızın gider ayak attığı kazıktır:)
Aslında ben en son gelen Multi Protect SPF30 Primer'ı istedim, onu denedim, onu satın aldım ama poşetten çıkan eski SPF'li primerdı. Olsun artık dedim ve şimdilik onu kullanmaya başladım. Allahtan yeni çıka primer'ın far bazıyla birlikte deneme boyunu vermişti:)
Aslında Doğum iznindeyken en son çıkardığı gözenek küçülten katı yapıdaki 7 gramcık primer ile göz farı bazını almıştım ama bir türlü yorumlayamadım gitti. Neyse aklıma gelmişken bir ara elimdeki diğer primerlar ile karşılaştırmalı olarak yazarım.
Koleksiyon bence çok başarılı, özellikle üçlü far kombinasyonu renkli makyaj sevenler için harika ötesi olmuş. Bende Persepolis ikili farı olduğu için almadım ama aklımda kalmadı değil. Bir de hala sıvı highlighter alamadım gitti. Laguna mı , Orgas mı yoksa super orgas mı alsam bilemiyorum. aç gözlü davranıp hepsini almak istemiyorum. Sonuçta ben Beyonce yada Rihanna değilim alt tarafı sabah 09:00 akşam 19:00 çalışan biriyim. Her gün kullansam bile ömrüm yetmez bitirmeye ama istiyorum işte en azından birini:)
Kıssadan hisse yaz koleksiyonu gelmişken, hemen hemen tüm koleksiyonlarda altın ve türevleri renkler hakimken NARS'ın cıvıl cıvıl koleksiyonunu mutlaka görmelisiniz:)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

neredeyse benim de aklımda kalan, gidip bakmalı dediğim ürünlerin tamamını almışşsın...hepsine bayıldım, güzel günlerde kullan...ikili farın rengine ayrıca bayıldım... herşey ile sürülebilir bir renk... 615.takipçin oldum bu arada.. :)

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

güle güle kullan Sibel, çok güzeller:)
narsda allık ve ikili far fiyatları ne kadar şu an?
güncel fiyatları en iyi sen bilirsin dedim::)

Özlem

C-belll dedi ki...

özlemcim çok teşekkür ederim. allılar 65 tl, ikili farlar ise 75 tl cnm.:)
sevgiler