27 Mart 2009 Cuma

Cherry Culture Part II

Cherry Cultere'dan yaptığım ilk alışveriş sonrası almış olduğum NYX marka gloss ve rujlardan o kadar memnun kaldım ki ikinci bir sipariş için vakit geçmesini bekleyemedim:)
İinci siparişimde yelpazemi geniş tutup daha önce aklımda kalan merak ettiğim bir iki markadan da bir şeyler alıverdim.


Üst Soldan Sırayla;

Sinfull Colors Sweet Honeymoon oje
Sinfull colors Unique REd oje
L.A. Colors Baby Pink oje
Amuse hediye gloss
Amuse Rose Lipgloss Dolly Pink
Amuse Rose Lipgloss Crystal Soda
Sinfull Colors Marigold
NYX Round Lipgloss Golden Red
NYX Round Lipgloss Wild Orchid
NYX Round Lipstick Thalia
NYX Round Lipstick Doll
NYX Eyeliner Navy
Splash Lid Golden Sea

Efenim paket gelir gelmez eve varmayı beklemeden işyerinde açtım ve tek tek deneyip swatchladım:)



Ojeler genel anlamda çok güzel renk veriyor. Tırnağımdakilerin hepsi tek kat. Ben renk seçimlerinde hata yapmışım aslında beklediğim renkler değiller ama netten alışverişin cilvesi de bu olsa gerek:) Bu arada yoğun ve stresli bir günün normal sonucu olan yenmiş tırnak etlerim için kusuruma bakmayın ellerim benden çok çeker:)





NYX gloss ve ruj konusunda gerçekten beni vurdu.Yapısı, yumuşak sürümü ve dudakları kurutmaması en büyük artıları. Geçen sefer Out of Stock olan Thalia ve Doll renklerini tercih ettim bu sefer. İkisi de harika. Mat yapılı ve renklerini aynen göründüğü gibi veriyor. Glossları ise koyu renk ihtiyacım olduğu için aldım. Çok sevdiğimiz markalarla yarışacak düzeyde güzel yapıları var deneyenler bana hak verecektir. Bir kere rengi neyse o. Wild Orchid'i gördüğümde ürktüm ama dudakta çokk güzel duruyor. Golden Red ise çok tatlı çok:)
Amuse Rose Lipgloss'lar ise accayip ışıltılı. Renkleri oldukça soft. Crystal Soda olan rengini NYX Doll Lipstick ile kombinleyince muhteşem oldu.
Sinfull Colors ise en beğenmediğim gloss oldu. Bir kere renk konusunda hatalı seçim yapmışım bir. Gold yansımaları acayip fazla ve dudağı yaşlı gözteriyor. Kokusu portakal aromalı. Renk verme açısından bu da diğerleri gibi başarılı belki doğru renk seçiminde beğenebilirim.
Tester'ı ise pek ahım şahım diil derken açınca renginin ne kadar yoğun ve güzel olduğunu görüp onu da swatch yaptım:)



Eyelinerları ise anlatmama gerek yok swatchlar her şeyi anlatıyor:) Çok beğendim çok özellikle NYX eyelinerda çok başarılı ürün çıkarmış. Ben Navy rengini aldım ve gerçekten gördüğüm renk çıktı. Ne koyu ne açık, sürdükten hemen sonra kuruyor ve waterproof olmamasına rağmen çok zor çıkıyor. Splash ise başka forumlarda da çok beğenilen bir markaydı. Eyeliner ve Rimellerin renk seçenekleri çok fazla. Ben denemek için altın-yeşil-mavi glitterlı bir renk olan Golden Sea rengini aldım. Yalnız kullanınca beğendim ama bir de Navy rengi üstüne geçince daha da güzel oldu. Işıltı ve renk sevenler bu markanın eyeliner ve rimellerine kesinlikle bakmalılar.

13 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

güle güle kullan canım, çok şeker görünüyorlar :) golden red bende de vardı, glamour OD'ye alternatif olur mu diye almıştım ama annem görür görmez el koydu ona :P

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

aa bu arada sinfull'un altına pembe ruj kullanırsan rengini kırarsın, hafif sürersen rahatsız etmez kesinlikle, altın ışıltıları sayesinde yazın en çok kullanacağın glosslardan biri olur hatta ;)

C-belll dedi ki...

Golden red gerçekten harika canım. Sinfull colors'u ise dediğin gibi deneyeceğim cnm belki öyle gözüme güzel görünür çok sevindim tavsiyene hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim:)

serrose dedi ki...

ojeler dayanikli mi peki???
merak ettim

serrose dedi ki...

iyi gunlerde kullan demeyi unuttum yahu :)

C-belll dedi ki...

serrosecim çok teşekkür ederim . Şimdilik ojelerin ömürlerini test edecek kadar kullanmadım.Kullanınca paylaşırım. sevgiler

caramel macchiato dedi ki...

ay hepsı o kadar güzel kiiii :) secım yapamadım eheueheuh

mutlulukla kullanasın bebekim

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim cnm benim:)

Adsız dedi ki...

NYX__ C-bell abla ben de cherryculture'den alışveriş yapacağım yurt dışından nasıl alış-veriş yapacağım konusunda pek bir fikrim yok rica etsem bana yardım edebilirmisin ? bu arada aldıkların çok güzel güle güle kullan..

K dedi ki...

Off çok tatlı görünüyor rujlarr.. Ben de NYXin kalem rujlarından sipoarişl vermeyi düşünüyorum cherryculture'un shippingi ne kadardı??

C-belll dedi ki...

Canım shipping değişiyor. 10 ürüne kadar 9.99$ daha fazlası olursa 19.99$ dı yanlış hatırlamıyorsam

Esra E. dedi ki...

canım benden dün 80dolarlık ürün aldım kargo da 21 dolardı ne kadar süre de gelir bilgin var mı canım siyah ruj bile aldım indirimi görünce:D

C-belll dedi ki...

esracım cherryculture siparişleri en erken 2 haftada geldi bana. oturduğun yerin merkezi olup olmaması da önemli paketin ulaşmasında:)