3 Şubat 2012 Cuma

Rare Blossom Şampuan

Geçtiğimiz günlerde bu yazımda Rare Blossom'ın fabrikasına gittiğimden, ürünlerinden ve bileşiminde kullanılan bitkilerin yetiştirİlmesinden tutun üretimine hatta paketlemesine kadar nasıl doğal olduklarından bahsetmiştim.
İşte o gezide denememiz için verilen ve 31 Ocak 2012'de raflarda yerini almış olan Şampuanları için ayrı bir post yazıp büyük büyük övgüler yapmak istedim.

Şampuanı aldığım günden beri gün aşırı olarak hem eşim hem de ben düzenli olarak kullandık.

İlk iki yıkama sonrasında mucizevi bir şekilde saçlarımın dökülmesi durdu. Evet evet yanlış okumadınız SAÇLARIM ARTIK DÖKÜLMÜYOR!!! bırakın dökülmeyi pek çok bayanın banyo yaptıktan sonra lavaboda biriken o saç yığıntısı vardır ya; bu şampuandan sonra iki tel dşında saç görmüyorum artık...İnanılır gibi değil ama gerçek!!! Eşimin de saçları artık 30'lu yaşların getirmiş olduğu saçlardaki güç kaybı ve erkek olmasının dezavantajıyla aşırı dökülmekteydi. Bu şampuan aynı etkiyi onda da gösterdi.



Şampuanın tek eksi yanı (ki saçlarınız benimki gibi işlem görmemişse o kadar da eksi sayılmaz) saçları yıkama sonrası sertleştirdiği için taramakta zorluk çekiyorsunuz. Bu sertleşmenin sebebi de hiç bir kimsayal madde kullanılmadığı için bugün piyasadaki hemen hemen tüm şampuanların içinde bulunan silikonu içermemesi. Sonuçta %100 organik olan bir şampuanda olması gereken özellik de bu. Ama Rare Blossom'ın saç serisindeki saç bakım yağıyla bunu halletmek mümkün. Benim saçlarımda boya olmasına rağmen ıslakken taramayıp kuruduktan sonra açma tarağı ile tarayarak bu sorunu çözüyorum. Yağı kullanmama gerek bile kalmıyor.

Peki bu kadar doğal diyip duruyorum içinde ne var bu şampuanın bakalım: Altın kökü çiçeği, Lavanta, Misket limonu, Itır çiçeği, Nane ve kendi yetiştirdikleri Lavanta ve Defne'nin suyu.

Sentetik boya, Sentetik kokular, Sentetik antioksidanlar, Sentetik emmollientler, Sentetik yağlar, Petrokimya endüstri ürünleri, Parabenler, Phenoxyethanol, Corbomerler ve Glikoller ise bileşeninde kesinlikle yer almıyor.

Normal, Kuru, Yağlı ve Kepeğe karşı etkili olmk üzere piyasada 4 çeşidini bulmanız mümkün.

Kıssadan hisse; dökülme probleminiz varsa, saçınız cansızsa, hiç bir problem olmayıp yine de kimyasallardan tamamen uzak doğal bir ürün kullanmak istiyorsanız Rare Blossom Şampuanlardan birini deneyin. İnanın özellikle cansızlık ve dökülme konusunda bir iki kere kullandıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksız:)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba.forumunuzu cok beğeniyorum,hergüne muhakkak ziyaret ediyorum,ben de dün Boyner indiriminden normal saclar icin olan sampuani ve sac bakim yağını aldım,inanın bu alışverişimi sizin seçimlerinize güvendiğim icin yaptım,Sibel Hanim forumunda yazmışsa gercekten doğrudur dedim,daha oncede victor and rolf flower bomb ve alien pafumlerini de sizin forumunuzda okuyup merak edip almıştım,su anda wishlistemde hiç çıkmamasına yazıldılar,ikisine de bayiliyorum,dogru bilgiler ve içten paylaşımlarınız icin teşekkürler,sevgiler...Serap

C-belll dedi ki...

Serapcım yorumun ve güzel övgülerin içişn çok çok teşekkür ederim. Eğer bir nevze faydam oluyorsa ne mutlu bana:) Şampuan ve saçyapından da inşallah parfğmler kadar memnun kalırsın:)
Yorumlarsan çok sevinirim. Sevgiler
sibel:)

C-belll dedi ki...

iş arasında yorumlara cevap yazarsam bu kadar bozuk türkçe çıkar ortaya:)
imla hatalarım için tüm okuyuculardan özür dilerim)
imza: mahçup sibel:)

Adsız dedi ki...

Merhaba Sibel Hanim,şac bakim yağını ve sampuanini kullandım,etkisini biraz olsun anlamak icin en az 2sefer deneyip yorumlarımı öyle yazıyım dedim,benim saclarım ince telli ve platin sarısı sık rofle var,bu nedenle sacımı her sampuan yumuşatmıyor ve karisikligi zor aciyorum,sac bakim yağını belirtildiği sekilde kuru saca uyguladım bekleyip sampuaniyla yıkamaya geçtim,bı kere az kullanmama rağmen inanılmaz bol köpurdu ve sacımı cok güzel temizledi,hani böyle gicir gicir,bu kadar iyi temizlemesi açıkcası beni korkuttu çünkü eyvah sacımı ben nasıl tariycam açılmayacak herhalde dedim,ama sizin belirttiğiniz gibi sacımı biraz kuruttuktan sonra taradim gayet rahat açıldı,ve bomba noktası sacım benim dökülür normalin üstündedir dökülmesi yani,inananın o kadar taramam sonucunda dokulen sadece 3 tel vardı,eşimde inanılmaz sekilde şaşırdı,ve ödediği paraya değmesine sevindi :)),sonuçta rare blossom sayesinde saçlarımi cok temiz,hacımli ve güçlü hissettim,sevgilerimle... Serap

Sema dedi ki...

Güzel bilgiler için teşekkürler. Evet bende kullandım bazı ürünlerini. Ama kolay bulunmuyor.