5 Mart 2009 Perşembe

Birazcık Renk

Bu aralar içimde bir sıkıntı var. Kışın bitmesini ve güneşli günlerin gelmesini dört gözle bekliyorum. Tipik bir yaz kadınıyım ben. Kış geldiği zaman resmen sararıp soluyorum, neşem, hareketliliğim gidiyor garip bir hal geliyor üstüme. İş yerindeki soğuk kış günlerindeki yoğunluk da cabası...
Böyle günlerde kendimi mutlu edecek şeyler bulmaya çalışıyorum...İyi ki bloğumu açmışım. şimdi canım sıkıldıkça yazıyorum, karalıyorum, sizlerle paylaşımda bulunuyorum ve kafam biraz olsun dağılıyor.
İş yerinde masamın fotoğrafını çektim. Resimde gördüğünüz her obje benim için çok değerli... Renk renk kelemlerim, melekli kartvizitliğim, melekli fotoğraflığım vs...canlı çiçeklerim ise eşimden. Her pazartesi işe gelirklen getiriyor ve tüm hafta onların şeker gibi renklerine karşı çalışıyorum. 30 yaşında olmama rağmen masamı görenler hala çocuk olduğumu düşünüyorlar. Ben karşımda ne kadar çok renk varsa o kadar mutlu oluyorum. Melek ve kelebeklere bayılıyorum. Ne zaman bu figürlerle bir şey bulsam mutlaka alıyorum. fotoğraftaki k bayanların ise kumral olanı ben sarışın olanı 15 yıllık arkadaşım, dostum Şehri. Yer: Ortaköy. Bu fotoğraf çok hoşuma gidiyor havanın tüm kasvetine rağmen inadına güneşli ve rüzgarsız bir gündü o gün...en önde bulunan taş ise altının çıkarıldı taş. Şirketimizin işlettiği altın madeninden geldi. Stres ve negatif enerjiyi aldığını söylüyorlar bilmiyorum ama görüntüsü hoşuma gidiyor:)

Arkamda bulunan cam binamızın otoparkına bakıyor. Birazcık olsun yeşillik görmesi için neler vermezdim. Şirketin çalışmakta olduğu çiçekçiden gelen bu güzel çiçek son 1 haftada boynunu büktü.Suladım, yerini değiştirdim ama fayda etmedi. Belki ne yapmam gerektiği konusunda siz bana fikir verebilirsiniz.
Canım sıkılıyor canım...Bahar gelsin, kuşlar ötsün, hava ısınsın ve birazcık tatil olsun nolurrrrrrrr

10 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Biraz kış güneşi alabilseydi belki kendine gelirdi,eve misafir etmeyi denesene bu haftasonu?

C-belll dedi ki...

aaa hiç düşünmemiştim ebvatacım bu h.sonu eve götüreyim bakalım bir değişiklik olacak mı.teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

bencede canim ortam cicegi soldurmus belkide.
masan cok hos bence hic te cocuksu degil bana gore.benimde eskiden calistigim ama sonradan istifa ettigim sirkette millet douglasa geldik derdi.gerci hic umrumda degildi,cokta tinnn.masamin sag tarafinda mutlaka bi mini parfum,aynam ve glossum olurdu.

C-belll dedi ki...

benim de o gün kullandığım parfüm ile glossum mutlaka bulunuyor pradacım ama çekmecemde saklıyorum artık. gelen giden denemek istiyor çünkü

Glam dedi ki...

Benimde içimde aynı sıkıntıdan var, dengesiz havalara bağlıyorum bu durumu, bende bi sorun yok yani :D
bugün sabah hava okdr kasvetliydi ki bütün günümü etkiledi yani, hep uyukladım :))
Dileğine bende katılıyorum, bahar gelsin artıkkkk...

LenOosh~ dedi ki...

Anlaşılan hepimizde o sıkıntılardan var..Bugün hava güzeldi,ben de birazcık daha mutluydum =)Bahar gelse de şöyle rengarenk trençkotları giyip boğazda kahvaltıya gitsek!

Deniz... dedi ki...

Sibel merhaba,
Senin blogun olduğunu bilmiyordum. Glamin blogunda yorumunu gördüm. Çok sevindim izlemeye alıyorum :) Bu arada bende en kısa zamanda yazın gelmesini istiyorum. Bu kötü ruh halinden kurtulmak istiyorum.

C-belll dedi ki...

evet evet ısık gördüm dıyordum kı yenıden yağmur geldı:(
ama olsun en azından hava azcık da olsa ısındı gıbı. bıraz daha gayret hanımlar az kaldı:)
denızcım hos geldın bloğumu lıstene aldığın ıçın çok tesekkur ederım.:)

DuruButik dedi ki...

bende bugün pembe bir menekşe aldım.bakmak bile mutlu ediyor insanı.masan çok hoş görünüyor. iç açıcı gerçekten:)

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim cnm. bugün melek figürlü bir saksı ile tazse çiçekler ekledim masama şimdi daha da mutluyum:)