2 Mart 2009 Pazartesi

Golden Rose Multicolor Lipglosslarım

Geçen hafta Golden Rose markası ile tanışma hikayemden bahsetmiştim. Bu tanışma faslında şu meşhurrr Dazzleglşass'ların kardeşi sayılabilecek Multicolor Diamonds Lipgloss'lardan iki tane edinmiştim.


Bendekiler 08 ve 14 numara. 08 içinde altın ve pembe-somon ışıltılar olan harika bir opal pembe. 14 numara ise mavi pigmentli lila-mor bir gloss ki buna bayıldım diyebilirim.
Yapı olarak oldukça hafif ve yoğun ışıltılı olduğu için rahatlıkla istediğiniz rujun üstüne kombin yapabilirsiniz. Ben aldığım günden beri MAC'in syrup lipstick'i ile 08 nosunu kullanıyorum. Bugün ise 14 no ile ungaro koleksiyonuna ait pure rose ile kombinledim ve benim gibi yüzüne koyu renklerin yakışmadığını düşünen bayanlar için harika bir kombin oluyor. Her iki rengi de kullandığımda şirketteki bayanlar'dan hangi marka olduğu soruları geldi. Ben de seçimimden dolayı mutlu oldum tabeeeee. Bu glosslardan haberdar eden shopaholic'e ayrıca teşekkür ediyorum.

6 yorum:

Shopaholic dedi ki...

Canım, memnun kalmana çok sevindim. Ben de dün dayanamayıp 1 renginden daha aldım biliyor musun?? :)
Blogunda benden bahsetmen beni ayrıca onurlandırdı, çok teşekkürler canım güle güle kullan tüm cicilerini :**

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

çok güzeller c-bell'cim güle güle kullan.. bende sadece 1 rengi var seviyorum ben de :) yerli markalara da aferim :P kendilerini aştılar :P

Adsız dedi ki...

pariltisi muhtesem gercekten.tiklayinca anladim da:))gule gule kullan tatlim

C-belll dedi ki...

Shopaholic'cim çok teşekkür ederim. elbette senden de bahsedecğim beni bu şirin şeylerle tanıştıran sensin:) çok memnunum çünkü. ben de bir iki rengini daha alacağım en kısa zamanda:)
Marjocum artık yerli markalar hakkında o kadar olumsuz ön yargılarım yok. Bu Joker ürün ile golden rose kalbimi kazandı:)
çok teşekkür ederim pradacım

Adsız dedi ki...

Selam kizlar,

burasi Hollanda ve bende Golden Rose hakkinda bildiklerimi yazmak istedim. Golden Rose Hollandada mukemmel bir yer edindi 2007 den itibaren hollandada guzellik merkezlerinde satilan Golden Rose diger bildigimiz yabanci ve pahali markalarla ciddi bir sekilde rekabet icinde. Sanirim en kisa zamanda Hollanda, Belcika gibi ulkelerde guzellik merkzelerinin NO 1'i olacak gibi. Golden Rose'yi Hollandaya tanitan ve dagitimini yapanlar Cosmi cosmetics adinda turk sirketi ve oldukca basarililar. www.golden-rose.nl sitelerine bakabilirsiniz. Golden Rose ureten Erkul kozmetige tesekkurler bizleri oldukca gururlandiriyorlar. Cosmi cosmetics'e tesekkurler avrupada bir turk markasinin bayragini dalgalandiriyorlar. ama ne yazikki Turkiyemizde'ki guzel insanlarimiz halen ithal urunlerden vazgecmiyorlar. Halbuki burunlarinin dibinde guzelim markalarimiz dururken... Hem de Hesapli!!! Tekrar Hollandadan Kucak dolusu sevgiler.....

BIR GOLDEN ROSE HAYRANI.

C-belll dedi ki...

Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Markanın bu yönünü hiç bilmiyordum. Ancak ürün kalitesinde insanların neden ithal ürünlerden vazgeçmediğine bir açıklık getirebilirim; Çünkü Golden Rose firması pek çok ithal markanın ürünlerinin benzerlerini yapıyor ancak performans olarak maalesef aynı düzeyi yakalayamıyor. Ben kişisel olarak bu glosslarını çok beğendim ama farları veya rimelleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. En son çıkan kırmızı kaplı rimeli hariç diğerleri maalesef kötü sanırım bu da zaman ve tecrübeyle aşılacak bir konu. Bir türk markası olarak en azından geldiği nokta için Golden Rose takdiri hakediyor bence de:)